inşallah canım benım dualaını eksık etme bızlerden ınsallahamin canm saol darisi sizlere inaalah
Üzülme canım benim inşallah bişey olmaz sayı düşerse bile en kaliteliyi daha net ayırt edebildikleri için sevinmek lazım benimde 7 embriyo vardı çözüldüler gelişimlerine devam ettiler bir tane transfer ettiler ancak daha sonra dondurulabilcek 3 tane kaldı çünkü gelişimleri yavaşladı ama bana verilen şükür ki tutundu. Biliyorum illaki insanda şüphe oluyor ama sen iyi düşün iyi olsun.Yaaa 6 embriyom var yani problem olabilir embriyolarda dejenere olursa sayi duser dimi....25 yasindayim iki embriyo vermezlr eminim
Çok güzel canım ya inşallah bende haftaya duyarım bebişimin minicik kalbimi Allah herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.kizlar yeni doktordan geldim yavrumun cok şukur kalp atişini duyduk Cok guzeldi rabbim inşallh hepinize nasip eder duygu anlatilmaz yaşanilir ancak
Edebilirler canim sen teklif et duruma gore bakiyolar eger 5.gune gelmicek gibiyse hemen transfer ediyolarYine bes gun bekliyolar yani ...vala ikinci denemeye embriyom kalmazsa iki tane isticem artik sende bahcecideydin kabul ederler mi
4 tane donduruldu canim ordalar insallh tekrr gerek kalmaz 1300tlde ucret verdikDuygularim karisti ne dusunecegimi sasirdim gun yaklastikca enerjim dusuyo sanki...kalanlari naptinz cnm siz
Guzel dusun rahat ol canim hersey guzel olacak insallh4 tane donduruldu canim ordalar insallh tekrr gerek kalmaz 1300tlde ucret verdik
Esinin degerleri de onemli canimfsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı BENDE İLK OLARAK AŞILAMA YAPILACAK SIZCE BU DEGERLERLE OLURMU
Saklamaya hemen pesin mi aliyolar ne fenalar sanki birakip kacicaz4 tane donduruldu canim ordalar insallh tekrr gerek kalmaz 1300tlde ucret verdik
Kafamizdaki sorular hic bitmicek galiba...ins ii gider morale ihtiyacimiz varken hep biseyleri dusunmek zorundayizÜzülme canım benim inşallah bişey olmaz sayı düşerse bile en kaliteliyi daha net ayırt edebildikleri için sevinmek lazım benimde 7 embriyo vardı çözüldüler gelişimlerine devam ettiler bir tane transfer ettiler ancak daha sonra dondurulabilcek 3 tane kaldı çünkü gelişimleri yavaşladı ama bana verilen şükür ki tutundu. Biliyorum illaki insanda şüphe oluyor ama sen iyi düşün iyi olsun.
Seninle olmasi cok guzel annesini hic birakmaz insKafamizdaki sorular hic bitmicek galiba...ins ii gider morale ihtiyacimiz varken hep biseyleri dusunmek zorundayiz
aminnm inşallhhHeycaninla heycanlandik vala ins kucagina almayida nasip eder Rabbim darisi biz bekleyenlere
Canim cok uzuldum ama iinsallah bi sonrakinde kavusacakindir bebegine, uzulmemei ciok zor biliom ama Allh sabredenlerle berabeedir, sabret bunada umudunu yitirme devam ugrasmaya.onun kokusunu duydugunda hwpsi geride kalacak bunu dusunSepya 01 .!.:Maalesef kızlar benim mucizem olmadı bugünde negatif sonuc. Başka bahara kaldı umutlar.
EŞİMİN DEGERLERİ NORMAL CIKTI HIZI BIRAZ DFUSUK SAYISI 16 MILYONEsinin degerleri de onemli canim
İnşallah sonu güzel olsun cnm. 3, 4 gün yattın mı. Rabbim ol deyince oluyo işte. Herşeyde bi Hayır var
Allah yardimcin olsun canim herseyin guzel gecer de bebisine kavusursun insselam kızlar yarın benimde tedavide ilk günüm olucak kısmetse çok heyecanlıyımmm
Allah yardimcin olsun canım çifter çifter nasip etsin Rabbim :)selam kızlar yarın benimde tedavide ilk günüm olucak kısmetse çok heyecanlıyımmm
Allah yardımcın olsun canm hayırlısıyla güzel geçer ve bebegın senınle olur ınsaAllah... benımkınede az kaldıselam kızlar yarın benimde tedavide ilk günüm olucak kısmetse çok heyecanlıyımmm
hadı hayırlı olsunselam kızlar yarın benimde tedavide ilk günüm olucak kısmetse çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?