Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim benim eski testi buldum adetin 3. Gunu 40 çıkmış normal netten araştırdığı m kadarıyla bu 200 den yukari olması durumu ignemeri vururken mi
Igneleri vurmadan önce normalde 40 50 olurmuş igneleri 200 ün altında olmaması gerek 4000 bin aşamaması gerek canım. .

Kizlar cok mutluyum beta hcg 353 cikti. 11. Gunu baktirdik. Rabbim ins devamini getirir. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu mübarek gunde ben mujdeli haberi aldim. ins hepiniz hayirli sonuçlar alirsiniz hepimize dua ediyorum
Canım benim hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin. .

Kizlar bakiyorum bazi arkadaslar hic e2 ve kan tahlili yapilmadi yada bir kez yapildi diyor
Ben yumos takibinde her gittigimde e2 , lh, baktirdim. Birde guatir problemim sebebiyle ara ara tsh degerlerimi doktor hep kontrol etti sagolsun. Degerlerdeki duruma gorede ilac dozlerini artirdi yada azaltti.

Dikkat edin bunlara. Benim ilk tedavide lh yuksekti onu dusurmek icin baya ugrasti bir kac kez ilac dozu ayarlandi sonunda normal seviyeye gelince transfer yapti

Birde az once gordum son tedavimde adetin 2. Gunuyle birlikte 3 gunde bir surekli e2 ve lh tahlili vermisim. Adetin ikinci gunu 11
3 gun sonra 185, 3 gun sonra 1200 ve yumurta toplamadan oncede 3000 civarina gelmis kizlar
Bilginize

Kizlar cok mutluyum beta hcg 353 cikti. 11. Gunu baktirdik. Rabbim ins devamini getirir. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu mübarek gunde ben mujdeli haberi aldim. ins hepiniz hayirli sonuçlar alirsiniz hepimize dua ediyorum
Tebrik ederim taze anne

Aynen e2 vermek icin iki gune bir bazen hergün kan verdim.. kollarim delik desik oldu... nasıl 1 kere bakmislar şaşırdımbu işe

Aynen e2 vermek icin iki gune bir bazen hergün kan verdim.. kollarim delik desik oldu... nasıl 1 kere bakmislar şaşırdımbu işe
Evet cnm benimde. Birde malum kimse bilmeyince yazin sicakta ofiste o morluklari saklamak icin uzun kollu gomlekler giyinmek zorunda kaldim.:)

Can'ım Rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah.
Birşey sorucam cnm tsh ilaçları kullanmaya başlayınca mı değeri değişti?
Bende Tiroid hastasıyım ilk tedavimde doktor hiç üstünde durmadı.Transferden sonra tsh 15 e çıkmış.Tutunamamasında onun etkisi var diye düşünüyorum.Doktorun kim?doz ayarlamasını Nasıl yaptı anlatırmısın?

Canim ordan aliyosun bizde esimin sonuclarini laboratuar dan aldik benim yaptirdik larmi sormadım bile canim zaten bisey varsa soyluyolar kendim strese giriyorum kafaya takıyor canim

Cnm doktora tedavinin basinda hasimoto troidim var ilac kullniyorum dedigim icin oda buna dikkat etti. Ilaclar ziplatiyor bazan. Yuksek ciktiginda endokrinciye git dozunu ayarlattir dedigi icin en azinda 10 gunde bir bakildi. Bazanda doktor istemesede ben ekstra onuda soyledim kucuk bir fark karsiligi ayni yerde yapildi bende kontrol etmis oldum yani cnm. Yani tabi ben bilemezdim tsh in bu ilaclardan etkilenecegini ama doktorum surekli onunda tahlilini isteyince anladim. Durum boyle cift yonlu kontrol oldu.

Kızlar sinuzit olduğum için hastanedeydim mesajlarınızı okuyamadım , 10 tane sağlıklı yumurtam toplandı ancak hiç biri döllenmemiş, eşimin morfoloji testi 5 , dna hasar testi 11/100 . Bu sonuçlar ile döllenmeme imkansız gibi görünsede bu ay nasip değilmiş . Hepinizi çooook seviyorum ve öpüyorum tek tek okuyamadım ancak toplu cevap olsun

Canim ordan aliyosun bizde esimin sonuclarini laboratuar dan aldik benim yaptirdik larmi sormadım bile canim zaten bisey varsa soyluyolar kendim strese giriyorum kafaya takıyor canim

Gulsahcigim baskent uni hastanesinin internet sitesinden tc kimlik ve hasta numarani girererk istedigin tahlilini gorebilirsin. Ben gebelikte pozitif sonuc aldigimda ve butun tahlillerimi hep oradan takip ettim . Son iki yildir verdigim butun tahlilleri sistemden gorebiliyorum. Hasta sicil numarani bilmiyorsan bisey diyemem ama ben oyle kullaniyorum

Nasi yaaa Allah Allah inanilmaz sasirdim.dollenme olmamasi ne demek oluyoki Oyle bi ihtimaldemi var ya( nasip degilmis kuzucum demekki kendini toparla bu ay onumuzdeki aya ne kaldi senin icin zaten.insallh saglikla kavusursun.bi sebep soylediler mi dollenme needen olmuyrmus ki

Cnm bizde seni cok seviyoruz ve opuyoruz. Uzulme bir tanem. Her iste vardir bir hayir demek disinda birsey gelmiyor elimizden. Belkide biraz dinlenmen gerekiyordu pespese yapinca yumoslarin yeterince guclenmemis olabilir. Yada farkina varmadan stres altinda kalmis olabilirler cnm. Yoksa esinin degerleri harika bence hatta dogal yolla gebe kalabilecek kadar iyi bence. Biraz kafani dinle stresten arin belkide bakarsin bebisin dogal yollarla gelir tutunur annnesine.
Beslenmesnize dikkat edin su sira. Tek diyebilecegim o. Dr bu tedaviden once bana teatrio diye yumos guclendirici bir vitamin vermisti malum yas 34 olunca. Istersen biraz destekle kendini . Cok optum

Bi süre denemicem tüp bebek hayatım , yıprandım ve stresin altında ezildim , hastanelerde yatıyorum . Demekki nasip değilmiş bu ay hepinizin en güzel Bebek haberlerini bekliyorum .

Tatlım büyük geçmiş olsun umarım biran evvel sağlığına kavuşursun canm.
Sakın moralini bozma o ay ki yumurta durumu öyledir sürekli olacak birşey değildir eminim..Olgunlukları için birşey söylediler mi?

Anladım Canım çok şanslıymışsın bende doktora Tiroid ameliyatı olduğumu ilaç kullandığımı söylediğim halde Mustafa Bahçeci dikkate almadı durumumu..Ve işte sonuç belli 15 e çıktı değerim..Bunu bilen doktor yok denecek kadar az çok şanslıymışsın hakikaten..Ama ilaç dozunu 10 günde bir değiştirmek nekadar doğru onu bilemedim ama yapacak birşey yok sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…