- 2 Ekim 2015
- 21
- 31
- 3
Ohh ne güzel gecer gecer duayla sabırla gecer.. en güzel anilarini hatırla haber izleme bikac hafta.. bebegini düşün uzme onu... magaza felan fez dua et... bak nasilda gecio... darısı başıma pazara transferim var ınsallah. Sana diyorum ama bakalım ben nasıl sabredecegim
tedaviye ıhtıyac var canım var maalesefHerseyin bi anı zamanı var vardir bundada bir hayr.. inşallah tedaviye bile gerek kalmazkalirsada Rabbim yardımcı olur merak etme biraz daha duaya ihtiyacimiz var demek ki
Ohh ne güzel gecer gecer duayla sabırla gecer.. en güzel anilarini hatırla haber izleme bikac hafta.. bebegini düşün uzme onu... magaza felan fez dua et... bak nasilda gecio... darısı başıma pazara transferim var ınsallah. Sana diyorum ama bakalım ben nasıl sabredecegim
Latif küpelioglu benımkısı gözüm telde bekliyorum bakayım ne diyecekler. .Göğşen hoca canım
Aynen ya tedaviye baslasaydik:)))ben daha başlayamadım bıle yaadeti bekliyorum 2 - 3 gun kaldı
Hayırlı olsun canim 10. günde sonuc belli oluyordu demikızlar günler geçmıyorki tranferden sonra 8. günümdeyim daha (
Hayırlı olsun canim 10. günde sonuc belli oluyordu demi
Canım bende perdeden ameliyat oldum benimki tamemen kapalıydı senin durumu bilmiyorum da eger böyle hamile kalirsan 4 ayi bile getiremezsin demisti bana. Once hsg çektiler tamame kapali oldugunu gorunce baska doktora yönlendirdi ameliyat oldum histerokobiyle suan hafif kalmış eger hamile olursam 7 aydan sonra daha dikkatli olmam lazimmis erken doğum olmaması içinBende merkeze geldim dr rahimde perdeden suphelendi ultrasonla bakicaklar bilgisi olan var mi
Hayırlı olsun canım inşallah güzel geçer alırsın bebişiniKızlarrr embriyolog ile görüştüm 10 yumurtadan 8 i döllenmiş pazara transferim var...heyecan basti... dualarınız karşılık buluyo insallahhhh devamıda güzel gelir tutarda bebisime yada bebislerime kavusurum insallahhhh
Amin cnm inşallahHayırlı olsun canım inşallah güzel geçer alırsın bebişini
Hayırlı olsun tatlım inşallah sağ salim kucağınada alırsın bebişini.Pazar günü kaç günlük oluyo embriyoların.Ay bende heyecanladım yaaa :))Amin cnm inşallah
Aminn diyorum ilk once...İyi akşamlar kızlar. bayaa aktif sayfanız o yüzden yazmak istedim. 1 Aşılama, 1 negatif tüp denemesi , ardından histeroskopi ameliyatı ve sonrası 1 kimyasal gebelik Yaşadım. Daha sonra 12 Ekimde dondurulmuş embiriyolarla 2 tane morula aşamasında 5.gün embriyosu transfer edildi. Transfer günümü sayarsam eğer 9. gün bhcg 19.04 çıktı. Bugün yani test günüm de bhcg 28.34 çıktıikiye katlamamış. hemşiremi arayıp kimyasal mı yaşıyorum yine dedim hayır dedi belli olmazmış. embriyolardan ikiside tutar 1 tanesi gelişimini durdurursa bhcg yavaş ilerlermiş. Böyle bi durumla karşılaşan oldumu? Adet olmadığım sürece gebelik varmış hastane öle dio ama gel bunu bana anlat Okudunuzmu hiç bi yerlerde ? Bu durumu gördünüz duydunuzmu? Gerçi şükrediyorum en azından tutuyomuş diorum ama ouff oufff... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
;Hayırlı olsun tatlım inşallah sağ salim kucağınada alırsın bebişini.Pazar günü kaç günlük oluyo embriyoların.Ay bende heyecanladım yaaa :))
Hadi bakalım hayırlısıyla al gel yavrunu , rabbim 3. yaşını 30. yaşınıda göstersin size inşallah aminnnn:);) 3 günlük oluyor.. dun toplandi... dünü saymiolar 1 gun sonrasini 1. Gun olarak sayiyolar.. 3. Gunde pazara denk geliyor
Ayy ne güzel yazmissin hic oralari hayal edemiyom simdilik hamileligim nasil olur die hayalediom... inşallah o günleride görürüm; ))Hadi bakalım hayırlısıyla al gel yavrunu , rabbim 3. yaşını 30. yaşınıda göstersin size inşallah aminnnn:)
Amin cnm inşallah
Amiiiiinn insallahhhh Allah'inda izniyle insallahhhhCnm hadi bakalim yavrularini pazar gunu saglicakla alir gelirsin ve bbir daha seni hiccccc birakmaz simsiki tutunurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?