hayırlısı olsun canım Nerede tedavi görüyorsun ilk tedavimi bende 10 gün snra başlıycaz ins iğnelereHerkese slm yeni üye oldum eylül ayında tup bebege başladım ama 16 yumurta ile ohss olduğum için dondurmayı tercih ettiler şimdide bu hafta içinde adet olunca tekrar baslicaz insallah.herkesin hakkından hayırlısı olur inşallah
Allah kızına da minik fasülyene de sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah canımBirden aklıma geldi yazını okuyunca. Benim kızımda son adet tarihim 30 kasımdı hiç unutmuyorum kızım şimdi 6 yaşında darısı başına inş. Bu arada sevindim sonuçların iyi çıkmasına
Amin canim inşallah ist yeditepe hast.gidiyorum zamanda geçmiyor bi türlühayırlısı olsun canım Nerede tedavi görüyorsun ilk tedavimi bende 10 gün snra başlıycaz ins iğnelere
Canmm nasilsin transferin kactaydiiKizlar yarin transfer olcam belki sicak su faydalı olur dedim duş aldim ama açik kahverengi parçalar akti gitti vajinamdan anlayamadim normal mi? Yaşayan var mi bunu???
Canım benimde 13. gün kontrolünden 5 gün sonra transfer yaptılar. Rahim kalınlığında bir problem yoksa senin yaklaşık ole olabilir. Embriyoları çözcekler gelişmeye devam edip etmediklerine bakıcaklar en uygun olanı seçicekler. Bir iki gün önceden sana haber verirler zaten.Kizlarr benimde cuma gunu kontrolum var adetin 13.gunu oluyo dondurulmus yavrularim beni bekliyo...acaba ne zman derler transfer icin yaa bekle bekle bi agla bi gul vala sistim
Yaaa 6 embriyom var yani problem olabilir embriyolarda dejenere olursa sayi duser dimi....25 yasindayim iki embriyo vermezlr eminimCanım benimde 13. gün kontrolünden 5 gün sonra transfer yaptılar. Rahim kalınlığında bir problem yoksa senin yaklaşık ole olabilir. Embriyoları çözcekler gelişmeye devam edip etmediklerine bakıcaklar en uygun olanı seçicekler. Bir iki gün önceden sana haber verirler zaten.
hayatım 6 embriyo gayet iyi lütfen böyle düşünme. yaşında genç bak bende 25 yaşındayım . Doktorunla konuş belki 2 verir istiyorsan.Yaaa 6 embriyom var yani problem olabilir embriyolarda dejenere olursa sayi duser dimi....25 yasindayim iki embriyo vermezlr eminim
canım banada yumurta tolama gununde dr dedı bugun deıl yarın banyo yapabılırsın...oda ılık su 10 dk.....neyse bekledım baktım on dk olcak gbı deıl gusul vs abdest almam gerekıyor...vallahı vucuduma su tuttum cıktım hafıfı kırmızı akıntı geldı azıcık parca deıl yanı....bende korktum ama dun gece banyo yaptım sukur bısey yok...ama sıcak su kullanma yanı.....hatta ben sıcak su torbası almıstım lazım olur kasıklarıma tutarım dıye......dr sormadım ama baktım sıcak su kullanma dedı onu bıle yapmadımKizlar yarin transfer olcam belki sicak su faydalı olur dedim duş aldim ama açik kahverengi parçalar akti gitti vajinamdan anlayamadim normal mi? Yaşayan var mi bunu???
Canim oyle düşünme 6 baya iyi iyi olanları donduruyorlar zaten :) bende 26 yaşındayım doktorum iki tane koyariz demisti doktorunla konusursan ikide koyarYaaa 6 embriyom var yani problem olabilir embriyolarda dejenere olursa sayi duser dimi....25 yasindayim iki embriyo vermezlr eminim
amın canım hs geldın cokk gecmıs olsun ohss olmussun ...bende cok korkuyorum olmaktan suan sıkıntım yok sukur ama bazı bayanlar transfer gununden snra olabılıyormus nasıp artıkHerkese slm yeni üye oldum eylül ayında tup bebege başladım ama 16 yumurta ile ohss olduğum için dondurmayı tercih ettiler şimdide bu hafta içinde adet olunca tekrar baslicaz insallah.herkesin hakkından hayırlısı olur inşallah
Slmlar cnm tedavin hayırlı olsun. Dr bana adetin 2. Günü baktı ve 5 yumurtan var dedi. Biraz az dedi. Ben özellikle sordum ignelere çoğaltmaz mı diye ve igne çoğaltmaz sadece var olan yumurtayi büyütür demişti. Acaba küçük görünmeyen yumurtalar mi büyüyorCanım benim doktorum adetin 3. Günü bakmıştı (haftasonuna gelince 3. Gün gidebilmiştim) yumurta sayısından bahsetmemişti. 3. Gün iğneye başlattı 4 gün iğne yapıp gittim 5 yumurtan var dedi sonraki kontrollerde 6 yumurta görüldü. Yumurta toplamada 11 yumurtam çıktı şükür. En önemlisi yumurta kalitesi canım. Hiç canını sıkma tatlım stres yumurta gelişimini olumsuz etkiler dr demişti. Güzel düşün güzel olsun canım
Cnm tedavin hayirli olsun. Cnm bende 2. Gun başladım gonal f ve menopur ayni anda. Bende ilk defa böyle kullanıyorum demekki bazi dr lar öyle yapıyoCanim aynen oyle cetrotideye sonra baslicaksin dedi.yarindan itibaren yani adetin 4.gunu itibari ile gonalf ve marionali ayni anda biri sagdan biri soldan vuracam 5 gun sonra kontrol.bu iki ilacta ayni gorevi yapiosa niye ikisini ayni anda kkullandiriyo ki sizdede oylemi oldu
canım banada yumurta tolama gununde dr dedı bugun deıl yarın banyo yapabılırsın...oda ılık su 10 dk.....neyse bekledım baktım on dk olcak gbı deıl gusul vs abdest almam gerekıyor...vallahı vucuduma su tuttum cıktım hafıfı kırmızı akıntı geldı azıcık parca deıl yanı....bende korktum ama dun gece banyo yaptım sukur bısey yok...ama sıcak su kullanma yanı.....hatta ben sıcak su torbası almıstım lazım olur kasıklarıma tutarım dıye......dr sormadım ama baktım sıcak su kullanma dedı onu bıle yapmadım
Cnm inşallah bebislerine en kısa zamanda kavuşursun. Cnm sorum olcak bu toplam transfer günleri var ya., hangi günler duş aldın? Ve transfer sonrası ne kadar wc ye gitmedin?Aman sakın cnm embriyolar sıcak sevmiyorlar vücudun dengesini bozabilir o yüzden bu ara sadec 5 -10 dak girin çıkın saçınızın kokusu gitsin yeter:)
üzülme bitanem vardır bundada bir hayırKızlar ben tedaviye başlayamadım yumurtalığımda kist oluşmuş birde endometrium incelmemiş malesef birdahaki aya ertelendi tedavim
Kızlar ben tedaviye başlayamadım yumurtalığımda kist oluşmuş birde endometrium incelmemiş malesef birdahaki aya ertelendi tedavim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?