Benımde pazartesi büyük ihtimalle diye söyledi doktor 15 tane döllenmiş ..Kızlarrr embriyolog ile görüştüm 10 yumurtadan 8 i döllenmiş pazara transferim var...heyecan basti... dualarınız karşılık buluyo insallahhhh devamıda güzel gelir tutarda bebisime yada bebislerime kavusurum insallahhhh
Maşallah cok güzel cok güzelBenımde pazartesi büyük ihtimalle diye söyledi doktor 15 tane döllenmiş ..
Pazartesi kaçıncı gun oluyor hayırlı olsun canim masallah :) adetin kaçıncı gun toplama oluyor canımBenımde pazartesi büyük ihtimalle diye söyledi doktor 15 tane döllenmiş ..
Aaaa ben e2 yi yeni duydum ole bsey oldugunu bile bilmiyodum. Peki simdi baktirsam olurmuki? Oufff ne kotu bu kimyasal ne sevinebiliyoruz ne uzulebiliyoruz. Cok cok tesekkur ederim gercekci yaklasimindan dolayi, haklisin ne umut ne umutsuzluk... Dilerim sende tez vakitde bebisine kavusursun....Aminn diyorum ilk once...
Cok gecmis olsun..yasadiklarin zor seyler..evet suanda pozitif gorunuyor..hemsirenin dedigi olaya bikac topikde rastladim ama..degerler 200 uzerinden yavas ilerliyordu ve biri tutunuyor digeri dusuyordu..
Rabbim isteyince hersey olur..yani degerin artada bilir dusede bilir..sen dua et..icini ferahlat..allaha birak..hayirlisini isde..
Diyecek baska bisi bulamiyorum..cikar deyip umitlendirmek istemiyorum..duser deyipde uzmekde istemiyorum...
Yillardir bende tedavideyim..her hali yasadim..
3 tup denemem var 3üde kimyasalll...simdi 4. Ye hazirlaniyorum..kimyasallarda ayni boyle dusuk basladi ama yukselmedi...
Genetik arastirildi oda temiz...
Fakat bu sefer farkli merkezdeyim ve uygulamasida farkli..daha once hic dikkat etmedigimiz bisiyin farkina vardilar...
Normalde estrofem kullaniyordum..rahim 8 olunca transfer yapiliyordu..aynen basladik..rahim iyi hersey yolunda gorunuyordu...ama dr um e2 tahlili istedi..ve e2 dusuk cikti...
Bu sekilde transfer yapamam bebegin tutunamaz duser dedi..ve iptal edildi tedavi..simdi yeniden adet oldum yeniden farkli tedaviyle basladim..
Sende transfer oncesi e2 ye baktir..200 un ustunde olmazsa bebek beslenemez tutunamaz dedi...
Evet canim oleymis. Taa aralik ayindaki ilk tup bebek kegatlarimi buldum Estradiol (E2) yaziyor kegatda. Inanmiyorum ya normalde 200 un ustunde olmasi gerekirken benim 33.40 mis ve buna transfer yaptilar.Estradiol e2 mi oluyor kızlar eski tahlillerimi buldum da:) Normali kaç olmasi gerekiyor
Ayy yapma ya ben iki dir tahlili yapıyorum ama sonuçları sormadım normal dedi canim ben baskentte yaptiriyorumEvet canim oleymis. Taa aralik ayindaki ilk tup bebek kegatlarimi buldum Estradiol (E2) yaziyor kegatda. Inanmiyorum ya normalde 200 un ustunde olmasi gerekirken benim 33.40 mis ve buna transfer yaptilar.
Ununa bir sozum yok Acibadem, Elegini astigin duvar yikilsin insallah...
Benim de 40mis ben daha transfere gecemedim de nette arastirdigim kadarıyla adet 3. Gunu yapilan e2 testinde 50den düşük olması gerekiyormus öyle hatta yüksek olmasi iyi degil demisler strese sokma kendini oyle Canim bende 200 okudum tam anlayamadim kafam karıştı :)Evet canim oleymis. Taa aralik ayindaki ilk tup bebek kegatlarimi buldum Estradiol (E2) yaziyor kegatda. Inanmiyorum ya normalde 200 un ustunde olmasi gerekirken benim 33.40 mis ve buna transfer yaptilar.
Ununa bir sozum yok Acibadem, Elegini astigin duvar yikilsin insallah...
Amin Canım benim :)Maşallah cok güzel cok güzelhadi inşallah guzel haberleri aliriz peş peşe insallahhhh
200 den asagi olmaması gerek 4000 d3n yukarıda olmaması gerekmektedir canım. .Estradiol e2 mi oluyor kızlar eski tahlillerimi buldum da:) Normali kaç olmasi gerekiyor
Topladıkları 4. Günüm de transfer oluyor sanırım canım..adetin 2. Günü igneler baslıyor sonra 11 yada 12. Günü toplama oluyor yani yumurtaların gelismesıne göre canım. .Pazartesi kaçıncı gun oluyor hayırlı olsun canim masallah :) adetin kaçıncı gun toplama oluyor canım
Ayy yapma ya ben iki dir tahlili yapıyorum ama sonuçları sormadım normal dedi canim ben baskentte yaptiriyorum
Benim de 40mis ben daha transfere gecemedim de nette arastirdigim kadarıyla adet 3. Gunu yapilan e2 testinde 50den düşük olması gerekiyormus öyle hatta yüksek olmasi iyi degil demisler strese sokma kendini oyle Canim bende 200 okudum tam anlayamadim kafam karıştı :)
Sifreye gerek yokki cnm. Tc kimlik no ve faturanda yazan hasta nosu ile sonucu görebiliyorsunBaskenti aradim az once gulsah internetden tahlillere bakim die sifre vermediler, ordan yapilmasi gerekiyomus imzayla. Yani baskentdeki son tip denememdeki sonuclarimi bende bilmiyorum.
Aynen ice kafam karisti. Bak bosami beddua ettim acaba, ikigun sonraki testimde e2 400 cikmis acibademde. Ice corba oldum.
Anladım canım hayırlısı olsun insallahTopladıkları 4. Günüm de transfer oluyor sanırım canım..adetin 2. Günü igneler baslıyor sonra 11 yada 12. Günü toplama oluyor yani yumurtaların gelismesıne göre canım. .
Canim benim eski testi buldum adetin 3. Gunu 40 çıkmış normal netten araştırdığı m kadarıyla bu 200 den yukari olması durumu ignemeri vururken mi200 den asagi olmaması gerek 4000 d3n yukarıda olmaması gerekmektedir canım. .
Anladim cnm cok sukur yok dediler korktum bende noluyo hic bi bilgimde yok ...ertelenicekti yoksaCanım bende perdeden ameliyat oldum benimki tamemen kapalıydı senin durumu bilmiyorum da eger böyle hamile kalirsan 4 ayi bile getiremezsin demisti bana. Once hsg çektiler tamame kapali oldugunu gorunce baska doktora yönlendirdi ameliyat oldum histerokobiyle suan hafif kalmış eger hamile olursam 7 aydan sonra daha dikkatli olmam lazimmis erken doğum olmaması için
Canım yasalar değişti şubat ayından beri şimdiki evliliğinden çocuğun yoksa ilk evliliğinden çocuğun olsada rapor çıkartabiliyorsun artıkCANIM BENİM Kİ RAPORLU OLMAZ GALİBA BENİM İLK EŞİMDEN BİR OGLM VAR AŞILAMADA RAPOR İPTL EDİLDİ COCUGU VAR DİYE BİLMİYORUM YİENEDE SORCAM BAŞLAYIN CA BAŞLIYA BİLİRSEM TABİ
CANIMMMMMMMMM rabbim YAR VE YARDIMCIN OLSUN HADİ KUZULARUINI AL GEL ANNESİ
İŞTE BU BİZİM HESAPLARIN DIŞINA CIKARSA YANDIK CANM BİZ BİZİM İMKANIMIZ YOK NAPCAMI BİLMİYOM OFFF ALLAHIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?