Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kimin yazdigini hatirlamiyorum arkadaslar igneler yumurta uretmek icin degil yumurtalari buyutmek icin yazmis da asil amac o mu ? Cok elde etmek de degil mi?

kızlar embrıyolog aradı......bugun 3.gun ve orta kalıtelı 6 embrıyo var 9 hucrelı..şimdilik gayet ıyı .ama bana asıl gun yarın 4.gun de bellı oluyor degısebılırde vs gbı yanı sabah dr la karar verıcez gerekırse ogleden sonra transferınız olabılır.....dedı......taboıkı rabbım ol derse olur....ama soyle bır arastırdım kı genelde 3 ve 5 gun transfer oluyor hatta 4.gun embrıyosu uygun gorulmuyormus....bır fıkrı olan varmı bılgısı yada tecrubesı...

YA bu bilgiyi nerden aldin. Benim 4. Gun transferim yapildi. Suan transfer im 9. Gunu. Korkuttun suan beni :-(

YA bu bilgiyi nerden aldin. Benim 4. Gun transferim yapildi. Suan transfer im 9. Gunu. Korkuttun suan beni :-(
4.gün embriyoda compaction denen durum izlenir. Bu aşamada hücreler birbiri ile kaynaşır ve sayılması imkansız hale gelir. Daha sonra ise blastosist aşamasının ilk bölümü olan morula aşamasına geçilir. Embriyolarda hücre saymak mümkün olmadığı için bu aşamada fragmantasyon, embriyo kabuğunun durumu ve hücrelerin birbirleriyle ilişkisi değerlendirilir. Artık grade sınıflandırması embriyo ismi sonuna eklenir. Compact-Grade2, Morula-Grade1 gibi. 4.gün embriyo değerlendirmesi veya transferi çok tercih edilen bir yöntem değildir. Eğer 3.gün transfer yapılmayacaksa genellikle 5.gün embriyo transferi tercih edilir.....yazı bu......bıde forumun bırınde denk geldım....sakın takma kafana yanı.....bende erak ettım.....ınsallah bebegın senınledır...darısı basımıza

Ins canim hepimiz bebislerimize kavusuruz. Doktorum neden 4. Gun yapti bilmiyorum. Sormadim bende hic bilmiyordum. Ilk tup bebek denemem. Hayirlisi ins

Yine bes gun bekliyolar yani ...vala ikinci denemeye embriyom kalmazsa iki tane isticem artik sende bahcecideydin kabul ederler mi
Yine 5 gün beklemiyorlar canım 3. Gün dondurulduysa kaldıkları yerden 5. Güne gitmeleri bekleniyor yani 2 gün mesela. Tabi her dr çözdürünce 5. Günü beklemiyor sanırım

Ins canim hepimiz bebislerimize kavusuruz. Doktorum neden 4. Gun yapti bilmiyorum. Sormadim bende hic bilmiyordum. Ilk tup bebek denemem. Hayirlisi ins
inşallah canım bak ben az cok anlatayım..5.gun embrıyosu cok kalıtelı oluyor.....genelde 3 5 gun transferı oluyor..4 gun ıse marula denılen evre....5.cı gune erısebılırde olmayabılırde oyuzden drlar rısk almıyor 4te transfer edıyor....ben boyle bııyorum arastırınca

Ayyy ne güzel darısı başımıza. Alttan mı üstten mi baktı canım?
üsten bakti canim cok guzel atiyodu yavrumun kalbi cok guzel bi duyguydu bi kac tane test yapti yarin sonuclari alacm inşalhh temiz cikar onlar habidd kizlar doktorm bana beyaz ic camaşir giy dedi sizinde aklinizda olsun en ufak bi kanama veye kayve rengi akint icin inşallh hic hişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…