Bitanem sen neden üzüyorsun kendini ya düşük kalite iyi kalite inan hiç farketmiyor..Bana 1.kalite koydular tutmadı.Kötü kalitede olanlar tutuyor neler duyuyoruz kaliteyle tutmanın hiçbir alakası yok kendini boşuna üzüyorsun canımMrb bayanlar öğlen transferim oldu cok zordu dedim ölüyorum sıkışık halde elli dk bekletildim saat ıkıde hazır ol dediler üçte aldılar.neyse embriyolog direkt bugun bolunme biraz yavaşladı vs orta kaliteli yok düşük kalitede bişeyler dedi sedyeden bu yana ağlıyorum ben hiç boyle olacağını tahmin etmedim güle oynaya cıkarım dedim gülerek grdım ağlıyorum snra yok üzülme sansın vr soyle boyle ama çok kötüyüm
Canım benimki 4. Gün embriyosuydu hamileyim şu an hem de şükür ilk denemede. @dnya arkadaşımızın ki de 4. Gün embriyosuydu o da hamile. İnş sen de hamiş olursunkızlar embrıyolog aradı......bugun 3.gun ve orta kalıtelı 6 embrıyo var 9 hucrelı..şimdilik gayet ıyı .ama bana asıl gun yarın 4.gun de bellı oluyor degısebılırde vs gbı yanı sabah dr la karar verıcez gerekırse ogleden sonra transferınız olabılır.....dedı......taboıkı rabbım ol derse olur....ama soyle bır arastırdım kı genelde 3 ve 5 gun transfer oluyor hatta 4.gun embrıyosu uygun gorulmuyormus....bır fıkrı olan varmı bılgısı yada tecrubesı...
İnş annesine sıkı sıkı tutunur tatlımTransfer bu sabah saat 10 idi canım, çok şükür herşey güzel geçti, yumoş birinci kaliteymiş hatta fotoğrafını bile verdiler sabun köpüğü gibi
Geçmiş olsun canım önemli olan senin sağlığın tatlım bebişlerin de gelecek ay tutunurlar inşKızlar dün çok hastalandım enfeksyon kaptım solunum yolu nefese alamıyorum bu ay tüp falan iptal . Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum . Bizde başka bir ay bakıcaz artık.
İnş bebişine kavuşursun canımYumoslar toplandi kızlar.. kac tane oldugu yarin söyleyeceğim dedi ama cok güzel görünüyor dedi. Bakalim yarin ola hayrola... simdi yatiom kasiklarim adet olacskmis gibi idrara sikisikmisim gibi agrio.. biraz da kanama gibi bişiy oldu.. Umarım geçer dinlenince geçer. Pazar günü transferin olabilir dedı tablet igne antibiyotik verdi yarin baslamak uzere. Yarini 1. Gün sayiyo 3. Gun transfer dedi. Dua edin kızlar emeklerimizin karşılığını sağlıklı bir bebek olarak alalim inşallah
Hadi bakalım inş müjdeli haber alırsın test günündesagol canım benım tesekkurler dua edın bugun 2 de transferım var...ınsallah guzel gecer sonuclar hayırlı olur cumlemızın
Canım benim şimdi sen bunları düşünme tatlım stres olursan tutunma olayı da olumsuz etkilenebilir. Bol bol dua et bebeğine güven iyi şeyler geçir aklından. İnş sımsıkı tutunur annesine. Bebişini üzme ki tutunabilsin sana annişiMrb bayanlar öğlen transferim oldu cok zordu dedim ölüyorum sıkışık halde elli dk bekletildim saat ıkıde hazır ol dediler üçte aldılar.neyse embriyolog direkt bugun bolunme biraz yavaşladı vs orta kaliteli yok düşük kalitede bişeyler dedi sedyeden bu yana ağlıyorum ben hiç boyle olacağını tahmin etmedim güle oynaya cıkarım dedim gülerek grdım ağlıyorum snra yok üzülme sansın vr soyle boyle ama çok kötüyüm
Canım bana yumurta toplama sonrası 2 gün duş alma denmişti sana bişey demediler mi duş günüyle ilgili? Genelde 2-3 gün sonra duş alın deniyorKizlar bişiy sirmam lazımoglen toplamadan sonra kanamam azcik oldu duş aldim namazi kilabildim. Simdi yine var azcık... bunu özür kani sayip kılmaya devam edeyim mi bitene kadar nmz kilmayim mi.. ikilemde kaldim.malum Dusu cok almamam gerekior transfere kadar
Napiyim bilemedim
Canım benim değeri yavaş artanlar da olabiliyor inş senin de öyledir inş sımsıkı tutunur bebişin sanaİyi akşamlar kızlar. bayaa aktif sayfanız o yüzden yazmak istedim. 1 Aşılama, 1 negatif tüp denemesi , ardından histeroskopi ameliyatı ve sonrası 1 kimyasal gebelik Yaşadım. Daha sonra 12 Ekimde dondurulmuş embiriyolarla 2 tane morula aşamasında 5.gün embriyosu transfer edildi. Transfer günümü sayarsam eğer 9. gün bhcg 19.04 çıktı. Bugün yani test günüm de bhcg 28.34 çıktıikiye katlamamış. hemşiremi arayıp kimyasal mı yaşıyorum yine dedim hayır dedi belli olmazmış. embriyolardan ikiside tutar 1 tanesi gelişimini durdurursa bhcg yavaş ilerlermiş. Böyle bi durumla karşılaşan oldumu? Adet olmadığım sürece gebelik varmış hastane öle dio ama gel bunu bana anlat Okudunuzmu hiç bi yerlerde ? Bu durumu gördünüz duydunuzmu? Gerçi şükrediyorum en azından tutuyomuş diorum ama ouff oufff... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin cnm inşallahİnş bebişine kavuşursun canım
Kağıt verdiler elime sunu bunu yapcan die... ilik suyla kisa süreli dus abdest aldım.. dün bayagi iki büklüm dolandim ama şimdi iyiyim umarim sorun olmaz.. simdi ilk progestan iğnesini olcam bisurude hap ve fitilim varCanım bana yumurta toplama sonrası 2 gün duş alma denmişti sana bişey demediler mi duş günüyle ilgili? Genelde 2-3 gün sonra duş alın deniyor
Tesekkurler ınsallah bekliyorum allah hepimizin yardimcisı olsun ınsallahCanım benim şimdi sen bunları düşünme tatlım stres olursan tutunma olayı da olumsuz etkilenebilir. Bol bol dua et bebeğine güven iyi şeyler geçir aklından. İnş sımsıkı tutunur annesine. Bebişini üzme ki tutunabilsin sana annişi
İnşallah canım cok sagol işlem cok kolay sıkışık beklemek mahvetti benı bir saate yakın bekledimHayırlı sonuçlar alırsın inşallah nasıl gecti
Ohh ne güzel gecer gecer duayla sabırla gecer.. en güzel anilarini hatırla haber izleme bikac hafta.. bebegini düşün uzme onu... magaza felan fez dua et... bak nasilda gecio... darısı başıma pazara transferim var ınsallah. Sana diyorum ama bakalım ben nasıl sabredecegimkızlar günler geçmıyorki tranferden sonra 8. günümdeyim daha (
ben daha başlayamadım bıle yaOhh ne güzel gecer gecer duayla sabırla gecer.. en güzel anilarini hatırla haber izleme bikac hafta.. bebegini düşün uzme onu... magaza felan fez dua et... bak nasilda gecio... darısı başıma pazara transferim var ınsallah. Sana diyorum ama bakalım ben nasıl sabredecegim
Herseyin bi anı zamanı var vardir bundada bir hayr.. inşallah tedaviye bile gerek kalmazben daha başlayamadım bıle yaadeti bekliyorum 2 - 3 gun kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?