Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benımde pazartesi büyük ihtimalle diye söyledi doktor 15 tane döllenmiş ..

Estradiol e2 mi oluyor kızlar eski tahlillerimi buldum da:) Normali kaç olmasi gerekiyor

Aaaa ben e2 yi yeni duydum ole bsey oldugunu bile bilmiyodum. Peki simdi baktirsam olurmuki? Oufff ne kotu bu kimyasal ne sevinebiliyoruz ne uzulebiliyoruz. Cok cok tesekkur ederim gercekci yaklasimindan dolayi, haklisin ne umut ne umutsuzluk... Dilerim sende tez vakitde bebisine kavusursun....

Estradiol e2 mi oluyor kızlar eski tahlillerimi buldum da:) Normali kaç olmasi gerekiyor
Evet canim oleymis. Taa aralik ayindaki ilk tup bebek kegatlarimi buldum Estradiol (E2) yaziyor kegatda. Inanmiyorum ya normalde 200 un ustunde olmasi gerekirken benim 33.40 mis ve buna transfer yaptilar.

Ununa bir sozum yok Acibadem, Elegini astigin duvar yikilsin insallah...

Ayy yapma ya ben iki dir tahlili yapıyorum ama sonuçları sormadım normal dedi canim ben baskentte yaptiriyorum

Benim de 40mis ben daha transfere gecemedim de nette arastirdigim kadarıyla adet 3. Gunu yapilan e2 testinde 50den düşük olması gerekiyormus öyle hatta yüksek olmasi iyi degil demisler strese sokma kendini oyle Canim bende 200 okudum tam anlayamadim kafam karıştı :)

Pazartesi kaçıncı gun oluyor hayırlı olsun canim masallah :) adetin kaçıncı gun toplama oluyor canım
Topladıkları 4. Günüm de transfer oluyor sanırım canım..adetin 2. Günü igneler baslıyor sonra 11 yada 12. Günü toplama oluyor yani yumurtaların gelismesıne göre canım. .

Ayy yapma ya ben iki dir tahlili yapıyorum ama sonuçları sormadım normal dedi canim ben baskentte yaptiriyorum

Baskenti aradim az once gulsah internetden tahlillere bakim die sifre vermediler, ordan yapilmasi gerekiyomus imzayla. Yani baskentdeki son tip denememdeki sonuclarimi bende bilmiyorum.
Aynen ice kafam karisti. Bak bosami beddua ettim acaba, ikigun sonraki testimde e2 400 cikmis acibademde. Ice corba oldum.

Sifreye gerek yokki cnm. Tc kimlik no ve faturanda yazan hasta nosu ile sonucu görebiliyorsun

Topladıkları 4. Günüm de transfer oluyor sanırım canım..adetin 2. Günü igneler baslıyor sonra 11 yada 12. Günü toplama oluyor yani yumurtaların gelismesıne göre canım. .
Anladım canım hayırlısı olsun insallah

200 den asagi olmaması gerek 4000 d3n yukarıda olmaması gerekmektedir canım. .
Canim benim eski testi buldum adetin 3. Gunu 40 çıkmış normal netten araştırdığı m kadarıyla bu 200 den yukari olması durumu ignemeri vururken mi

Anladim cnm cok sukur yok dediler korktum bende noluyo hic bi bilgimde yok ...ertelenicekti yoksa

Canım yasalar değişti şubat ayından beri şimdiki evliliğinden çocuğun yoksa ilk evliliğinden çocuğun olsada rapor çıkartabiliyorsun artık

Allah tamamına erdirsin Ayy ne güzel Rabbim bizede hamile kalmayi nasip etsin ins ❤dua et arkadaşım bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…