Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Çok tşk ederim. Evet keşke böyle şeyler yaşamasak ama işte bu da bizim kaderimiz. Bakalım inşallah bu sefer olur.
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizin kaç yıl oldu peki? Önceki yazıları okumadım kusura bakmayın o yüzden soruyorum.

Bugun 8.gunum 4 gun kaldi cok heyecanliyim ilk denememiz hayirlisi bkalm
YOk cnm baktirmadim daha evden cikmadim hic drm gezme kendini yorma dedi esimde tabi aman aman bnde gebelik testI istedim bari getir evde bi yapim dedim o da bak negatif olursa uzulursun dedi insallah getrr de o cift cizgiyi gorurum

Hayrlisi olsn arkadasim bende boyle hevesliydim neguzel toplancak yuklencekti 1 ay ertelendi insallah hayrlisiyla atlatrsin
Insallah nisancim hayirlisiyla kan testine baktilar bi daha bakilmaz heralde ben de 8 tane falan yumurta saydilar cok degil ondan e2 de falan bi fazlalik yok heralde..

YOk cnm baktirmadim daha evden cikmadim hic drm gezme kendini yorma dedi esimde tabi aman aman bnde gebelik testI istedim bari getir evde bi yapim dedim o da bak negatif olursa uzulursun dedi insallah getrr de o cift cizgiyi gorurum
Ben tedavi gördüm mü evde yapmıcam test falan. Dr da kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Cnm bende onu sorcaktım dışarıya falan çıkıyo musun? Ne kadar uzanıyosun? Dikkat et kendine cnm.

Ca
Ben tedavi gördüm mü evde yapmıcam test falan. Dr da kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Cnm bende onu sorcaktım dışarıya falan çıkıyo musun? Ne kadar uzanıyosun? Dikkat et kendine cnm.
Canim benim transfer oldu saat 12 gibi falan ankarada tabi neyse esimin halasi var onda kaliyorduk eve geldik bi saat yattim hastanede eve geldik aksam 5 e kadar faln yattim yemek ve lavabo ihtiyaci icin kalktim sonra ertesi gun otobusle doncektik sonra otobus cok sallar die halasi bizi ayni gun transfer gunu evimize getirdi 2 saat yolculuk yaptim yani tabi dr izniyle ciktim yola eve geldim sanki hic transfer olmamis gibi gunluk islerime devam ettim yeri geldi yattim yeri geldi kalktim evi topladim ama kesinlikle agir kaldirmadim ve uzanmadim dolaplara faln ve hic gabiz olmadm su ictim bol bol yagli salata sebze yedim cay kahve uzagim hala su ve meyvesuyu iciyorum esim (ananas.bal.kivi.muz.) karisimi ve ozel sikma portakal suyu yaptrdi onu ictim drm yumurtanin beyazini hasla ye dedi onu yedim yatiyim die hic yatmadim sadece agri veya uykum geldiginde yatiyorum durumum boyle ve herseyden onemlisi eger allah nasip ederse eder yok etmezse kussutude icsem nafile hrrsey rabbimin elinde ol derse olcak bkalm bugun 8.gun ve son 4 geri sayim :)

Öncelikle saol cnm anlatımın için. Evet iyi yapmışsın. Bende öyle davranmıştım agır bişey kaldırmamıştım falan, saolsun herşeyi eşim yapmıştı. Çay, kahve bende içmedim. Ananas herkesten çok duydum iyi geldigini ama ben sonradan ögrendim. Az kalmış senin cnm inşallah hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

Slm cnm 5 senelik evliyim. 5 sene içinde 3 tüp bebek. 1. Boş gebelik 2. Ve 3. Tutunmadı. Siz?
Benim 3.5 yıl oldu ama ilk 2 sene vajinismus problemi yaşadım o yüzden çocuk düşüncem olamadı. Daha sonra kontrol amaçlı gittiğim doktorda çift rahmim olduğu söylendi, hsg çektirdim onda da problem görülmedi çok şükür. Fakat 6 aya yakın denememize rağmen hâlâ olmayınca dr değiştirdim o da pko olduğumu söyledi serophene tedavisi uygulandı o zaman da 4 yumurtam oluştu fakat yine gebelik oluşmadı. Ben yine içim rahat etmedi doktor değiştirdim bu doktorum sperm testini çok detaylı istedi iyi ki de istemiş çünkü eşimin morfoloji 0 çıktı şu an ekimde tüp bebek size şart dedi. Canım çok sıkkın , kimseyle de paylaşamıyorum. Eşime sürekli keçiboynuzu ürünleri tükettiriyorum inşallah sonucu güzel olsun.

Herseyin hayirlisi olsun hakkimizda az kaldi bakalim insallah pozitif haberini vermek nasip olur bna

Öncelikle çok geçmiş olsun cnm. İnşallah herşey daha güzel olacak. Yani ilk tüp tedavin olcak. Demekki ikimizde aynı zamanda ekimde başlıcaz. Cnm tüp bebekte 1 tane saglıklı sperm olsa yetiyo. Keçi boynuzu kürü bende yaptırıyodum eşime ama bu aralar yapmadık baya burda hep bulamıyoz keçi boynuzu.

Drm bize 1 tane hareketli bile bulsam bana yeter demisti ve 13 yum 7 si dollendi yani keciboynuzu pekmezi yedi esimde ilaclarla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…