Ya gelde anlat işte . Biz bukadar bile yaklaşamamıştık hiç hayalimize bu bile çok güzel bizim için.Hey allam ana baba yüreği işte:)) Onlar şuan buz! gibi yerleri seviyo canım öyle avut kocanı:)
Hakkaten öyle çok güzel düşününce :) al sana yavrularının videosunu gönderiyim, aynı böledirler zaten:) Kımıl kımıldır şimdi onlar :))Ya gelde anlat işte . Biz bukadar bile yaklaşamamıştık hiç hayalimize bu bile çok güzel bizim için.
Benim de 9tane dondurulmustu 3.gun cozduler hepsini 6tanesi 5.gune gidebildi ama herkesin farkli olur iyi dusun sen canim pozitif olYaaa 6 embriyom var yani problem olabilir embriyolarda dejenere olursa sayi duser dimi....25 yasindayim iki embriyo vermezlr eminim
hahahahahahay çok güzel ellerine sağlıkHakkaten öyle çok güzel düşününce :) al sana yavrularının videosunu gönderiyim, aynı böledirler zaten:) Kımıl kımıldır şimdi onlar :))
Hoş bldk teşekkür ederim inşallah olmazsın bayagi sıkıntılıamın canım hs geldın cokk gecmıs olsun ohss olmussun ...bende cok korkuyorum olmaktan suan sıkıntım yok sukur ama bazı bayanlar transfer gununden snra olabılıyormus nasıp artık
Yine bes gun bekliyolar yani ...vala ikinci denemeye embriyom kalmazsa iki tane isticem artik sende bahcecideydin kabul ederler miBenim de 9tane dondurulmustu 3.gun cozduler hepsini 6tanesi 5.gune gidebildi ama herkesin farkli olur iyi dusun sen canim pozitif ol
anlıyorum canım benım zor surec gecmıs olsun tekrar sanaHoş bldk teşekkür ederim inşallah olmazsın bayagi sıkıntılı
Çok saol canım benim inş. Darısı tüm isteyenlerin başınaAllah kızına da minik fasülyene de sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah canım
Duygularim karisti ne dusunecegimi sasirdim gun yaklastikca enerjim dusuyo sanki...kalanlari naptinz cnm sizBenim de 9tane dondurulmustu 3.gun cozduler hepsini 6tanesi 5.gune gidebildi ama herkesin farkli olur iyi dusun sen canim pozitif ol
Onu net bilmiyorum canım ama artıyor sanırım. Hatta iğnelerden sonraki son kontroldeki ultrasonda gözükenden daha fazla yumurta çıkıyor toplanınca geneldeSlmlar cnm tedavin hayırlı olsun. Dr bana adetin 2. Günü baktı ve 5 yumurtan var dedi. Biraz az dedi. Ben özellikle sordum ignelere çoğaltmaz mı diye ve igne çoğaltmaz sadece var olan yumurtayi büyütür demişti. Acaba küçük görünmeyen yumurtalar mi büyüyor
Hayırlısı olsun canım inş gelecek ay kavuşursun bebeğineKızlar ben tedaviye başlayamadım yumurtalığımda kist oluşmuş birde endometrium incelmemiş malesef birdahaki aya ertelendi tedavim
İnşallah sonu güzel olsun cnm. 3, 4 gün yattın mı. Rabbim ol deyince oluyo işte. Herşeyde bi Hayır varCnm ilkinde 15 -20 dak ancak dayanabildim ama ördek istedim hiç kalmadım yerimden 1,5 saate kadar yattım yerimde. En sonda ise doktor transfere bir saat geç geldi aürekli sıkıştım boşaltım içtim sıkıstım boşalttım. Feciydi. Transfer sonrası 15 dak ıcınde yerimden kaldırıp başka yataga götürdüler. Oradada hiç bişey yoktu yine en fazla yarım saat geçti geçmedi tuvalete gittim hemde klozet bile değil düz ayaktı. Her sıkıntıyı yaşadım. Esım yoktu yanımda başka bir arkadaşımla eşi beni transfere götürdü getirdi.3-4 gün evlerinde baktılar. 6. Gün dizim ağrıdı. Sonra eve misafir geldi ay ne sıkıntıydı. En kötü transfer ve sonrası hikayamdi. Ve en kötü embriyo sahibi oldugum tedavi 17 de 1 kalmıştı. Ama yaradan görüyor hepimizin ne sıkıntılar çektiğini.. Günü şimdi geldi kulum dedi sana zor gelsede bunlar bana zor değil dedi. Her zorlukta birde kolaylığım var dedi.( fe innemeal üsri yüsra innemeal üsri yüsra) ve yavrumuzu bize bağışladı.
Dogru ya vardır bi bildigim ins hayırlısıyla bu aşamayida atlatırıDoktordan iyi bilecek değiliz ya hayatım , doktorun bilir en iyisini hadi hayırlı olsun :)
Ne güzel bilgi tam merakettigim seylerdi malum yarin yum toplanacak merakim heyecanım dahada artiorHakkaten öyle çok güzel düşününce :) al sana yavrularının videosunu gönderiyim, aynı böledirler zaten:) Kımıl kımıldır şimdi onlar :))
Bitanem Bundada vardır bir hayırMaalesef kızlar benim mucizem olmadı bugünde negatif sonuc. Başka bahara kaldı umutlar.
üzulme rabbim buyukturMaalesef kızlar benim mucizem olmadı bugünde negatif sonuc. Başka bahara kaldı umutlar.
ohhh maşALLAHHHHkizlar yeni doktordan geldim yavrumun cok şukur kalp atişini duyduk Cok guzeldi rabbim inşallh hepinize nasip eder duygu anlatilmaz yaşanilir ancak
Allahım sabır versın yardımcın olsun canımMaalesef kızlar benim mucizem olmadı bugünde negatif sonuc. Başka bahara kaldı umutlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?