Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızım erkekler sabah işe gidiyor akşam geliyor , bebeğin sorumluluğu komple kadında ister tabi . Artık Allah ne nasip ederse o diyorum büyük konuşmuyorum .

Ahh kuzum olsundaa yeterki ben bakayim beee kiymetli çocuklar onlar
Forumda bi arkadaş hamile kalmıştı aynı Zamanda ablası da 2.çocuğuna hamile kalmış.Ablası sancılanmış ortalığı velveleye vermiş annesi de demişki aa x mi sancılandın bende kardeşin sandım aman ona bişey olmasın onunki parayla yapıldı zor yapıldı değerli bebek o demiş.Ay varya ne gülmüştüm yaa

Hhhahahahahhahah ay koptum ya biz gibi

:))))))))) ahahahah Allahm yaa :)))

Kızım erkekler sabah işe gidiyor akşam geliyor , bebeğin sorumluluğu komple kadında ister tabi . Artık Allah ne nasip ederse o diyorum büyük konuşmuyorum .
Catlatma iğnesi oldugun gun akintin varmiydi beyaz afedeesin sümüksu benim varda şuan

Catlatma iğnesi oldugun gun akintin varmiydi beyaz afedeesin sümüksu benim varda şuan
Ogünden öncede vardı 15 yumurtadan 5 tanesi önden çatlamış zaten benim , ben tahmin ettim nekadar engellemeye çalışsakda önden gidenler olacak , korkma hayatım herkeste oluyor o akıntı peçete ile silerken .

Himm tamam valla icim rahatladı... dedim o kadar ugras boşami gitti die. Iki catlatma ignesi birden birden oldum simdi. Yarinda gelir sanırım

Himm tamam valla icim rahatladı... dedim o kadar ugras boşami gitti die. Iki catlatma ignesi birden birden oldum simdi. Yarinda gelir sanırım
Oda ilginç niye 2 ? Kaç yumurtan var ki

Oda ilginç niye 2 ? Kaç yumurtan var ki
Bende anlamadım suan 10 tane diye biliyorum. Tam sayı vermio 5 ten yukarısına saymaya gerek yok dedi doktorum. Güzel görünüyor yeterli dedi. Zaten zor anliom konusmalarini bidaha da soramadım nie 2 diye

Bende anlamadım suan 10 tane diye biliyorum. Tam sayı vermio 5 ten yukarısına saymaya gerek yok dedi doktorum. Güzel görünüyor yeterli dedi. Zaten zor anliom konusmalarini bidaha da soramadım nie 2 diye
Doktordan iyi bilecek değiliz ya hayatım , doktorun bilir en iyisini hadi hayırlı olsun :)

Tabiki kalmamak ta çok zor bende miyom filan yok zaten sorun eşimde doktor hep olumlu bakmista ki oldu ama nasip değilmiş inşallah isteyen herkese nasip eder mevlam bu uğraşlarimiz boşuna olmasin ama diğeri gibi düşük olacağına negatif olsun başta daha iyi çok uğraşıp tamam oldu derken elinden gitmesi çok aci

Canım sakın üzme tatlı canını. Benim de 3 yumurtam oldu. Üçü de döllendi. 1. Kalite idi ikisi transfer edildi. Biri de donduruldu. Lütfen bol bol dua et. Gerisi Allahın taktiri. Olacak olunca 1 tane bile yetiyo. Bir de çoğu arkadaşta görünenden fazlası çıkıyo. İğnelere yeni başlıyosun çünkü. 10 günde sayı artar zaten. Bir de boyunu kilonu bilmiyorum ama gonal f 225- 250- 300 doz verebilir. Ben 300 kullanmıştım. Buna ek bir de memegon du adı sanırım o da yumurta geliştirici iğne. Sen şimdi moralini yüksek tut yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…