Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bitanem sen neden üzüyorsun kendini ya düşük kalite iyi kalite inan hiç farketmiyor..Bana 1.kalite koydular tutmadı.Kötü kalitede olanlar tutuyor neler duyuyoruz kaliteyle tutmanın hiçbir alakası yok kendini boşuna üzüyorsun canım

Canım benimki 4. Gün embriyosuydu hamileyim şu an hem de şükür ilk denemede. @dnya arkadaşımızın ki de 4. Gün embriyosuydu o da hamile. İnş sen de hamiş olursun N nurse-m tatlım boşuna endişe etme tatlım tutunmuştur sana inş

Kızlar dün çok hastalandım enfeksyon kaptım solunum yolu nefese alamıyorum bu ay tüp falan iptal . Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum . Bizde başka bir ay bakıcaz artık.
Geçmiş olsun canım önemli olan senin sağlığın tatlım bebişlerin de gelecek ay tutunurlar inş

İnş bebişine kavuşursun canım

Canım benim şimdi sen bunları düşünme tatlım stres olursan tutunma olayı da olumsuz etkilenebilir. Bol bol dua et bebeğine güven iyi şeyler geçir aklından. İnş sımsıkı tutunur annesine. Bebişini üzme ki tutunabilsin sana annişi

Canım bana yumurta toplama sonrası 2 gün duş alma denmişti sana bişey demediler mi duş günüyle ilgili? Genelde 2-3 gün sonra duş alın deniyor

Canım benim değeri yavaş artanlar da olabiliyor inş senin de öyledir inş sımsıkı tutunur bebişin sana

Canım bana yumurta toplama sonrası 2 gün duş alma denmişti sana bişey demediler mi duş günüyle ilgili? Genelde 2-3 gün sonra duş alın deniyor
Kağıt verdiler elime sunu bunu yapcan die... ilik suyla kisa süreli dus abdest aldım.. dün bayagi iki büklüm dolandim ama şimdi iyiyim umarim sorun olmaz.. simdi ilk progestan iğnesini olcam bisurude hap ve fitilim var birbirine karıştırmassam iyidir

Tesekkurler ınsallah bekliyorum allah hepimizin yardimcisı olsun ınsallah

HAYIRLI CUMALAR....
Onda (Cuma gününde) bir an vardır ki eğer bir müslüman namaz kılarken (ibâdet ederken) o vakte rastlar ve Allah'tan bir şey isterse onun dileğini kuşkusuz verir. (Buhârî – Müslim)

kızlar günler geçmıyorki tranferden sonra 8. günümdeyim daha (
Ohh ne güzel gecer gecer duayla sabırla gecer.. en güzel anilarini hatırla haber izleme bikac hafta.. bebegini düşün uzme onu... magaza felan fez dua et... bak nasilda gecio... darısı başıma pazara transferim var ınsallah. Sana diyorum ama bakalım ben nasıl sabredecegim

ben daha başlayamadım bıle ya adeti bekliyorum 2 - 3 gun kaldı

ben daha başlayamadım bıle ya adeti bekliyorum 2 - 3 gun kaldı
Herseyin bi anı zamanı var vardir bundada bir hayr.. inşallah tedaviye bile gerek kalmaz kalirsada Rabbim yardımcı olur merak etme biraz daha duaya ihtiyacimiz var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…