ahahah evet kuzum yaa :)))))) aa tuttu haydı yemegee aa keseyı gorduk haydı yemegeee aa kalp atışını duyduk haydı yemeğe aaa kontrolden geldık sağlıklıymış hadı yemeğe aaa doğurdum hadı yemeğe aa mevludu var hadı yemeğe :))))))) ahahahahahaBendeCennetul Mualla arkadaşıma okadar çok vaatde bulundum ki hamile kalırsam şunu yedircem bunu yedircem diye. Kız kilo alacak vallahi . Bi kalp atışını duysam heralde mide fesatı geçiririz beraber
hahaha bizim hayaller hep boğaz üzerine kurulu . Bi senin bi benim kontrolümüz derken haftada 2 kere tıka basa yerizahahah evet kuzum yaa :)))))) aa tuttu haydı yemegee aa keseyı gorduk haydı yemegeee aa kalp atışını duyduk haydı yemeğe aaa kontrolden geldık sağlıklıymış hadı yemeğe aaa doğurdum hadı yemeğe aa mevludu var hadı yemeğe :))))))) ahahahahaha
evet yaa hıc hedıye alalım şuraya gıdelım şunu yapalım demıyoz anca yemek :))))))))))))))hahaha bizim hayaller hep boğaz üzerine kurulu . Bi senin bi benim kontrolümüz derken haftada 2 kere tıka basa yeriz
börek ama peynirsiz yer benimkievet yaa hıc hedıye alalım şuraya gıdelım şunu yapalım demıyoz anca yemek :))))))))))))))
evet kuzum mümkünse çıtır olsun :)))) benımkıdee uzun ınce patates kızarmasını sever :))börek ama peynirsiz yer benimki
hamile kalmadan aş erenlerevet kuzum mümkünse çıtır olsun :)))) benımkıdee uzun ınce patates kızarmasını sever :))
bi kalsak demekkii :)))) onu ye bunu ye doğuma +50 kıloyla gır :))))))hamile kalmadan aş erenler
hahahah kız ben zayıfımda boy yok alamam okadar valla yuvarlanırım . Bide doğumdan sonra veremem zaten normal doğumdan korkuyorum . Kalır valla kilo bende .bi kalsak demekkii :)))) onu ye bunu ye doğuma +50 kıloyla gır :))))))
bızımkılerde doğumdan once kılolu oluyor doğumdan sonra kendı standart kılolarınıda verıyolar yanı bızde doğum yapan zayıflıyor :))))))hahahah kız ben zayıfımda boy yok alamam okadar valla yuvarlanırım . Bide doğumdan sonra veremem zaten normal doğumdan korkuyorum . Kalır valla kilo bende .
canım cok gecmıs olsun uzulmek yok stres yok ınsallah saglıkla evlatlarımız olucaktırMaalesef kızlar benim mucizem olmadı bugünde negatif sonuc. Başka bahara kaldı umutlar.
Bana fazla yedirmebızımkılerde doğumdan once kılolu oluyor doğumdan sonra kendı standart kılolarınıda verıyolar yanı bızde doğum yapan zayıflıyor :))))))
maşallah ne guzel canım rabbım tamamına erdırsınkizlar yeni doktordan geldim yavrumun cok şukur kalp atişini duyduk Cok guzeldi rabbim inşallh hepinize nasip eder duygu anlatilmaz yaşanilir ancak
Tesellisi yok biliyorum hic bi kelime yetmez bu durumu anlatmaya ama biz guclu anne adaylariyiz pes etme sakin olucak insMaalesef kızlar benim mucizem olmadı bugünde negatif sonuc. Başka bahara kaldı umutlar.
amin cnm cok saol rabbim cumlemizinkini sağsalim khcagimiza almayi nasip etsin insallh diger kizlarda bi an once hamile kalir sagliklaK kayisicicegi canım hayırlı olsun Rabbım sag sağlım kucagınada almanı nasıp etsın hayırlı ve sağlıklı bı evlat olsun ınsaAllah
amin canm saol darisi sizlere inaalahmaşallah ne guzel canım rabbım tamamına erdırsın
amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnamin canm saol darisi sizlere inaalah
Heycaninla heycanlandik vala ins kucagina almayida nasip eder Rabbim darisi biz bekleyenlereamin cnm cok saol rabbim cumlemizinkini sağsalim khcagimiza almayi nasip etsin insallh diger kizlarda bi an once hamile kalir saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?