Kızlar kızı korkutmayın.Tahlili tekrarlasın başka bir araştırma hastanesi labaratuarında.Farklı çıkabiliyor sonuçlar.Birde eşinin değerlerinde sorun yoksa aşılama yapabilir yumurta oluşuyor neticede insanlar menapozda hamile kalıyor.Hiç kaliteli yumurta kalmamış demek değil menapoz kalitesiz yumurtalar artmış demek ve yumurtlama olabiliyor menapozda bile..0.1 değerde bile menapoza girmek uzun sürebilir fsh ile birlikte değerlendirilmeli..Canım merhaba ben senin yerinde olsam direk tüp bebek yaparım durumun varsa morali bozmak gibi olmasın ama AMH menepoz yaklaşması açısından yapılan bir tahlil ve 0,49 düşük bir değer 0,14 menepoz demek benimde AMHım düşük 8 ay önce 1,57 idi şimdi 0,93 e düşmüş Allah kısmet ederse kasımda tüp bebeğe başlıyoruz bence aşılama hem zaman hemde para kaybı
kızlar embrıyolog aradı......bugun 3.gun ve orta kalıtelı 6 embrıyo var 9 hucrelı..şimdilik gayet ıyı .ama bana asıl gun yarın 4.gun de bellı oluyor degısebılırde vs gbı yanı sabah dr la karar verıcez gerekırse ogleden sonra transferınız olabılır.....dedı......taboıkı rabbım ol derse olur....ama soyle bır arastırdım kı genelde 3 ve 5 gun transfer oluyor hatta 4.gun embrıyosu uygun gorulmuyormus....bır fıkrı olan varmı bılgısı yada tecrubesı...
Benim donmuslar cozulmustu hemen ayni gun transfer edilmisti 5. Gun beklenmedi. Bizim embriyolar 5. Gune kadar yasamiyorlardi esimdeki sikinti sebebiyle hep 3. Gun transferi oldum benYine 5 gün beklemiyorlar canım 3. Gün dondurulduysa kaldıkları yerden 5. Güne gitmeleri bekleniyor yani 2 gün mesela. Tabi her dr çözdürünce 5. Günü beklemiyor sanırım
Hayırlısı olsun Can'ım Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın göbüşünü doldursun.selam kızlar yarın benimde tedavide ilk günüm olucak kısmetse çok heyecanlıyımmm
Ay inanmıyorum canm ya çok geçmiş olsunKızlar dün çok hastalandım enfeksyon kaptım solunum yolu nefese alamıyorum bu ay tüp falan iptal . Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum . Bizde başka bir ay bakıcaz artık.
Cnm duyduğum kadarıyla bu sonuclar hep değişiyor zaten ama hep düşük olan değer doğru.Kızlar kızı korkutmayın.Tahlili tekrarlasın başka bir araştırma hastanesi labaratuarında.Farklı çıkabiliyor sonuçlar.Birde eşinin değerlerinde sorun yoksa aşılama yapabilir yumurta oluşuyor neticede insanlar menapozda hamile kalıyor.Hiç kaliteli yumurta kalmamış demek değil menapoz kalitesiz yumurtalar artmış demek ve yumurtlama olabiliyor menapozda bile..0.1 değerde bile menapoza girmek uzun sürebilir fsh ile birlikte değerlendirilmeli..
Benim de 1.89 du 1 yıl evvel 1.10 araştırma hastanesi sonucum biruni sonucum bir hafta 0.89 ertesi hafta 0.49 bu tahlillerin 1.10 olan en son değer birer hafta arayla yapıldı..
Değişken olabiliyor ama neticede azalmış over dediler..
Labaratuara göre de değişebiliyor canm.Araştırma hastanesi kabul etmiyor mesela aynı gün versen bile farklı çıkıyor labaratuara göre bence amh değerine takılmamak lazım 1 ve altı azalmış over ve menapoza kadar yumurtlama devam ediyor.Oyüzden denemeye devam tabi acele edilmesi lazım üst üste denemeler yapmak lazım..Cnm duyduğum kadarıyla bu sonuclar hep değişiyor zaten ama hep düşük olan değer doğru.
sagol canım benım tesekkurler dua edın bugun 2 de transferım var...ınsallah guzel gecer sonuclar hayırlı olur cumlemızınCnm evet transferler genelde 3. Gun yada 5. Gun yapiliyor fakat moralini bozma yanlis hatirlamiyorsam hurisin transferide 4. Gundu bak o simdi hamissssss
hayırlı olsun canm ınsaallah Rabbım hayırlı ve sağlıklı evlat nasıp etsın morelını yüksek tutYumoslar toplandi kızlar.. kac tane oldugu yarin söyleyeceğim dedi ama cok güzel görünüyor dedi. Bakalim yarin ola hayrola... simdi yatiom kasiklarim adet olacskmis gibi idrara sikisikmisim gibi agrio.. biraz da kanama gibi bişiy oldu.. Umarım geçer dinlenince geçer. Pazar günü transferin olabilir dedı tablet igne antibiyotik verdi yarin baslamak uzere. Yarini 1. Gün sayiyo 3. Gun transfer dedi. Dua edin kızlar emeklerimizin karşılığını sağlıklı bir bebek olarak alalim inşallah
Amin canim insallahhhh icin rahat gibi suan inşallah iyi şeyler olacak gibi hissediyorum Allah'in izni doktorumun ilgisiyle sizinde duanizla... inşallahhayırlı olsun canm ınsaallah Rabbım hayırlı ve sağlıklı evlat nasıp etsın morelını yüksek tut
İnşaallah canim inşallahkan verdim bende bugun 1 torba iğne verdiler gene yumurtalıklar büyüyomuş cgpbas insallah guzel sonuclar alırsın:)
s.a canlar günydın günümüz aydın dualarımız kabul olur inşş
mk senin için üzüldüm vardr bir hayr inş tez zamnda gelir bebişin annesi daha fazla bekltmez peki neden enfeksiyon kapmışsn ki nolmuş?
canlar bide size sorum olck yine biliyorum başınızı agrıtıyorum ama ne olur hakkınızı helal edin şimdi biz merkeze gittigimzde 1750 histerskopi 5250 tüp 800-ile 1500 arası fiyt verdiler dün eşim bi arkdaşı yaptrmış eşine diyoki bizimki 12-13 buldu diyo kızlar bize verdigi fiytı aşarmı bizim güçümüz yokta zaten zor ekledik bu parayı bilgisi oln paylaşa bilirmi
s.a canlar günydın günümüz aydın dualarımız kabul olur inşş
mk senin için üzüldüm vardr bir hayr inş tez zamnda gelir bebişin annesi daha fazla bekltmez peki neden enfeksiyon kapmışsn ki nolmuş?
canlar bide size sorum olck yine biliyorum başınızı agrıtıyorum ama ne olur hakkınızı helal edin şimdi biz merkeze gittigimzde 1750 histerskopi 5250 tüp 800-ile 1500 arası fiyt verdiler dün eşim bi arkdaşı yaptrmış eşine diyoki bizimki 12-13 buldu diyo kızlar bize verdigi fiytı aşarmı bizim güçümüz yokta zaten zor ekledik bu parayı bilgisi oln paylaşa bilirmi
kızlar dua edın 2de transferım var bugun 4. gunum......herkese ınsallah bu tedavılerımız hayırlı ugurlu olur
CANIM BENİM Kİ RAPORLU OLMAZ GALİBA BENİM İLK EŞİMDEN BİR OGLM VAR AŞILAMADA RAPOR İPTL EDİLDİ COCUGU VAR DİYE BİLMİYORUM YİENEDE SORCAM BAŞLAYIN CA BAŞLIYA BİLİRSEM TABİtüp:5,250
ilaclar: raporla alırsan 800-900 raporsuz 1500 ve 1800 dedi doktor eger dondurma yaparsanda o 1500-2000 arası sanırım oyle hatırlıyom
CANIMMMMMMMMM rabbim YAR VE YARDIMCIN OLSUN HADİ KUZULARUINI AL GEL ANNESİkızlar dua edın 2de transferım var bugun 4. gunum......herkese ınsallah bu tedavılerımız hayırlı ugurlu olur
İŞTE BU BİZİM HESAPLARIN DIŞINA CIKARSA YANDIK CANM BİZ BİZİM İMKANIMIZ YOK NAPCAMI BİLMİYOM OFFF ALLAHIMama soyle bısey de soyleyım benım bı akrabam yaptırdı tup bebek onun tedavısı 10-12 tutmus hatta ben ucretı soyleyınce gayet uygunmus falan da dedı belkı yapılan ıslemlerle alakalı yada bılmıyorum ben ılaclara rapor cıkartıyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?