Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Uroloji doktoru esime varikosel var demis .. ameliyat olacak hemen tup bebege njye yoneldiniz bunun tedavisi var demis su anda cok rahatladim hayirlisi insallah ..

Uroloji doktoru esime varikosel var demis .. ameliyat olacak hemen tup bebege njye yoneldiniz bunun tedavisi var demis su anda cok rahatladim hayirlisi insallah ..
Mrh canim benim esimde iki sene once ameliyat oldu ,ama degerleri hic duzelmedi bir sene bekledik ,sonrada ha duzelir ha duzelir derken 1 senede oyle gecti sonra asilamaydi tuptu derken ancak 2.tupte sonuc aldik ,eger ileri hareketlilik azsabizim gibi pek artis olmuyo ,ama sayi olarak artti ,ameliyat olmasin demiyorum ama cok vakitde kaybetmeyin derim ben cok pisman oldum hemen tup bebek yapmadigima ,yasim 38 rapor haklarimida kullanamadim ozelde yaptirdik mecburen

Kusura bakma tatlim seni uzmek degil amacim ,ama bizi doktorlar cok oyaladi ,tam esimi ameliyata ikna etmistik ,uroloji doktoru ameliyata gerek yok dedi olur dedi o zaman sene 2012 iydi ,dusun artik ne kadar oyalandigimizi ,sonra zar zor esimi ameliyata ikna ettimsene 2013 , mayis 2014 asilama ,agustos 2014 asilama ,ekim 24 negatif tup bebek ,nihayet bu ay muradimiza erdik ben biraz maddiyattan da bekledim ,psikolojim bozuldu isi biraktim kendimi evekapadim,eger imkanin varsa hic bekleme derim ben

Bizim sperm sayisi yuksek zaten hareket sifir olumsuz dusunmicem ben cunku ameliyattan sonra hamile kalan cok kisi var tabi negatif sonuc alanda oyle ama bugune kadar en kotusunu dusundum hep en kotusu oldu simdi guzel dusunecegim guzel olacak insallah :) tesekkur ederim paylasimin icin ..

Cok cok afedersin Merhaba demeyi unuttum

Cnm elbette olumlu dusun ,ben yasadiklarimi yazdim ,umidini kirmak icin degil zaman kaybetmeni istemem diye ,bizimde hareket sifirdi ,yuzde 10 lara ancak cikti ,ameliyat icinde epey para odedik profesore yaptirdik ,hicbir yan etkiside olmamisti ,eger yeni evliysen yasinda kucukse,dogal yoldan en guzeli ama gecen senelerede insan yaniyor bu benim icin kendini benimle bir tutma sakin dedimya benim yasim 38 ve sevincimi bile yasayamiyorum dusuk falan olursa diye

İnsallah diledigin gibi olur arkadasim hayrlisi olsun

Ra
bb Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ben 27 yasindayim umarim tup bebege gerek kalmadan rabbim bize de nasip eder hayirlisiyla

Ra

bb Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ben 27 yasindayim umarim tup bebege gerek kalmadan rabbim bize de nasip eder hayirlisiyla
Ra

Insallah canim insallah,umidini kirdiysam uzulurum ,insallah beni anlamissindir

Insallah canim insallah,umidini kirdiysam uzulurum ,insallah beni anlamissindir
Hayir tabiki lutfen uzulme bizi bizdrn baska kimse anlayamaz zaten .. bundan bir hafta oncesine kadar hep karamsardim ama baktim ki kendimi uzuyorum sadece ve hicbirsey duzgun gitmiyor oyleyse iyi dusunmeliyim dedim :)

Hayir tabiki lutfen uzulme bizi bizdrn baska kimse anlayamaz zaten .. bundan bir hafta oncesine kadar hep karamsardim ama baktim ki kendimi uzuyorum sadece ve hicbirsey duzgun gitmiyor oyleyse iyi dusunmeliyim dedim :)
Cok iyi yapmissin ,uzulmekle bisey degismiyor bosuna yipraniyor insan ,yasamdan tat almaya bak zamani gelince sende mujdeyi vereceksin ,allah ol desin digerleri vesile hic umudu olmayanlarin bile bi bakmissin olmus ,benim en yakinimda oldu

Cok iyi yapmissin ,uzulmekle bisey degismiyor bosuna yipraniyor insan ,yasamdan tat almaya bak zamani gelince sende mujdeyi vereceksin ,allah ol desin digerleri vesile hic umudu olmayanlarin bile bi bakmissin olmus ,benim en yakinimda oldu
Insallah canim sabredip beklicem hersey Allahtan rabbim hayirliysa bizede nasip eder insallah ..

Insallah canim sabredip beklicem hersey Allahtan rabbim hayirliysa bizede nasip eder insallah ..
Ben her zaman ,hayirli evlat nasip et diye dua ettim tatlim,sabretmenin mukafati oluyo muhakkak ,bizimde sinavimiz boyleymis , senin icin dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…