Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Boyut olarak olgundular özellikle 6 tanesi ancak nasip işte biliyorsun .

Doktorumuz gercekten cok yogun olsada ilgileniyordu cnm. Hic kendi disinda birine havale etmez. Zorunlu yurt disi yada dersi olmazsa butun kontrolleeide kendi yapiyordu. Bende o yuzden o kadar cok guvendim. 10 gunde bir ilac degisimi yapilmadi eger ziplama olmussa o zaman yapildi. Ama buda sonucta zarar degilki. Vucut 0-4,5 araligindaki hormonu biliyor. Normali 2,5 gibiyse sen bu degeri ister 75 kullan ister 100 luk ilac kullan. Sonucta sagliyorsun . Bebek icin onemli olan bu. Kontrol edip dozu ayarlamazsan bu sefer cikiyor zirt diye bir haftada. Bende gebelikten sonraki ilk kontrolumdede tsh istedik 7 lere cikmis hemen artirdik bir haftada 2,5 a dustu simdi artmis kullniyorum yine. Haftaya bir daha tsh yaptiracagim mesela. Doktor soylemesede artik bende bunun bilincine vardim cnm.

Geçmiş olsyn cnm Rabbim tez vakit sifa versinde bebesine kavusabilesin

Anladım Can'ım ben şöyle anladım ama yanlış mı anladım acaba sana doktorun tüp tedavisine başlar başlamaz mı ölçelim Dedi yoksa transfer sonrası ilk kontrolde yani pozitifi gördükten sonra mı?
Gebelikte zaten oynuyor tsh ama ben şunu öğrenmeye çalışıyorum acaba tüp bebek ilaçları mı tsh dengesini bozuyor sen ilaç kullanırken baktırdın mı!

Boyut olarak olgundular özellikle 6 tanesi ancak nasip işte biliyorsun .
Anladım kuzum şimdi şöyle birşey var boyut olarak büyük normal boyutta olabiliyorlar ama içi olgunlaşmamış oluyor öyle olunca da yumurtanın döllenme kapasitesi olmuyor acaba öyle birşey mi dedim.Siz doktorla ayrıntılı bir şekilde konuşun onların hatası da olabilir önden 5 tane çatladı dedin onlar büyüdüğünde toplasaydı keşke çünki önden gidenler olgunlar oluyor ve genelde döllenenler onlar oluyor Can'ım.
Ayrıca dosyanı iste sana bundan sonraki tedavilerde çok faydası olur elinde olsun iste dosyanı....

Herşey olmuş olabilir netice olumsuz önemli olanda netice , hayırlısı .

Ebriyolog sperm morfolojisi bozuktu Dedi , eşim düzende test yaptır ,5 morfoloji , 11 dna hasar . Heralde bir anda spermleri değişti adamın.

Canım benim hakkında hayırlısı olsun. .haber bekledim hep senden insallah rabbim sevindirsin hepimizi..

merak etttım canım 4 gun embrıyosu olucak derken size nasıl bır acıklama yaptılar kalıte vs durumunu nasıl anlattılar

tabı kı oyle ARKADASLAR AMA bana bır gun onceden orta kalıte ama 4..gun gıdısat bellı oluyor duzelebılır vs dedıler...neyse 4 gun gelın transfere dedıler.......embrıolog oyle acıklı bı konusma yaptıkı suan dıyorum nasıl sustum ben sadece agladım.......demem lazımdı 12 gun boyunca bek beklıcem sen degıl nıe bastan umutılerımı kırdın ama oan aglamaktan kımseye bısey demedım...ılk maaalesef orta kalıte bugun hucre gelısımı yavasladı bozulanlar oldu vs...bence 5tane var 5 ınıde transfer edelım sansın yukselsın dedıler......o an sok oldum okadar kotumuyum kı 5 tane......ben kımseyı bu sayıyla duymadım.....neyse 3tane.......sukur gectı bıraz ıyıyım snra hemsırelere dedım cok mu kotuyum yok sen yanlıs anlaım ıkı orta kalıte bırı onlardanda dusuk dedı.....eeeeeeee embrıolog 5 ını de koyalım dedı...dedıler bakma ona hıc 5tane olur mu.....ıcım cok karısık bır dıyorum benımleler tutunmak ıcın cabalıyolar bı dıyorum yokk negatıfe hazırlan dr bastan kestırıp attı dua edın nasıp hersey

Kizlar cok mutluyum beta hcg 353 cikti. 11. Gunu baktirdik. Rabbim ins devamini getirir. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu mübarek gunde ben mujdeli haberi aldim. ins hepiniz hayirli sonuçlar alirsiniz hepimize dua ediyorum
hadı hayırlıusı canım benım darısı basımıza ınsallah

Hay Allah'im yaa hic halden anlamio bu insanlar moralin ne kadar önemli olduğunun farkinda değil sanırım bu embirolugun... cnm sen yinede 12 gun hamileym8s gibi davran dikkat et kendine Allah'tan umit kesilmez cnm

Hay Allah'im yaa hic halden anlamio bu insanlar moralin ne kadar önemli olduğunun farkinda değil sanırım bu embirolugun... cnm sen yinede 12 gun hamileym8s gibi davran dikkat et kendine
öyle yapıyorum yapıyorumda ıcım cok degışik işte

Kizlar toplamamin 2. Günü hala camasirim hafif kan oluyo normalmi? Yarin trasferim var.. progestan igne oldum dun hala yakio top gibi duruyo kalcamda sanki...

Bu lar manyak midir nedir ya? Boyle mi moral veriyolar?

Kizlar toplamamin 2. Günü hala camasirim hafif kan oluyo normalmi? Yarin trasferim var.. progestan igne oldum dun hala yakio top gibi duruyo kalcamda sanki...
evet canım kanama bende yoktu bısey dıyemem ama ıgne aynı etkıyı bende de verıyo dayancaz artık daha yenısın benım kac gun oldu bılmıyorum ustune yatamıyom oturamıyom

evet canım kanama bende yoktu bısey dıyemem ama ıgne aynı etkıyı bende de verıyo dayancaz artık daha yenısın benım kac gun oldu bılmıyorum ustune yatamıyom oturamıyom
Daha 1 tane oldu dayanamiom... neyse sonucu olumlu alayim da razıyım bu aciya.. birde aileden isten kimse bilmiyor tedavi oldugumu belli etmemeye calisiyom sıkıyorum dişimi ama o dahada acitio... inşallah cektiklerimize deger insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…