Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

insallah hayırlı sonuçları alırız sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza

Herseyin bi anı zamanı var vardir bundada bir hayr.. inşallah tedaviye bile gerek kalmaz kalirsada Rabbim yardımcı olur merak etme biraz daha duaya ihtiyacimiz var demek ki
tedaviye ıhtıyac var canım var maalesef vardır tabı herseyde bı hayır.. sabrediyoruz bekliyoruz aminler boşa değil..

haber daha once de izlemezdım zaten moralim bozulıyordu hep ozellikle türk kanallarını haberlerini izleyince. Ellimden gelene kadar mutlu huzurlu gecirmeye çalışıyorum ama ne yalan soyleyim normalinden daha sinirliyim daha hassasım daha alınganım progesteron olması gerek, ama hiç bişey içimde tutmıyorum o anda mesela görmek istemedım birine gelme rahatlıkla soylıyorum eskiden ayıp olmasın dye demezdım şimdi ise kalbim ve hormonlarım istedığı gibi davranıyorum )))))))

Bende merkeze geldim dr rahimde perdeden suphelendi ultrasonla bakicaklar bilgisi olan var mi
Canım bende perdeden ameliyat oldum benimki tamemen kapalıydı senin durumu bilmiyorum da eger böyle hamile kalirsan 4 ayi bile getiremezsin demisti bana. Once hsg çektiler tamame kapali oldugunu gorunce baska doktora yönlendirdi ameliyat oldum histerokobiyle suan hafif kalmış eger hamile olursam 7 aydan sonra daha dikkatli olmam lazimmis erken doğum olmaması için

Hayırlı olsun canım inşallah güzel geçer alırsın bebişini

Aminn diyorum ilk once...

Cok gecmis olsun..yasadiklarin zor seyler..evet suanda pozitif gorunuyor..hemsirenin dedigi olaya bikac topikde rastladim ama..degerler 200 uzerinden yavas ilerliyordu ve biri tutunuyor digeri dusuyordu..

Rabbim isteyince hersey olur..yani degerin artada bilir dusede bilir..sen dua et..icini ferahlat..allaha birak..hayirlisini isde..

Diyecek baska bisi bulamiyorum..cikar deyip umitlendirmek istemiyorum..duser deyipde uzmekde istemiyorum...

Yillardir bende tedavideyim..her hali yasadim..

3 tup denemem var 3üde kimyasalll...simdi 4. Ye hazirlaniyorum..kimyasallarda ayni boyle dusuk basladi ama yukselmedi...

Genetik arastirildi oda temiz...

Fakat bu sefer farkli merkezdeyim ve uygulamasida farkli..daha once hic dikkat etmedigimiz bisiyin farkina vardilar...

Normalde estrofem kullaniyordum..rahim 8 olunca transfer yapiliyordu..aynen basladik..rahim iyi hersey yolunda gorunuyordu...ama dr um e2 tahlili istedi..ve e2 dusuk cikti...

Bu sekilde transfer yapamam bebegin tutunamaz duser dedi..ve iptal edildi tedavi..simdi yeniden adet oldum yeniden farkli tedaviyle basladim..

Sende transfer oncesi e2 ye baktir..200 un ustunde olmazsa bebek beslenemez tutunamaz dedi...

Hayırlı olsun tatlım inşallah sağ salim kucağınada alırsın bebişini.Pazar günü kaç günlük oluyo embriyoların.Ay bende heyecanladım yaaa :))
;) 3 günlük oluyor.. dun toplandi... dünü saymiolar 1 gun sonrasini 1. Gun olarak sayiyolar.. 3. Gunde pazara denk geliyor

Hadi bakalım hayırlısıyla al gel yavrunu , rabbim 3. yaşını 30. yaşınıda göstersin size inşallah aminnnn:)
Ayy ne güzel yazmissin hic oralari hayal edemiyom simdilik hamileligim nasil olur die hayalediom... inşallah o günleride görürüm; ))

MK128 cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah. Gec olsun guc olmasin ne diyelim. Rabbim her seyin hayirlisini bilendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…