Nasıl söylemezler allah allah hayırlı haberler verirsin işallah canım. .Aynı hastanedeyiz ayni gün toplanmis. bana yum sayımı söylemedi sadece hersey yolunda dedi.
Hamd olsun canım benim allah razı olsun. .C
Canim super sayi bu ! Masallah !
Amiiiinnnnn canım benim insallah allah hepimizin gönlüne göre versin. .CANM BNDE ANK ARTIK BAŞLADK CANM YAPCK BİŞİ YOK ALLAHIM YARDIM ETSİN İNŞŞ CÜMLEMİZEE
MAŞALLAH NE KADR ÇOK ALLAH EMEGİNİ BOŞ CEVİRMESİN GELSİN KUZUCUKLARIN İNŞ BACIM
HER YERİN Kİ FARKLI OLIUYO CANM ALLAHIM ÇOKK BÜYÜKK BİZLERİDE GÖRÜR İNŞŞ
CANM BENMDE DR UM MEHMT BEY P.TESİ TEKRAR CAGRDI KESİN KARAR ALMK İÇİN ADETİN BİTSİN BİDA BAKCAM KARAR VERCEM DEDİ HİSTER OSKOPİ İÇİN DEDİ GALİBA RAHİM GERİSİNDE DARLMA VARMIŞ
Amiiiinnnnn arkadaşım. ..hayırlı haberlerınıde paylas bızle
Saol canım.galiba ben bütün yan etkileri yaşayacağım.yok canım benim öyle bir rahatsızlığım olmadı.
Canım sana dr. ne dedi negatif olunca şimdi hangi tedavi uygulayacakSaol canım.galiba ben bütün yan etkileri yaşayacağım.
İnşaallah güzel haberi alırım yarin... bekleyip gorcem bakalım hoca keyifliydi güzel dedi yarin konusuruz dediNasıl söylemezler allah allah hayırlı haberler verirsin işallah canım. .
Ben salı günü doktora gittim .kist oluşmuş mu diye baktı.bu ay dinlen ikinci adette tekrar tedaviye başlayıp transfer yapalım dedi canım.benim 6 tane dondurulmuş embriyom var.onları kullanacak.ben genetik test falan yaptıralım mı diye sordum.bence gerek yok embriyoların güzel dedi.sen nasıl bir yol uygulayacaksın canımCanım sana dr. ne dedi negatif olunca şimdi hangi tedavi uygulayacak
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah nasıl gectikızlar dua edın 2de transferım var bugun 4. gunum......herkese ınsallah bu tedavılerımız hayırlı ugurlu olur
Elhamdulillah evet hulusi hoca vesile oldu. 9 haftaya kadar bakti ilgilendi. Boyle cok tatli babacan bir hali guven veren o samimiyetiyle ve herseyimle her randevuda ilgilenmesi guzeldi . Allah razi olsun onlardan.Aynen öyle ben göğşen hocayi beklerken bile ya sabir cekiodun nasil bekliolar ki diodum. Hulusi hocayi beklesem kesin isten kovulmystumAma her iste bir hayr var. Hulusi hoca vesile olacakti belkide bebegine kavusma ve onu seçtin bekledin hakettin
Cnm cok haddime degil ama boy abdesti aldiysan ve her namazdan once namaz abdestini yenilersen bir problem olmaz Insallah. Ozur kani sonucta buKizlar bişiy sirmam lazımoglen toplamadan sonra kanamam azcik oldu duş aldim namazi kilabildim. Simdi yine var azcık... bunu özür kani sayip kılmaya devam edeyim mi bitene kadar nmz kilmayim mi.. ikilemde kaldim.malum Dusu cok almamam gerekior transfere kadar
Napiyim bilemedim
boy abdesti öğlen aldim cnmCnm cok haddime degil ama boy abdesti aldiysan ve her namazdan once namaz abdestini yenilersen bir problem olmaz Insallah. Ozur kani sonucta bu
Kimdi doktorun canım. .İnşaallah güzel haberi alırım yarin... bekleyip gorcem bakalım hoca keyifliydi güzel dedi yarin konusuruz dedi
Göğşen hoca canımKimdi doktorun canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?