Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bende Cennetul Mualla arkadaşıma okadar çok vaatde bulundum ki hamile kalırsam şunu yedircem bunu yedircem diye. Kız kilo alacak vallahi . Bi kalp atışını duysam heralde mide fesatı geçiririz beraber

Bende Cennetul Mualla arkadaşıma okadar çok vaatde bulundum ki hamile kalırsam şunu yedircem bunu yedircem diye. Kız kilo alacak vallahi . Bi kalp atışını duysam heralde mide fesatı geçiririz beraber
ahahah evet kuzum yaa :)))))) aa tuttu haydı yemegee aa keseyı gorduk haydı yemegeee aa kalp atışını duyduk haydı yemeğe aaa kontrolden geldık sağlıklıymış hadı yemeğe aaa doğurdum hadı yemeğe aa mevludu var hadı yemeğe :))))))) ahahahahaha

hahaha bizim hayaller hep boğaz üzerine kurulu . Bi senin bi benim kontrolümüz derken haftada 2 kere tıka basa yeriz

bi kalsak demekkii :)))) onu ye bunu ye doğuma +50 kıloyla gır :))))))
hahahah kız ben zayıfımda boy yok alamam okadar valla yuvarlanırım . Bide doğumdan sonra veremem zaten normal doğumdan korkuyorum . Kalır valla kilo bende .

hahahah kız ben zayıfımda boy yok alamam okadar valla yuvarlanırım . Bide doğumdan sonra veremem zaten normal doğumdan korkuyorum . Kalır valla kilo bende .
bızımkılerde doğumdan once kılolu oluyor doğumdan sonra kendı standart kılolarınıda verıyolar yanı bızde doğum yapan zayıflıyor :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…