İnşallah tatlimAyy hadi hayırlısı bitanem. Sakin ol bebisini koydur gel Insallah
Yok canim kariştirdin yorumlari sanirim 50 tl ye alan ben değilim ben baya indirim oluyor dedim mesela tam hatirlamiyorum ama 240 tl lik menegon muydu progon muydu neydi onu 184 mi ne almiştimkızlar ben eczanede çalışıyorum ilaçları ücretlimi alıyorsunuz raporlamı ama dediğiniz gibi 280 liralık ilacı 50 ttl ye veremez raporsuz olarak zaten eczaneye gelişi 50 değil
@ Meydanaz arkadaşimiz 50 tl ye aliyorum demişkızlar ben eczanede çalışıyorum ilaçları ücretlimi alıyorsunuz raporlamı ama dediğiniz gibi 280 liralık ilacı 50 ttl ye veremez raporsuz olarak zaten eczaneye gelişi 50 değil
sen bi tane yorum edince bende ordan okudum direk cevaplaya bastım puregondur menagon 140 tl raporlamı aldın çünkü o kadar indirim nasıl yapıyorlar hayret ediyorum gelişi o fiyat değil ben kendime aldım fatura altını odedim o fiyat değil yaniYok canim kariştirdin yorumlari sanirim 50 tl ye alan ben değilim ben baya indirim oluyor dedim mesela tam hatirlamiyorum ama 240 tl lik menegon muydu progon muydu neydi onu 184 mi ne almiştim
Biliyorum canım negatif çıkacak ben formalite ilaçları kullanıyorum. Sonucta iki gun icinde yukselmez.Cnm benm seni uzmek istemem ama bende 9.gun yaptrdm testi banada volkan hoca ilac birakma dedi son ana kadar kullandmmilaclari ama malesef negatifti ama sen kullan ilaclari ne olur neolmaz...insallah kisa zaman da bebsimize kavusurz hepimiz
Yapmadım canım negatif olunca. Inşallah cihaz hatası olurUmarım cihaz hatası falandır. Nadir de olsa olabiliyor duydum da. Bu sabah idrar testi yaptın mı canım?
Bende anlamadim ki canim eczaci kurum indirimi yapiyorum sistemden dedi, üstelik ben ücretli hastayim yani reçetem falanda yoksen bi tane yorum edince bende ordan okudum direk cevaplaya bastım puregondur menagon 140 tl raporlamı aldın çünkü o kadar indirim nasıl yapıyorlar hayret ediyorum gelişi o fiyat değil ben kendime aldım fatura altını odedim o fiyat değil yani
evet meydanoz yazmış@ Meydanaz arkadaşimiz 50 tl ye aliyorum demiş
Seninle ayni sayılırız seni takip ediom benKızlar çıktım 10 yumurtam toplandı hafi hayırlısı :)
valla bende anlamadım bizim eczacı normal hastaya yapmaz ama ben elmanıyım direk fatura altını ödüyorum bazı ilaçların mesela bi tane puregon 300 eksik kalmıştı parayla alayım dedim 228 stışı 167 gelişi 165 lira para verdimBende anlamadim ki canim eczaci kurum indirimi yapiyorum sistemden dedi, üstelik ben ücretli hastayim yani reçetem falanda yok
Biri yardim etsin bana lütfeenKizlar yardiminiza ihtiyacim var, yarin transfer olcak ama bende bir öksürük başladi aldi başini gidiyor, balgam da atmaya başladim, doktor bitkisel çay içme sakin tutunmaya etkileri bilinmiyor dedi ne yapsam da kurtulsam bu öksürükten?
canım zencefille bal iyi geliyor ama zencefil ters etti edermi bilmiyorumKizlar yardiminiza ihtiyacim var, yarin transfer olcak ama bende bir öksürük başladi aldi başini gidiyor, balgam da atmaya başladim, doktor bitkisel çay içme sakin tutunmaya etkileri bilinmiyor dedi ne yapsam da kurtulsam bu öksürükten?
canım bal yesen gecermiki ya faydalı dıyorlar ya :/Biri yardim etsin bana lütfeen
Bal deneyim zencefilden korkuyorum o da bitki sonuçta, sagol canimcanım zencefille bal iyi geliyor ama zencefil ters etti edermi bilmiyorum
Aaaaaa bak evde var ondan keçi boynuzu özü. Hemen içeyimkeçi boynuzu özü öksürüğe balgama iyi geliyor bi zararıda yok hamilelikte bile kullanılıyor kan da yapıyor onu al bence
Bu arada canim ben 140 demedim 184 dedim. Demin yorumlari okurken fark ettim e sende zaten 165 almişsin yani benden daha ucuzasen bi tane yorum edince bende ordan okudum direk cevaplaya bastım puregondur menagon 140 tl raporlamı aldın çünkü o kadar indirim nasıl yapıyorlar hayret ediyorum gelişi o fiyat değil ben kendime aldım fatura altını odedim o fiyat değil yani
Ben elemanıyım diye o fiyata veriyor hani birazda yardım amaçlı ama sende 185 almışşsan değişme eczaneyi helal olsun o fiyata veriyor ben eczacım kesinlikle vermez hatta tanıdığım burdaki eczanlerde vermezBu arada canim ben 140 demedim 184 dedim. Demin yorumlari okurken fark ettim e sende zaten 165 almişsin yani benden daha ucuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?