Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Evet babamla benim uykum çok benzer birbirine sessiz ve yarı uyanık uyuruz kocamla annemde çok benzer top paylatsa duymazlar (annem okusa öldürür beni )
bendede hıc uyku sersemlıgı olmaz çalar saat çalsın hemen hazır oldayım sankı o anda uyanmış mahmurluğu yok :))))

Bu arada düzeltme yapayim canim benim toplama dün yapıldı, transfer yarin yapilcak, yani pazatesiden, çarşambaya. Arada bir güncük dinlendi bünyem
him tamam canm simdi anladmkusura bakma hadi bismillahde hayirla sonuclana cokta sikişik gitme ha sonra benimgibj transferdn hemn sonra cişe kalkarsi

Slm ben seni hatırlıyorum sanki ocak ayında beraber deneme yapmıştık dcu sen ben aynı Zaman'larda..Neden uzun protokole karar verdi doktorun merak ettim ?

ay aman ciş konusu da cok kötü ya ben tuta tuta oldum aglayarak ciş yaptim kizlar okadar sikişiktim bence cokta sikisik olmaya gerek yok en azinda benm kadar

Slm ben seni hatırlıyorum sanki ocak ayında beraber deneme yapmıştık dcu sen ben aynı Zaman'larda..Neden uzun protokole karar verdi doktorun merak ettim ?
Evet doğru hatırlıyorsun ocak ayinda yapmıştık benim doktor hep öyle yapıyor ilkinde de uzundu bu ayda sadece transfer edecek dondurulmuş lari bana dediği yum.baskıliyorum buyumesinler kistte olmasın tam nedenini bilmiyorum

Anladım canım hayırlısı olsun uzun daha iyi olabiliyormuş bazen doz ayarlama açısından .Umarım bu defa son olur hamile kalırsın.Rabbim yardımcın olsun

Hayatım örneğin hastanede verdiğimiz kanlar idrarlar karışıyormu ? Adımızla saklanır tabiki @huriye048 arkadaşım gibi daha tecrübeli arkadaşlar sana detaylı anlatır ama kesinlikle karışmaz :)
Orasi oyle tabiki de tatlim , mesela benimkini alip baskasina verirler mi diye haberimiz bile olmaz ! Allah korusun ya Hele bana bak sanki oldu bitti de bi de yumurtam kaldi da elimde donduruyorum

Yaşın kac canim.. senmi istedin 3 tane olmasını sorununuz neydi?

29 yasindayim sorunum tuplerim infeksyon sonrasinda tikali olmalari. Doktorum 3 tane transfer edelim dedi. Normalde de oyle yapiyorlarmis olasiligi daha yuksek tutabilimek icin. Gerci ben kibrista yasiyorum buranin yasalari farkli sanirim bu konular ile ilgili. Insallah guzel haberler aliriz hepimizden

Yokkk kizmam canim ,,, dogru soyluyosun bi baslasam belki de bu stresim gecicek ama iste cevrenin etkisi biraz da ,, bu sorular bu yuzden benim kafami kurcaliyor

Orasi oyle tabiki de tatlim , mesela benimkini alip baskasina verirler mi diye haberimiz bile olmaz ! Allah korusun ya Hele bana bak sanki oldu bitti de bi de yumurtam kaldi da elimde donduruyorum
Yok canım olmaz öyle karışıklık

Anladım canım hayırlısı olsun uzun daha iyi olabiliyormuş bazen doz ayarlama açısından .Umarım bu defa son olur hamile kalırsın.Rabbim yardımcın olsun
Evet canım öyleymis hamile kalmak değilde kucağıma almak suan önemli diğerindede hamile kaldım ama düştüler bu defa pozitif sonuç alsamda fark etmeyecek ne zamanki kucağıma alırım o zaman sevinirim

Evet canım öyleymis hamile kalmak değilde kucağıma almak suan önemli diğerindede hamile kaldım ama düştüler bu defa pozitif sonuç alsamda fark etmeyecek ne zamanki kucağıma alırım o zaman sevinirim
Rabbim bu defa yazmış olsun ve ol desin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canm.Ben durumunu bilmiyorum herkes yaşadığını biliyor.Ben hiç kalamadığım için ilk aşama hamile kalmak,ikinci aşama hamileliğin devamı benim için.sen kalmışsın en azından kalabildiğini biliyorsun elbette düşük yapmak çok acıdır tahmin edebiliyorum ama ,benim deneme yapacaklar birkaç defa daha olmazsa miyom ameliyatı olacam ondan sonrada olacağı meçhul hamile kaplamamak ta çok zor inan bana

Ay kıyamam yaa sizin çocuğunuz da pek şanslı olacak hani
Benim eşim biraz sayıca fazla istiyor çocuk biz sevgiliyken konuşurduk en az 5 çocuk derdi yaşımız küçük yaparız derdi ozaman 21 dim. ben asla derdim bir tane olacak derdim pazarlık yapardık . Allah şimdi bir tane versin daha ne isterim ki ...

5 çocuk museninki epey seviyor sanırım kalabalık aileyi ..Ozaman ver Allahım ver 1 tane 1 de yetmez 2 tane 2 de yetmez 3 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…