Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cnm inşallah bebislerine en kısa zamanda kavuşursun. Cnm sorum olcak bu toplam transfer günleri var ya., hangi günler duş aldın? Ve transfer sonrası ne kadar wc ye gitmedin?
Cnm ben opudan once gece banyo yaptim . Sonra yine transfer oncesi gece banyo Yaptim. Transfer sonrasi ise uzatabilecem kadar uzattim isin asli. Sansliyim saclarim cabuk yaglanmadigigi icin ise bile gitsem 5 gun sonrasina kadar dayaniyirdu. Kaoltuk altlarimi ve gogus aralarinida islak mendille siliyordum. Oyle gecti yani.

Amin canim inşallah ist yeditepe hast.gidiyorum zamanda geçmiyor bi türlü
Aynen canım benimde doktor iki hafta sonra gelin dedi iki hafta geçmiyor okadar bekledim ama bu gunler sabırsız oluyor insan ama geç olsun güç olmasın arkadaşım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ins

H
Gec olsun guc olmasin cnm. Benim her tadavimin arasi nerdeyse 7-8 ay surdu. Sabir sabir diye diye gecti. Kendinize kafa dagitacak isler ugraslar bulun. Her arada bir suru tahlil tetkik gecirdik esimle. Cok sukur. Zamani gelince oluyor
Haklısın canm olsun beklerim yeter ki sonuç güzel olsun.bizimde 6 ay olacak vücut toparlansın ara vermek iyidir.
Kafa dağıtacak bi uğraş lazım da işte olmuyor Bitanem yaa

Evet aynen öyle canm çok minikler ilaca cevap verip büyütebiliyorlar arkadan gelenleri

Saol cnm, wc ne zaman gittin transfer sonrası? Ya benim saçlarım 2 günde yağlaniyo resmen cok ince telli olduğu için. 2 gün geçse bitlenmis gibi oluyorum

İnşallah canm dk hapı kullanıcam bu ay hayırlısı böyledir inşallah senin bebişler napıyo canm haber var mı
Aramalarını bekliyorum hayatım dün gece gözümü gözüme yummadım . Eşimde öyle soruyor evlatlarımızı gidip alalım diyor . evlatlarımız üşüyor labratuarda

H

Haklısın canm olsun beklerim yeter ki sonuç güzel olsun.bizimde 6 ay olacak vücut toparlansın ara vermek iyidir.
Kafa dağıtacak bi uğraş lazım da işte olmuyor Bitanem yaa
Evdeyse ivir zivir elisi, boyama, pasta borek, yemek, komsu gunleri aralarda dini sohpetler ,iyi geliyordu. Calisinca zaten daha kolay geciyor. Komsularin yaptigi dini sohpet gunleri iyi geliyordu arada. Insan baska dertleri sikintilari gorunce kendi derdin sikintin hafifliyordu. Hele ben Hz. Haticenin hayatini anlatan bir kitap okumustum. Peygamber efendimizide okumustum. Aglaya aglaya fenalik gecirmistim. Ben biraz maneviyat biraz sosyal cevre derken gecirdim valla. O gun geldigindede inananmadim 8 ay gecmis ve yaniden bebisler icin hazirdik:))

Canm inşallah öyle olur.Burda moralimi baya düzeltiniz zaten sizler artık onu düşünmüyorum sayı artar diye inanıom şuan ki zaten iğnelere daha bugün başlıom. Boyum 1.68 62 kiloyum.Bana gonalf 150 doz verdi ama yanında merional diye bi iğne daha verdi ikisini aynı anda vurulcakmışım.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Saol cnm, wc ne zaman gittin transfer sonrası? Ya benim saçlarım 2 günde yağlaniyo resmen cok ince telli olduğu için. 2 gün geçse bitlenmis gibi oluyorum
Cnm ilkinde 15 -20 dak ancak dayanabildim ama ördek istedim hiç kalmadım yerimden 1,5 saate kadar yattım yerimde. En sonda ise doktor transfere bir saat geç geldi aürekli sıkıştım boşaltım içtim sıkıstım boşalttım. Feciydi. Transfer sonrası 15 dak ıcınde yerimden kaldırıp başka yataga götürdüler. Oradada hiç bişey yoktu yine en fazla yarım saat geçti geçmedi tuvalete gittim hemde klozet bile değil düz ayaktı. Her sıkıntıyı yaşadım. Esım yoktu yanımda başka bir arkadaşımla eşi beni transfere götürdü getirdi.3-4 gün evlerinde baktılar. 6. Gün dizim ağrıdı. Sonra eve misafir geldi ay ne sıkıntıydı. En kötü transfer ve sonrası hikayamdi. Ve en kötü embriyo sahibi oldugum tedavi 17 de 1 kalmıştı. Ama yaradan görüyor hepimizin ne sıkıntılar çektiğini.. Günü şimdi geldi kulum dedi sana zor gelsede bunlar bana zor değil dedi. Her zorlukta birde kolaylığım var dedi.( fe innemeal üsri yüsra innemeal üsri yüsra) ve yavrumuzu bize bağışladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…