Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar yarin transfer olcam belki sicak su faydalı olur dedim duş aldim ama açik kahverengi parçalar akti gitti vajinamdan anlayamadim normal mi? Yaşayan var mi bunu???

hayırlısı olsun canım Nerede tedavi görüyorsun ilk tedavimi bende 10 gün snra başlıycaz ins iğnelere

Kizlarr benimde cuma gunu kontrolum var adetin 13.gunu oluyo dondurulmus yavrularim beni bekliyo...acaba ne zman derler transfer icin yaa bekle bekle bi agla bi gul vala sistim
Canım benimde 13. gün kontrolünden 5 gün sonra transfer yaptılar. Rahim kalınlığında bir problem yoksa senin yaklaşık ole olabilir. Embriyoları çözcekler gelişmeye devam edip etmediklerine bakıcaklar en uygun olanı seçicekler. Bir iki gün önceden sana haber verirler zaten.

Yaaa 6 embriyom var yani problem olabilir embriyolarda dejenere olursa sayi duser dimi....25 yasindayim iki embriyo vermezlr eminim

Yaaa 6 embriyom var yani problem olabilir embriyolarda dejenere olursa sayi duser dimi....25 yasindayim iki embriyo vermezlr eminim
hayatım 6 embriyo gayet iyi lütfen böyle düşünme. yaşında genç bak bende 25 yaşındayım . Doktorunla konuş belki 2 verir istiyorsan.

Kizlar yarin transfer olcam belki sicak su faydalı olur dedim duş aldim ama açik kahverengi parçalar akti gitti vajinamdan anlayamadim normal mi? Yaşayan var mi bunu???
canım banada yumurta tolama gununde dr dedı bugun deıl yarın banyo yapabılırsın...oda ılık su 10 dk.....neyse bekledım baktım on dk olcak gbı deıl gusul vs abdest almam gerekıyor...vallahı vucuduma su tuttum cıktım hafıfı kırmızı akıntı geldı azıcık parca deıl yanı....bende korktum ama dun gece banyo yaptım sukur bısey yok...ama sıcak su kullanma yanı.....hatta ben sıcak su torbası almıstım lazım olur kasıklarıma tutarım dıye......dr sormadım ama baktım sıcak su kullanma dedı onu bıle yapmadım

Canim oyle düşünme 6 baya iyi iyi olanları donduruyorlar zaten :) bende 26 yaşındayım doktorum iki tane koyariz demisti doktorunla konusursan ikide koyar

amın canım hs geldın cokk gecmıs olsun ohss olmussun ...bende cok korkuyorum olmaktan suan sıkıntım yok sukur ama bazı bayanlar transfer gununden snra olabılıyormus nasıp artık

Slmlar cnm tedavin hayırlı olsun. Dr bana adetin 2. Günü baktı ve 5 yumurtan var dedi. Biraz az dedi. Ben özellikle sordum ignelere çoğaltmaz mı diye ve igne çoğaltmaz sadece var olan yumurtayi büyütür demişti. Acaba küçük görünmeyen yumurtalar mi büyüyor

Cnm tedavin hayirli olsun. Cnm bende 2. Gun başladım gonal f ve menopur ayni anda. Bende ilk defa böyle kullanıyorum demekki bazi dr lar öyle yapıyo

Aman sakın cnm embriyolar sıcak sevmiyorlar vücudun dengesini bozabilir o yüzden bu ara sadec 5 -10 dak girin çıkın saçınızın kokusu gitsin yeter:)

Kızlar ben tedaviye başlayamadım yumurtalığımda kist oluşmuş birde endometrium incelmemiş malesef birdahaki aya ertelendi tedavim

Aman sakın cnm embriyolar sıcak sevmiyorlar vücudun dengesini bozabilir o yüzden bu ara sadec 5 -10 dak girin çıkın saçınızın kokusu gitsin yeter:)
Cnm inşallah bebislerine en kısa zamanda kavuşursun. Cnm sorum olcak bu toplam transfer günleri var ya., hangi günler duş aldın? Ve transfer sonrası ne kadar wc ye gitmedin?

Kızlar ben tedaviye başlayamadım yumurtalığımda kist oluşmuş birde endometrium incelmemiş malesef birdahaki aya ertelendi tedavim

Gec olsun guc olmasin cnm. Benim her tadavimin arasi nerdeyse 7-8 ay surdu. Sabir sabir diye diye gecti. Kendinize kafa dagitacak isler ugraslar bulun. Her arada bir suru tahlil tetkik gecirdik esimle. Cok sukur. Zamani gelince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…