- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
bendede hıc uyku sersemlıgı olmaz çalar saat çalsın hemen hazır oldayım sankı o anda uyanmış mahmurluğu yok :))))Evet babamla benim uykum çok benzer birbirine sessiz ve yarı uyanık uyuruzkocamla annemde çok benzer top paylatsa duymazlar (annem okusa öldürür beni )
O da mesele anacim birden gider falan...ayy nedir bu cektigimiz herseyimiz sorunHahahahah çok sıkışanlara yarısını yap diyorlar
him tamam canm simdi anladmBu arada düzeltme yapayim canim benim toplama dün yapıldı, transfer yarin yapilcak, yani pazatesiden, çarşambaya. Arada bir güncük dinlendi bünyem
Yarısını yap tut , yap tut , yap tutO da mesele anacim birden gider falan...ayy nedir bu cektigimiz herseyimiz sorun
Slm ben seni hatırlıyorum sanki ocak ayında beraber deneme yapmıştık dcu sen ben aynı Zaman'larda..Neden uzun protokole karar verdi doktorun merak ettim ?Ameliyat demiyorlar dimi kistlerine benim arkadaşım var onda çok kist vardı 4 ay soğan kuru yaptı birde 2 litre kaynamis sute 2 bağ maydanoz doğrayıp yarım saat buharinda oturdu ayda iki defa denedi kistleri bayağı gitti tedaviye başladı şimdi hamile bi araştır bunları istersen insallah kistlerin geçer ya bende başladım tekrardan bana uzun protokol uyguluyorya geçen ay başladım dün regl oldum bugün gittim kontrol e gelen ayın 5 de transfer olur dedi bakalim herşeyin hayırlısı
kolay gecer ins ya bu kadar dusunmemistim hayatimda dr olacaz yakindaAy bende ayni şeyleri düşünüyorum şu an
Evet doğru hatırlıyorsun ocak ayinda yapmıştık benim doktor hep öyle yapıyor ilkinde de uzundu bu ayda sadece transfer edecek dondurulmuş lari bana dediği yum.baskıliyorum buyumesinler kistte olmasın tam nedenini bilmiyorumSlm ben seni hatırlıyorum sanki ocak ayında beraber deneme yapmıştık dcu sen ben aynı Zaman'larda..Neden uzun protokole karar verdi doktorun merak ettim ?
Anladım canım hayırlısı olsun uzun daha iyi olabiliyormuş bazen doz ayarlama açısından .Umarım bu defa son olur hamile kalırsın.Rabbim yardımcın olsunEvet doğru hatırlıyorsun ocak ayinda yapmıştık benim doktor hep öyle yapıyor ilkinde de uzundu bu ayda sadece transfer edecek dondurulmuş lari bana dediği yum.baskıliyorum buyumesinler kistte olmasın tam nedenini bilmiyorum
Orasi oyle tabiki de tatlim , mesela benimkini alip baskasina verirler mi diye haberimiz bile olmaz ! Allah korusun ya Hele bana bak sanki oldu bitti de bi de yumurtam kaldi da elimde donduruyorumHayatım örneğin hastanede verdiğimiz kanlar idrarlar karışıyormu ? Adımızla saklanır tabiki @huriye048 arkadaşım gibi daha tecrübeli arkadaşlar sana detaylı anlatır ama kesinlikle karışmaz :)
Yaşın kac canim.. senmi istedin 3 tane olmasını sorununuz neydi?
Yokkk kizmam canim ,,, dogru soyluyosun bi baslasam belki de bu stresim gecicek ama iste cevrenin etkisi biraz da ,, bu sorular bu yuzden benim kafami kurcaliyor35izmirim35 Tatlım normal basit tetkiklerde bile kan idrar örnekleri karıştırılmaz çok dikkat edilir çok önemli çünkü. Sonuçta yasal ve vicdani sorumluluk var. Ki bizim ki embriyo bebeklerimiz yani. Ona çoooooook daha aşırı hassasiyet gösterilir hiçbir hastane embriyolog ya da dr kendini riske atmaz karıştırılmaz yani merak etme. Bu arada tatlım sana bişey diycem nolur bana kızma kendini çok fazla bu tür sorularla yoruyorsun kafanı bulandırıyorsun daha tedaviye başlamadan stres oluyorsun boşuna. Bak bu stres yumurta gelişimini de olumsuz etkiler belki transfer sonucunu da. Bunu bir kardeşin arkadaşın olarak söylüyorum nolur beni yanlış anlama. Stresin sonuçlarını olumsuz etkilemesini istemem. Bebeğine kavuşmanı çok isterim naçizane tavsiyem nolur stresi bırak bu kadar kurcalama güzel şeyler düşün olumlu düşün olumlu olsun tatlım benim
Yok canım olmaz öyle karışıklıkOrasi oyle tabiki de tatlim , mesela benimkini alip baskasina verirler mi diye haberimiz bile olmaz ! Allah korusun ya Hele bana bak sanki oldu bitti de bi de yumurtam kaldi da elimde donduruyorum
Evet canım öyleymis hamile kalmak değilde kucağıma almak suan önemli diğerindede hamile kaldım ama düştüler bu defa pozitif sonuç alsamda fark etmeyecek ne zamanki kucağıma alırım o zaman sevinirimAnladım canım hayırlısı olsun uzun daha iyi olabiliyormuş bazen doz ayarlama açısından .Umarım bu defa son olur hamile kalırsın.Rabbim yardımcın olsun
Ay inşallah hepsi tutar ilk defa üç transfer duyuyorum normalde iki bile yasak doktorun büyük risk almiş ama allahin izniyle inşallah çoğul gebelik olur mutlu haberlerini bekliyorum canim
Rabbim bu defa yazmış olsun ve ol desin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canm.Ben durumunu bilmiyorum herkes yaşadığını biliyor.Ben hiç kalamadığım için ilk aşama hamile kalmak,ikinci aşama hamileliğin devamı benim için.sen kalmışsın en azından kalabildiğini biliyorsun elbette düşük yapmak çok acıdır tahmin edebiliyorum ama ,benim deneme yapacaklar birkaç defa daha olmazsa miyom ameliyatı olacam ondan sonrada olacağı meçhul hamile kaplamamak ta çok zor inan banaEvet canım öyleymis hamile kalmak değilde kucağıma almak suan önemli diğerindede hamile kaldım ama düştüler bu defa pozitif sonuç alsamda fark etmeyecek ne zamanki kucağıma alırım o zaman sevinirim
Ay kıyamam yaa sizin çocuğunuz da pek şanslı olacak haniKola içme diye başımda duruyor , bide sürekli bizi ne Zaman çağarcaklar diyor . Nekadar geç okadar iyi diyorum ama versinler bize diyor biran önce
Benim eşim biraz sayıca fazla istiyor çocuk biz sevgiliyken konuşurduk en az 5 çocuk derdiAy kıyamam yaa sizin çocuğunuz da pek şanslı olacak hani
5 çocuk muBenim eşim biraz sayıca fazla istiyor çocuk biz sevgiliyken konuşurduk en az 5 çocuk derdiyaşımız küçük yaparız derdi ozaman 21 dim. ben asla derdim bir tane olacak derdim pazarlık yapardık . Allah şimdi bir tane versin daha ne isterim ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?