Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yaaa 6 embriyom var yani problem olabilir embriyolarda dejenere olursa sayi duser dimi....25 yasindayim iki embriyo vermezlr eminim
Üzülme canım benim inşallah bişey olmaz sayı düşerse bile en kaliteliyi daha net ayırt edebildikleri için sevinmek lazım benimde 7 embriyo vardı çözüldüler gelişimlerine devam ettiler bir tane transfer ettiler ancak daha sonra dondurulabilcek 3 tane kaldı çünkü gelişimleri yavaşladı ama bana verilen şükür ki tutundu. Biliyorum illaki insanda şüphe oluyor ama sen iyi düşün iyi olsun.

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı BENDE İLK OLARAK AŞILAMA YAPILACAK SIZCE BU DEGERLERLE OLURMU

Kafamizdaki sorular hic bitmicek galiba...ins ii gider morale ihtiyacimiz varken hep biseyleri dusunmek zorundayiz

Sepya 01 .!.:
Maalesef kızlar benim mucizem olmadı bugünde negatif sonuc. Başka bahara kaldı umutlar.
Canim cok uzuldum ama iinsallah bi sonrakinde kavusacakindir bebegine, uzulmemei ciok zor biliom ama Allh sabredenlerle berabeedir, sabret bunada umudunu yitirme devam ugrasmaya.onun kokusunu duydugunda hwpsi geride kalacak bunu dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…