inşallah canım benım 2 kasım test gunumYok ya sikinti yapma sen nasipte varsa olur! Olumlu dusun!
Daha 1 tane oldu dayanamiom... neyse sonucu olumlu alayim da razıyım bu aciya.. birde aileden isten kimse bilmiyor tedavi oldugumu belli etmemeye calisiyom sıkıyorum dişimi ama o dahada acitio... inşallah cektiklerimize deger insallahhhh[ gecer gecer herseye deger.....progesteronda sıkma kendını......bıde transfer sonrası clexean var snaa verırler mı bılmıyorum odaha acıyo
Canim ben baktım şifre istiyolar onsuz acmiyo dün denedim ben bugun yumurtaları toplattim 7 tane varmış yarın arayip durumu hakkında haber verecekler misGulsahcigim baskent uni hastanesinin internet sitesinden tc kimlik ve hasta numarani girererk istedigin tahlilini gorebilirsin. Ben gebelikte pozitif sonuc aldigimda ve butun tahlillerimi hep oradan takip ettim . Son iki yildir verdigim butun tahlilleri sistemden gorebiliyorum. Hasta sicil numarani bilmiyorsan bisey diyemem ama ben oyle kullaniyorum
Eşinin sonucunu eşinin hasta nosu ile görebiliyorsun. Muayene sirasindaki verdikleri faturanin üstünde yazıyor hasta no...Gulsahcigim baskent uni hastanesinin internet sitesinden tc kimlik ve hasta numarani girererk istedigin tahlilini gorebilirsin. Ben gebelikte pozitif sonuc aldigimda ve butun tahlillerimi hep oradan takip ettim . Son iki yildir verdigim butun tahlilleri sistemden gorebiliyorum. Hasta sicil numarani bilmiyorsan bisey diyemem ama ben oyle kullaniyorum
Canım banada aynısını söylediler benim 11 tane yumurtadan 3 tanesi kaldı yaşımdan ötürü 2 tanesini transfer ettik dedi ama orta kalite yumurtalarım çok ümitlenme dedi transfere ağlayarak girdim ve çok ümitsizim ama şu an karnım da değişiklikler var rahim bölgemde kaşığımda batma seğirme gibi tutmıycak herhalde inşallah senin tutar cnmtabı kı oyle ARKADASLAR AMA bana bır gun onceden orta kalıte ama 4..gun gıdısat bellı oluyor duzelebılır vs dedıler...neyse 4 gun gelın transfere dedıler.......embrıolog oyle acıklı bı konusma yaptıkı suan dıyorum nasıl sustum ben sadece agladım.......demem lazımdı 12 gun boyunca bek beklıcem sen degıl nıe bastan umutılerımı kırdın ama oan aglamaktan kımseye bısey demedım...ılk maaalesef orta kalıte bugun hucre gelısımı yavasladı bozulanlar oldu vs...bence 5tane var 5 ınıde transfer edelım sansın yukselsın dedıler......o an sok oldum okadar kotumuyum kı 5 tane......ben kımseyı bu sayıyla duymadım.....neyse 3tane.......sukur gectı bıraz ıyıyım snra hemsırelere dedım cok mu kotuyum yok sen yanlıs anlaım ıkı orta kalıte bırı onlardanda dusuk dedı.....eeeeeeee embrıolog 5 ını de koyalım dedı...dedıler bakma ona hıc 5tane olur mu.....ıcım cok karısık bır dıyorum benımleler tutunmak ıcın cabalıyolar bı dıyorum yokk negatıfe hazırlan dr bastan kestırıp attı dua edın nasıp hersey
inşallah herkesın tutar canım umarım bebısler sımsıkı tutunur bıze....ıkı gunudr sol kasıkta agrım vardı bugun bısey hossetmıyorumCanım banada aynısını söylediler benim 11 tane yumurtadan 3 tanesi kaldı yaşımdan ötürü 2 tanesini transfer ettik dedi ama orta kalite yumurtalarım çok ümitlenme dedi transfere ağlayarak girdim ve çok ümitsizim ama şu an karnım da değişiklikler var rahim bölgemde kaşığımda batma seğirme gibi tutmıycak herhalde inşallah senin tutar cnm
yas kac ki?Canım banada aynısını söylediler benim 11 tane yumurtadan 3 tanesi kaldı yaşımdan ötürü 2 tanesini transfer ettik dedi ama orta kalite yumurtalarım çok ümitlenme dedi transfere ağlayarak girdim ve çok ümitsizim ama şu an karnım da değişiklikler var rahim bölgemde kaşığımda batma seğirme gibi tutmıycak herhalde inşallah senin tutar cnm
25 cnmYas
yas kac ki?
Bi açıklama yapmadılar canım o günü uygun gördüler heralde. Benim arefe günü 4. gün bayramın ilk günü 5. Gündü o nedenle de 4. gün olmuş olabilir ama onlar hiçbir şey demediler. 2 tane sağlıklı 4 günlük embriyo dediler canım. İnş tutunur seninkilerde olumlu düşün olumlu olsun kuzummerak etttım canım 4 gun embrıyosu olucak derken size nasıl bır acıklama yaptılar kalıte vs durumunu nasıl anlattılar
amin inşallah canım rabbım senınde evladını saglıkla kucagına almayı nasıp etsınBi açıklama yapmadılar canım o günü uygun gördüler heralde. Benim arefe günü 4. gün bayramın ilk günü 5. Gündü o nedenle de 4. gün olmuş olabilir ama onlar hiçbir şey demediler. 2 tane sağlıklı 4 günlük embriyo dediler canım. İnş tutunur seninkilerde olumlu düşün olumlu olsun kuzum
Önemli olan Allahın ol demesi gerisi boş gülüm. Sen duanı et güzel düşün bebişlerine inan. İnş tutunur tatlım. 1. Kalite 5. Gün olup tutmayan da var kalitesi düşük 2. Yada 3. Gün olup tutan da. Yani Allah ol der ve olurtabı kı oyle ARKADASLAR AMA bana bır gun onceden orta kalıte ama 4..gun gıdısat bellı oluyor duzelebılır vs dedıler...neyse 4 gun gelın transfere dedıler.......embrıolog oyle acıklı bı konusma yaptıkı suan dıyorum nasıl sustum ben sadece agladım.......demem lazımdı 12 gun boyunca bek beklıcem sen degıl nıe bastan umutılerımı kırdın ama oan aglamaktan kımseye bısey demedım...ılk maaalesef orta kalıte bugun hucre gelısımı yavasladı bozulanlar oldu vs...bence 5tane var 5 ınıde transfer edelım sansın yukselsın dedıler......o an sok oldum okadar kotumuyum kı 5 tane......ben kımseyı bu sayıyla duymadım.....neyse 3tane.......sukur gectı bıraz ıyıyım snra hemsırelere dedım cok mu kotuyum yok sen yanlıs anlaım ıkı orta kalıte bırı onlardanda dusuk dedı.....eeeeeeee embrıolog 5 ını de koyalım dedı...dedıler bakma ona hıc 5tane olur mu.....ıcım cok karısık bır dıyorum benımleler tutunmak ıcın cabalıyolar bı dıyorum yokk negatıfe hazırlan dr bastan kestırıp attı dua edın nasıp hersey
ınsallah canım cok tesekkurler yazın ıcın ınsallah bende ınanıyorum benımleÖnemli olan Allahın ol demesi gerisi boş gülüm. Sen duanı et güzel düşün bebişlerine inan. İnş tutunur tatlım. 1. Kalite 5. Gün olup tutmayan da var kalitesi düşük 2. Yada 3. Gün olup tutan da. Yani Allah ol der ve olur
Kizlar toplamamin 2. Günü hala camasirim hafif kan oluyo normalmi? Yarin trasferim var.. progestan igne oldum dun hala yakio top gibi duruyo kalcamda sanki...
Hadi hayırlısı inşallah. Bilemedim. Benden başka bilgi istemiyorduCanim ben baktım şifre istiyolar onsuz acmiyo dün denedim ben bugun yumurtaları toplattim 7 tane varmış yarın arayip durumu hakkında haber verecekler mis
Canım bana bir tane iyi kalite birde düşük kalite transfer ettiler. Ama hangisinin tuttugunu bilmiyoruz. O yüzden rabbime sığınmanın dışında bişey kalmıyor. Çok var gerçektende düşük kalite embriyo ile hamile kalanlar. Rabbim bu günler hürmetine kimsenin kucagını boş koymasınınsallah canım cok tesekkurler yazın ıcın ınsallah bende ınanıyorum benımle
Allah Allah ilginç..Can'ım testi tekrarlasın bence hemen neden kaynaklı olduğunu bulmanız lazım yoksa sorunu çözüme kavuşturmazsınız.Eşimede co enzim içeren vştamin verdi doktor dna hasarı için Zaman'la düzeliyormuşEbriyolog sperm morfolojisi bozuktu Dedi , eşim düzende test yaptır ,5 morfoloji , 11 dna hasar . Heralde bir anda spermleri değişti adamın.
Herşey olmuş olabilir netice olumsuz önemli olanda netice , hayırlısı .[/QUOTE
Netice olumsuz haklısın ama sorunu bulup çözüm için uğraşmak gerek aksi taktirde diğer denemelerde de aynı şey başınıza gelebilir bence sperm mi yumurta mı önce bunun tam anlaşılması gerekiyor ki çözüm için uğraşılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?