3 te yetmeZ 5 taneee veeer veeeer veeeer veeer ver Allah`im ver :)))))))))))5 çocuk museninki epey seviyor sanırım kalabalık aileyi ..Ozaman ver Allahım ver 1 tane 1 de yetmez 2 tane 2 de yetmez 3 tane
Aşkımmm yavaş gözünü seveyim bak sana bırakırım ben çalışıyorum3 te yetmeZ 5 taneee veeer veeeer veeeer veeer ver Allah`im ver :)))))))))))
Ahh kuzum olsundaa yeterki ben bakayim beee kiymetli çocuklar onlarAşkımmm yavaş gözünü seveyim bak sana bırakırım ben çalışıyorum
Bakarız bakarız hepimiz olsun yeterki elden ele gezse bir ayı tamamlarAşkımmm yavaş gözünü seveyim bak sana bırakırım ben çalışıyorum
Hahaha Ankara'daki kızlar hergün birimizde dursun bebeklerBakarız bakarız hepimiz olsun yeterki elden ele gezse bir ayı tamamlar
Sen benimkine bakacaksın otur oturduğun yerdeUcretsiz cocuk bakilir dugunlerse halay başı cenazenizde goz yaşıyız :)))) ahahahahahahahah
Tamam canım ben burdayimm sen bana fakslarsin bebisi :))))))))Sen benimkine bakacaksın otur oturduğun yerde
Forumda bi arkadaş hamile kalmıştı aynı Zamanda ablası da 2.çocuğuna hamile kalmış.Ablası sancılanmış ortalığı velveleye vermiş annesi de demişki aa x mi sancılandın bende kardeşin sandım aman ona bişey olmasın onunki parayla yapıldı zor yapıldı değerli bebek o demiş.Ay varya ne gülmüştüm yaaAhh kuzum olsundaa yeterki ben bakayim beee kiymetli çocuklar onlar
Hhhahahahahhahah ay koptum ya biz gibiForumda bi arkadaş hamile kalmıştı aynı Zamanda ablası da 2.çocuğuna hamile kalmış.Ablası sancılanmış ortalığı velveleye vermiş annesi de demişki aa x mi sancılandın bende kardeşin sandım aman ona bişey olmasın onunki parayla yapıldı zor yapıldı değerli bebek o demiş.Ay varya ne gülmüştüm yaa
:))))))))) ahahahah Allahm yaa :)))Forumda bi arkadaş hamile kalmıştı aynı Zamanda ablası da 2.çocuğuna hamile kalmış.Ablası sancılanmış ortalığı velveleye vermiş annesi de demişki aa x mi sancılandın bende kardeşin sandım aman ona bişey olmasın onunki parayla yapıldı zor yapıldı değerli bebek o demiş.Ay varya ne gülmüştüm yaa
Catlatma iğnesi oldugun gun akintin varmiydi beyaz afedeesin sümüksu benim varda şuanKızım erkekler sabah işe gidiyor akşam geliyor , bebeğin sorumluluğu komple kadında ister tabi . Artık Allah ne nasip ederse o diyorum büyük konuşmuyorum .
Ogünden öncede vardı 15 yumurtadan 5 tanesi önden çatlamış zaten benim , ben tahmin ettim nekadar engellemeye çalışsakda önden gidenler olacak , korkma hayatım herkeste oluyor o akıntı peçete ile silerken .Catlatma iğnesi oldugun gun akintin varmiydi beyaz afedeesin sümüksu benim varda şuan
Himm tamam valla icim rahatladı... dedim o kadar ugras boşami gitti die. Iki catlatma ignesi birden birden oldum simdi. Yarinda gelir sanırımOgünden öncede vardı 15 yumurtadan 5 tanesi önden çatlamış zaten benim , ben tahmin ettim nekadar engellemeye çalışsakda önden gidenler olacak , korkma hayatım herkeste oluyor o akıntı peçete ile silerken .
Oda ilginç niye 2 ? Kaç yumurtan var kiHimm tamam valla icim rahatladı... dedim o kadar ugras boşami gitti die. Iki catlatma ignesi birden birden oldum simdi. Yarinda gelir sanırım
Bende anlamadım suan 10 tane diye biliyorum. Tam sayı vermio 5 ten yukarısına saymaya gerek yok dedi doktorum. Güzel görünüyor yeterli dedi. Zaten zor anliom konusmalarini bidaha da soramadım nie 2 diyeOda ilginç niye 2 ? Kaç yumurtan var ki
Doktordan iyi bilecek değiliz ya hayatım , doktorun bilir en iyisini hadi hayırlı olsun :)Bende anlamadım suan 10 tane diye biliyorum. Tam sayı vermio 5 ten yukarısına saymaya gerek yok dedi doktorum. Güzel görünüyor yeterli dedi. Zaten zor anliom konusmalarini bidaha da soramadım nie 2 diye
Tabiki kalmamak ta çok zor bende miyom filan yok zaten sorun eşimde doktor hep olumlu bakmista ki oldu ama nasip değilmiş inşallah isteyen herkese nasip eder mevlam bu uğraşlarimiz boşuna olmasin ama diğeri gibi düşük olacağına negatif olsun başta daha iyi çok uğraşıp tamam oldu derken elinden gitmesi çok aciRabbim bu defa yazmış olsun ve ol desin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canm.Ben durumunu bilmiyorum herkes yaşadığını biliyor.Ben hiç kalamadığım için ilk aşama hamile kalmak,ikinci aşama hamileliğin devamı benim için.sen kalmışsın en azından kalabildiğini biliyorsun elbette düşük yapmak çok acıdır tahmin edebiliyorum ama ,benim deneme yapacaklar birkaç defa daha olmazsa miyom ameliyatı olacam ondan sonrada olacağı meçhul hamile kaplamamak ta çok zor inan bana
Canım sakın üzme tatlı canını. Benim de 3 yumurtam oldu. Üçü de döllendi. 1. Kalite idi ikisi transfer edildi. Biri de donduruldu. Lütfen bol bol dua et. Gerisi Allahın taktiri. Olacak olunca 1 tane bile yetiyo. Bir de çoğu arkadaşta görünenden fazlası çıkıyo. İğnelere yeni başlıyosun çünkü. 10 günde sayı artar zaten. Bir de boyunu kilonu bilmiyorum ama gonal f 225- 250- 300 doz verebilir. Ben 300 kullanmıştım. Buna ek bir de memegon du adı sanırım o da yumurta geliştirici iğne. Sen şimdi moralini yüksek tut yeter.Kizlar bende sukur eve vardim hemen kosa kosa size geldim cunku canim sikildi bugun yaadoktor yumurta sayın az dedi. 3 tane filan görmüş o problem olabilri dedi. Bakicaz ilaclari kullan istedigimiz snuclar olmazsa eeteleriz dedi cok kotu oldum sobra esim bidaha sordu bizim moralimiz bozulduvdedi ben zaten aglasim aglicam oyleyim yani sonra sen onu dusunme 4 tane oluşsa yeter dedi Bilmiom daha baslamadan sansim dusuk gibi gelio bana . Bugun arayip kan tahlilime gore ignelere yarinmi obur gun mu baslicam onu soylicekler. 150 doz gonal f ile basliyoz.bunlardan pek anlamiyom ki kizlar yardim edin yaa kotu bisimi demek bu anlattıklarım . MK128 Senin adetliyken ilk gittiginde kacyumurta gozukmustu hatirlion mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?