Bikere yeterli dedi benim doktorum. Geçen sene çektirmiştim tekrar istemedi.Birsey daha soracagim rahim filmi cektirdim ben hicbir problem yok tup bebek oncesi yeniden cektirmem mi gerekiyor ?
Olsun cnm genede var olur inşallah. 5. Gün embriosu mu? Benimkiler dondurulcak kadar bile olmadı yaniMaalesef bi tane var
Tup bebek yaptirdiniz mi hangi asamadasiniz ?Aynı senin durumundayım hatta bugün arkadaşlara da sordum ama malesef aynı işlemler olacakmış. Dünyaya bir daha gelirsem erkek olcam:)
3 yillik evli olmak gerekiyormus birde tum yollari deneyip hamile kalamadigina dair bir yazi ..Raporlu tüp bebek tedavisi için gereken kriterler nelerdir acaba?
Normalde sizde yumurtlama sorunu var miydi .. ayrica bir tane de olsa var arastirmalarima gore hic yumurtasi olmayanlarda var insallah guzel haberler alirsiniz ..Olsun cnm genede var olur inşallah. 5. Gün embriosu mu? Benimkiler dondurulcak kadar bile olmadı yani
4 gun ama doktor iyi kalite 8 hucreli dedi ben tekrar igneye baslayalim sansimiz artsin dedim oda gerek yok bunu kullanalim dedi hayirlisi bakalim ilkindede bi tane transfer olmustu tutmustuOlsun cnm genede var olur inşallah. 5. Gün embriosu mu? Benimkiler dondurulcak kadar bile olmadı yani
Hmm anladım. O yazıyı nerden alcaz? Merkezden mi?3 yillik evli olmak gerekiyormus birde tum yollari deneyip hamile kalamadigina dair bir yazi ..
Devlet hastanesinden aliniyormus canim bizim akraba devlet hastanesinde mudur arastirip detayli bilgi veririmHmm anladım. O yazıyı nerden alcaz? Merkezden mi?
Yumurtlama sorunu yok bildigim kadarıyla. İnşallah başka şeyler sorunlar çıkmadan tedavimizi oluruzNormalde sizde yumurtlama sorunu var miydi .. ayrica bir tane de olsa var arastirmalarima gore hic yumurtasi olmayanlarda var insallah guzel haberler alirsiniz ..
Allahtan tutunma sorunun yok. Bendede ilkinde boş gebelik olmuştu. Kafama takılan rahimde perde oluyormuş ve çogu kişi histereskopi oluyo. Bizde olsa perde zaten kese tutunmazdı dimi? Sonra 2 denemede tutmadıda4 gun ama doktor iyi kalite 8 hucreli dedi ben tekrar igneye baslayalim sansimiz artsin dedim oda gerek yok bunu kullanalim dedi hayirlisi bakalim ilkindede bi tane transfer olmustu tutmustu
Mrh canim ,universite hastanesine git ,oyle hemen yazi veren bir yer yok tahlil yapiyolar .sperm ornegi istiyolar ,gerekli gorurlerse rahim filmi biraz ugrastiriyo ama avantaji cok 3 kez de hakkin varHmm anladım. O yazıyı nerden alcaz? Merkezden mi?
Benim ilk gittiğim doktorum rahmimin perdeli olduğunu bebek olursa taşıyamayacağını söyledi. Hsg çekip, eğer çift rahim ya da perde varsa önce onun ameliyatını yaparız sonra hamile kalırsın dedi. Ben o dönem çok araştırmıştım bunu ağrılı işlem olduğunu duyunca özel bir hastanede anestezili çektirdim. Çok şükür sonuçlar korktuğum gibi değilmiş ameliyata gerek kalmadı. Yalnız düşük olma ya da bebeğin tutunamama nedeninkan pıhtılaşması olabiliyor çevremde çok arkadaşım bu yüzden düşük yaptı. Sanırım devlet hastaneleri 3 düşük olmadan bu testi yapmıyormuş özelde yaptırabilirsiniz çünkü ben de çıktı. Eğer bilmeden hamile kalsaydım düşük olurmuş bilginize.Allahtan tutunma sorunun yok. Bendede ilkinde boş gebelik olmuştu. Kafama takılan rahimde perde oluyormuş ve çogu kişi histereskopi oluyo. Bizde olsa perde zaten kese tutunmazdı dimi? Sonra 2 denemede tutmadıda
Saol cnm, ama ben yurt dışından oldugum için belki zor olabilir, çünkü 3 denememiZide yurt dışında yaptırdık.Mrh canim ,universite hastanesine git ,oyle hemen yazi veren bir yer yok tahlil yapiyolar .sperm ornegi istiyolar ,gerekli gorurlerse rahim filmi biraz ugrastiriyo ama avantaji cok 3 kez de hakkin var
Cnm hsg dedigin rahim filmimi? Ben rahim filmi çektirdim dr bişey yok dedi. Ama o perde rahim filminde diyil histereskopide görülüyormuş herhalde. Burda dr a histereskopi olmak istiyorum dedim dr gerek yok dedi. Yalnız dr un biri yani türkiyede kan pıhtılaşmaya igne olman lazım dedi. Nasıl ve ne testi lazım onu ögrenmek için? Her an yapılabilinen bir test mi?Benim ilk gittiğim doktorum rahmimin perdeli olduğunu bebek olursa taşıyamayacağını söyledi. Hsg çekip, eğer çift rahim ya da perde varsa önce onun ameliyatını yaparız sonra hamile kalırsın dedi. Ben o dönem çok araştırmıştım bunu ağrılı işlem olduğunu duyunca özel bir hastanede anestezili çektirdim. Çok şükür sonuçlar korktuğum gibi değilmiş ameliyata gerek kalmadı. Yalnız düşük olma ya da bebeğin tutunamama nedeninkan pıhtılaşması olabiliyor çevremde çok arkadaşım bu yüzden düşük yaptı. Sanırım devlet hastaneleri 3 düşük olmadan bu testi yapmıyormuş özelde yaptırabilirsiniz çünkü ben de çıktı. Eğer bilmeden hamile kalsaydım düşük olurmuş bilginize.
Canım normalde devlet hastaneleri düşük yaparsan ücretsiz yapıyor diye biliyorum. Biz o zaman araştırma hastanesini de aramıştık onlar ayda sadece 2 kere yaptıklarını, bunun için tarih bekleneceğini bir de düşük olması gerektiğini söylediler. Ben özelde yaptırdım trombofili testi, sonucunu da ertesi gün aldım. Taşıyıcı görünüyordum o yüzden ilaca şimdi başlamadı ama eğer hamile kalırsam kaldığımı anladığım andan itibaren iğne vurulmam gerekiyor. Testin ücreti 500 liraydı.Cnm hsg dedigin rahim filmimi? Ben rahim filmi çektirdim dr bişey yok dedi. Ama o perde rahim filminde diyil histereskopide görülüyormuş herhalde. Burda dr a histereskopi olmak istiyorum dedim dr gerek yok dedi. Yalnız dr un biri yani türkiyede kan pıhtılaşmaya igne olman lazım dedi. Nasıl ve ne testi lazım onu ögrenmek için? Her an yapılabilinen bir test mi?
Hmm özelde hemen yapılıyo trombofili testi her an dimi. Ben o zaman ilk hemen onu yaptırmam gerek. Çok soruyorum kusura bakmayın ama transferden sonra başlanmıyo mu o igneye? Belki tutunmayı engelliyo?Canım normalde devlet hastaneleri düşük yaparsan ücretsiz yapıyor diye biliyorum. Biz o zaman araştırma hastanesini de aramıştık onlar ayda sadece 2 kere yaptıklarını, bunun için tarih bekleneceğini bir de düşük olması gerektiğini söylediler. Ben özelde yaptırdım trombofili testi, sonucunu da ertesi gün aldım. Taşıyıcı görünüyordum o yüzden ilaca şimdi başlamadı ama eğer hamile kalırsam kaldığımı anladığım andan itibaren iğne vurulmam gerekiyor. Testin ücreti 500 liraydı.
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tabiki soracağız birbirimize:) özel derken ben muayenehaneyi kastettim özel hastanelerle ilgili bilgim yok yanlış yönlendirmeyim ama tüp bebek merkezleri yapıyor olabilir. Hsg dediğim de evet rahim filmi.Hmm özelde hemen yapılıyo trombofili testi her an dimi. Ben o zaman ilk hemen onu yaptırmam gerek. Çok soruyorum kusura bakmayın ama transferden sonra başlanmıyo mu o igneye? Belki tutunmayı engelliyo?
Çok tşk ederim. Evet keşke böyle şeyler yaşamasak ama işte bu da bizim kaderimiz. Bakalım inşallah bu sefer olur.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tabiki soracağız birbirimize:) özel derken ben muayenehaneyi kastettim özel hastanelerle ilgili bilgim yok yanlış yönlendirmeyim ama tüp bebek merkezleri yapıyor olabilir. Hsg dediğim de evet rahim filmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?