Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Sagol gulum amerikan hastanesine gidiyorduk biz. Acaba klinigi degistirsem mi diye dusundum bi an da ondan sordum. Amerikan hast. Fiyatlar farkli degil aynen boyle yani.
Burdada karsilasdik seninle...bahceciyi sormussun ve foyatlarini..

Ben bahceci umuta gidiyorum..selen hanima..drlardanda hemsilerdende cok memnunum..daha oncede eurofertil tup bebek merkezin 3 denemem oldu..onla degerlendirirsem bahceci cok daha iyi..selen hanima istedigin vakit cebinden ulasabiliyorsun..veya watsabdan..

Benim 3 kimyasalim oldu..onun uzerine bahceci 2 tanesidi acgh testine gonderdi yani genetik teste..sukur ikiside temiz cikti..basladik estrofeme..ve vitaminlere ..ama 13 .gunu e2 ve progestan tahlilleri yapildi kii..diger merkezde boyle bisi yapilmamisdi..e2 dusuk cikdi..rahim iyi ama e2 dusuk..eger bu sekil transfer yaparsam bebeklerin duser dedi..ben yinede rahim iyi transfer olsun desemde..yapmam dedi..ve iptal etti..bende guvendim..

Simdi yeniden basladik..baska ilaclarla..bakalim sonuc ne olacak..

Fiyatlari sormussun..benim 11 bin tuttu..ama bunda genetik testte var..ve ilaclar ve dondurma..hepsi icinde..

Canim hayirli olsun..merkezden merkeze ve islemden isleme fiyatlar degisebiliyor.. benimkisi.. tup..5.500 ilaclar..1500...genetik test..2.500 dondurma..1500.. bu sekildeydi..ama herkezden genetik istenmiyor..

kızlar dua edın 2de transferım var bugun 4. gunum......herkese ınsallah bu tedavılerımız hayırlı ugurlu olur

Hayirli olsun arkadasim..sana simsıkı tutunurlar insallahh...

Tatlım. Ben biliyosun aynı merkezde histereskopiye 1750 ödedim.İlaçlar raporsuz 1300 e mal oldu bize.5250 de tüp dediler.Bide yeterli sayıda yumuurta olursa dondurma da yaptırıcaz buda 1500. Toplam 9800 TL .Bundan fazlası olmaz bence yani 50-100 lira belki ufak tefek şeyler çıkar belki ama onlarıda saymıoz artık napalım.Yani sana bi 10000 lazım tüp bu işlemler için o merkezde. İnşallah kavuşursun tek seferde bebeğine canım benim.Çok haklısın çok masraflı işler az para deil.Allah yardımıcımız olsun.

korkma inan rabbım bır yerden bısey cıkartıp senı rahatlatıyo bızımde yok dururmumuz dusunup duruyoduk ne yapacaz ne yapacaz dıye ama rabbım hemen bı kapı actı

Kizlar ben konyada medikana hastanesinde yaptirdim. Tup bebek 4250 tl
ilaclar 1500 tl
embiryo dondurma 500 tl
benimkisi daha uygunmus. Sizlerinki cok pahali olmus

BU FİYTLARN AYNISINI BİZEDE SÖYLEDİLER CANM BİZİM GİBİ İNSANLAR KOLY BULMUYOI BU PARALARI ALLAHIM YARDIM ETSİN HEPİMİZE KENDİ YAGIMIZDA KAVRULUYOZ BENM EŞİM MAŞI YÜKSEK DEİL ARABAYI SATTIK BU PARAYI DENKLEMK İÇİN RABBİMMMM HEPİMİZİN BEBEİŞNİ GÖBEGİMİZE KUCAGIMIZA VERSİN İNŞ

korkma inan rabbım bır yerden bısey cıkartıp senı rahatlatıyo bızımde yok dururmumuz dusunup duruyoduk ne yapacaz ne yapacaz dıye ama rabbım hemen bı kapı actı
ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜRR İNŞ EMEGİMİZİ ALIRIZ CANM
Kizlar ben konyada medikana hastanesinde yaptirdim. Tup bebek 4250 tl
ilaclar 1500 tl
embiryo dondurma 500 tl
benimkisi daha uygunmus. Sizlerinki cok pahali olmus
EVT CANM SİZİN Kİ ÇOK UYGUNMUŞ BENM KONYAYA GELME OLANAGIM YOK CNM KEŞKE OLABİLSE NASİP HERŞEYY

Canim hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben ankarada baskent universitesi hastanesintup bebekte yaptirdim fiyatlar cok uygun disariya gore.histeroskopiye 450 odemistim gecen yil bu senede en fazla 200-300 artsin. Tup bebek biz raporlu yaptirdigimiz icin 2500 opu dahil butun tahliller dahil tuttu. Raporsuz 3600 zaten fiyat. Dondurmada gecen yil 3 yumosa 600 odemistik. Eger ankaradaysan madem imkanlarin sinirli tavsiye ederim cnm. Gogsen hoca yada hulusi hoca ikiside cok iyi

azap_cicegi cnm hatta bizim hastanede doktora durumunuzdan bahsedince hulusi hoca dahada kendi insiyatifi varsa ufak tefek yapiyordu yanilmiyorsam. Allah yardimciniz olsun . Benim bu rakamlari gorunce dudagim icukladi biz ne kadar uygun yaptirmisiz farkinda degilmisim.

CANM EVT ANKDAYM BEN BEN NOVARTI ÇOK ARŞTRDIM TMM AZ KONUŞUYOLAR BİRAZDA SURTSIZLAR AMMA İŞLERİNDE ÇOK UZMNLARR OYLARI YÜKSEK ÇIKIYO ARŞTRDMDA ORAYA BALADK ARTIK P.TESİ TEKRAR GİDECEGİM GALİBA HİSTESKOPİ YAPLCAK BİDA BAKCAM DEDİ ADETİN BİTSİNDE ŞİMDİ Bİ GİDEM BAKALIM NE DİYCEKK SEN ORDA HAMİLE KLDN GALİBA RABBİM KUCAGINA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞ CANM

bende novarttayım ve ben gayet memnunum hocalardan benım doktorum mehmet bey

Hayırlı haberler alırız inşallah Can'ım yumur yumur yumoşların oldu anneleri onları sımsıcak yuvalarına alacak inşallah

CANM BNDE ANK ARTIK BAŞLADK CANM YAPCK BİŞİ YOK ALLAHIM YARDIM ETSİN İNŞŞ CÜMLEMİZEE
MAŞALLAH NE KADR ÇOK ALLAH EMEGİNİ BOŞ CEVİRMESİN GELSİN KUZUCUKLARIN İNŞ BACIM
HER YERİN Kİ FARKLI OLIUYO CANM ALLAHIM ÇOKK BÜYÜKK BİZLERİDE GÖRÜR İNŞŞ

bende novarttayım ve ben gayet memnunum hocalardan benım doktorum mehmet bey
CANM BENMDE DR UM MEHMT BEY P.TESİ TEKRAR CAGRDI KESİN KARAR ALMK İÇİN ADETİN BİTSİN BİDA BAKCAM KARAR VERCEM DEDİ HİSTER OSKOPİ İÇİN DEDİ GALİBA RAHİM GERİSİNDE DARLMA VARMIŞ

Reactions: zrr
C Canim super sayi bu ! Masallah !

Reactions: zrr
yok canım benim öyle bir rahatsızlığım olmadı.

Bende Başkente gidiyorum. Hangi goca seninki?

Aynı hastanedeyiz ayni gün toplanmis. bana yum sayımı söylemedi sadece hersey yolunda dedi.

Bende Başkente gidiyorum. Hangi goca seninki?
Hulusi hocaydi cnm. Ama simdiki aklim gogsen diyo. Niye dersen hulusi hocanin cok hastasi var baya bekliyon gogsenin sanki daha azdi o yuzden. Yoksa ikiside cok basarili bence. Isten izinli gelince cok beklemek biraz geriyordu

Hulusi hocaydi cnm. Ama simdiki aklim gogsen diyo. Niye dersen hulusi hocanin cok hastasi var baya bekliyon gogsenin sanki daha azdi o yuzden. Yoksa ikiside cok basarili bence. Isten izinli gelince cok beklemek biraz geriyordu
Aynen öyle ben göğşen hocayi beklerken bile ya sabir cekiodun nasil bekliolar ki diodum. Hulusi hocayi beklesem kesin isten kovulmystum Ama her iste bir hayr var. Hulusi hoca vesile olacakti belkide bebegine kavusma ve onu seçtin bekledin hakettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…