- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
Sağol canm benim Amin inşallah ..Yakınlaştıkça kaçıyor benim bebek olsun da ben soracam onaHayırlısı olsun canım inş gelecek ay kavuşursun bebeğine
Yok baştan üzüldüm ama şimdi iyiyim her işte vardır bir hayırCnm üzülme, inşallah bidahaki ay olur. Herşeyde var bişey. Hakkımızda Hayırlisi
Transfer bu sabah saat 10 idi canım, çok şükür herşey güzel geçti, yumoş birinci kaliteymiş hatta fotoğrafını bile verdiler sabun köpüğü gibiCanmm nasilsin transferin kactaydii
Canım bugün doktor transfer öncesi içeriyi yıkadi o kahverengi şeyler verilen jelin kalintilariymiş bende şaşirdim. Transfer sonrasi da iki gün banyo yapma dedi seninde dediğin gibi sonrasi sicak suyla yıkanma ılık ve kisa duş al dedicanım banada yumurta tolama gununde dr dedı bugun deıl yarın banyo yapabılırsın...oda ılık su 10 dk.....neyse bekledım baktım on dk olcak gbı deıl gusul vs abdest almam gerekıyor...vallahı vucuduma su tuttum cıktım hafıfı kırmızı akıntı geldı azıcık parca deıl yanı....bende korktum ama dun gece banyo yaptım sukur bısey yok...ama sıcak su kullanma yanı.....hatta ben sıcak su torbası almıstım lazım olur kasıklarıma tutarım dıye......dr sormadım ama baktım sıcak su kullanma dedı onu bıle yapmadım
Canım amh 0,49 çok düşük . Erken menepoz riski var. Yumurta rezerv azlığı yani. Benim de öyleydi canım. Amh 2,5 normal değerdir. Bence aşılamayla hiç vakit kaybetme. Yaşını bilmiyorum ama kaybedecek hiç vaktin yok tatlım. Benim amh 1,00 olmasına rağmen tüp tedavümde 3 yumurtam oldu. Sonucunu doktor görmedi mi. Gerçi beni de 3 doktor görmüştü üçü de söylemedi. Bir de olmayacağını bile bile aşılama yapalım diyorlar. Senin için vakit ve maddi kayıp. Ona da yine 2.000 tl civarı veriliyor. Hakkında hayırlısı olsun.fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı BENDE İLK OLARAK AŞILAMA YAPILACAK SIZCE BU DEGERLERLE OLURMU
Anladım canım cok sagol gecmis olsun sana da inşallah hayırlı haber verirsin çCanım bugün doktor transfer öncesi içeriyi yıkadi o kahverengi şeyler verilen jelin kalintilariymiş bende şaşirdim. Transfer sonrasi da iki gün banyo yapma dedi seninde dediğin gibi sonrasi sicak suyla yıkanma ılık ve kisa duş al dedi
Yok canim benimkilerin 4 tanesi 5.gun 2 tanesi 6.gunde dondurulduYine 5 gün beklemiyorlar canım 3. Gün dondurulduysa kaldıkları yerden 5. Güne gitmeleri bekleniyor yani 2 gün mesela. Tabi her dr çözdürünce 5. Günü beklemiyor sanırım
Canım merhaba ben senin yerinde olsam direk tüp bebek yaparım durumun varsa morali bozmak gibi olmasın ama AMH menepoz yaklaşması açısından yapılan bir tahlil ve 0,49 düşük bir değer 0,14 menepoz demek benimde AMHım düşük 8 ay önce 1,57 idi şimdi 0,93 e düşmüş Allah kısmet ederse kasımda tüp bebeğe başlıyoruz bence aşılama hem zaman hemde para kaybıfsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı BENDE İLK OLARAK AŞILAMA YAPILACAK SIZCE BU DEGERLERLE OLURMU
canım haklısın zeynep kamıle gıdıyorum bıraz maddı sıkıntım oldugu ıcın malesef zaman kaybedıyorum ordakı prosedur 2 asılama sonrası tup ama belkı benım bu degerlerıme dıyecekler dırek tupo yapalım bılemıyorum paranın gözü kör olsun ıste senın ıcınde umarım hayırlı olur arkadasımCanım merhaba ben senin yerinde olsam direk tüp bebek yaparım durumun varsa morali bozmak gibi olmasın ama AMH menepoz yaklaşması açısından yapılan bir tahlil ve 0,49 düşük bir değer 0,14 menepoz demek benimde AMHım düşük 8 ay önce 1,57 idi şimdi 0,93 e düşmüş Allah kısmet ederse kasımda tüp bebeğe başlıyoruz bence aşılama hem zaman hemde para kaybı
canım esımın sayısı ıyı cıktı ılerı hızlı sayısı dusuk cıktı bakalım ne olucakEsinin degerleri de onemli canim
Gecmis olsun tatlim vardir bunda da bi hayr dikkat et kendine demekki Rabbim hep bi zaman ayarlamis hepimizeKızlar dün çok hastalandım enfeksyon kaptım solunum yolu nefese alamıyorum bu ay tüp falan iptal . Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum . Bizde başka bir ay bakıcaz artık.
Çok saol , Tabi hayatım Allah büyük vardır bundada bir hayır.Gecmis olsun tatlim vardir bunda da bi hayr dikkat et kendine demekki Rabbim hep bi zaman ayarlamis hepimize
Kızlar dün çok hastalandım enfeksyon kaptım solunum yolu nefese alamıyorum bu ay tüp falan iptal . Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum . Bizde başka bir ay bakıcaz artık.
Saol bitanemmm senin güzel haberlerini alıcam benInsaAllah dogru zaman hangi vakitse Allahm basladigin ayda sana evladini nasip etsin caniiimmm kardesim
INSAALLAH Canimmmm InsaAllahhhSaol bitanemmm senin güzel haberlerini alıcam ben
Hayırlı olsun bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun ,Rabbim kucağına da almayı nasip etsin Can'ım hadi bakalım anneler çoğalıyorTransfer bu sabah saat 10 idi canım, çok şükür herşey güzel geçti, yumoş birinci kaliteymiş hatta fotoğrafını bile verdiler sabun köpüğü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?