Ya bu doktorları anlamak çok zor maden kötü ne transfer ediyorsunuz ..Madem transfer ediyorsunuz neden moral bozuyorsunuz çok kızdım ya delimidir nedir Allah mı o..Neler duyuyoruz bunun kesinlikle iyiyle kötüyle alakası yok lab şartları rahim gibi olmuyor olsaydı çocuğu 1 aylık transfer ederlerdi.Hepsi de dışarıda yaşayacak kadar dirençli olmuyor rahimde yaşamaya devam ediyorlar..Onun için dışarıda oluşan embriyoya iyi ya da kötü kalite demelerini yanlış buluyorum.tam ana rahmi gibi ortam sağlasalar haklılar ama afedersin ...Yesin o embriyologlar.Hamile kaldığında götürür kan testini inşallah gözüne sokarsın çok sinir oldum ya manyak bunlar harbiden...tabı kı oyle ARKADASLAR AMA bana bır gun onceden orta kalıte ama 4..gun gıdısat bellı oluyor duzelebılır vs dedıler...neyse 4 gun gelın transfere dedıler.......embrıolog oyle acıklı bı konusma yaptıkı suan dıyorum nasıl sustum ben sadece agladım.......demem lazımdı 12 gun boyunca bek beklıcem sen degıl nıe bastan umutılerımı kırdın ama oan aglamaktan kımseye bısey demedım...ılk maaalesef orta kalıte bugun hucre gelısımı yavasladı bozulanlar oldu vs...bence 5tane var 5 ınıde transfer edelım sansın yukselsın dedıler......o an sok oldum okadar kotumuyum kı 5 tane......ben kımseyı bu sayıyla duymadım.....neyse 3tane.......sukur gectı bıraz ıyıyım snra hemsırelere dedım cok mu kotuyum yok sen yanlıs anlaım ıkı orta kalıte bırı onlardanda dusuk dedı.....eeeeeeee embrıolog 5 ını de koyalım dedı...dedıler bakma ona hıc 5tane olur mu.....ıcım cok karısık bır dıyorum benımleler tutunmak ıcın cabalıyolar bı dıyorum yokk negatıfe hazırlan dr bastan kestırıp attı dua edın nasıp hersey
Bitanem merkeze göre ama 24 saat sonra 1 gün oluyor bildiğim kadarıylaArkadaşlar akşam 8 de regl i oldum 1 gün bugunmu sayılır
Evet sanırım ovmadogim icin sanirim cunku ilk vurulduğunda hic acimadi die ciktimdi ama öğleye doğru costu ağrısı... ama leke hala var her wc de azcik var.. yarin ola hayrola... yarin trasferim var aksilik olmazsaMalesef progestan iğne çok yakıyo ve iyi ovalanı dagıtılmazsa fındık gibi kalıyor orada. Çok şükürki ben 2 ay vurdurdum kurtuldum. Artık popomda yer kalmamıştı. Bazıları üst üste gelince çok daha feci ağrıyordu. Acık sabret cnm. Transferden sonrada bir gün leke gelmişti benden. Onada hazır ol cnm olabiliyor
Cok enteresan olmuşAllah Allah ilginç..Can'ım testi tekrarlasın bence hemen neden kaynaklı olduğunu bulmanız lazım yoksa sorunu çözüme kavuşturmazsınız.Eşimede co enzim içeren vştamin verdi doktor dna hasarı için Zaman'la düzeliyormuş
Olmaz inşallah cnm gönlünü ferah tut allah yardımcın olsunEvet sanırım ovmadogim icin sanirim cunku ilk vurulduğunda hic acimadi die ciktimdi ama öğleye doğru costu ağrısı... ama leke hala var her wc de azcik var.. yarin ola hayrola... yarin trasferim var aksilik olmazsa
Amin cnm inşallah başarılı olur insallahOlmaz i
Olmaz inşallah cnm gönlünü ferah tut allah yardımcın olsun
Bence de bu işte bi iş var..5 tane yumurtanın önden çatlaması tuhaf çatlama kadar neredeydiler????çatlamadan yumurtaları zaten toplamaları gerekiyordu.bu işte bi tuhaflık var ..Cok enteresan olmuşMK128 cnm. Morfoloji sıfır olmasının döllenmeyle ilgisi yok diye biliyorum. Benim eşiminki hep sıfır yıllardır hiç düzelmedi. Fakat doktorum yine en düzgün morfolojıyı seçiyoruz dedi. Birde sizinki %5 çıkmışken bir yanlışlık var bunda ya hastanede sıkıntı var beceremediler yada düzen labta sorun var diyecem. Çünkü morfolojı sıfır çok yeterli açıklama değil. Evet hibele cnm benim eşimde dna hasarı sonrası koenzim q10 içeren teatrio kullandı. Halada kullanıyor.
Düzenin hata yaptığını sanmıyorum oldukça güvenilir bir kurum . Hayırlısı bu ay nasip değilmiş .Cok enteresan olmuşMK128 cnm. Morfoloji sıfır olmasının döllenmeyle ilgisi yok diye biliyorum. Benim eşiminki hep sıfır yıllardır hiç düzelmedi. Fakat doktorum yine en düzgün morfolojıyı seçiyoruz dedi. Birde sizinki %5 çıkmışken bir yanlışlık var bunda ya hastanede sıkıntı var beceremediler yada düzen labta sorun var diyecem. Çünkü morfolojı sıfır çok yeterli açıklama değil. Evet hibele cnm benim eşimde dna hasarı sonrası koenzim q10 içeren teatrio kullandı. Halada kullanıyor.
DNA hasarda sıkıntı yok , morfoloji kötü Dedi embriyolog . Ama bunlar hep bahane bütün testler bin kere yapıldı tekrar tekrar sperm testleri yaptı eşim hiç birinde sorun çıkmadı , nasip değilmiş bu ay daha genciz bir süre kafamızı dinleyelim başıma ne geldiyse benim aceleci kraterimden geldi . Bebek olayını geri Plana attık inan şuan daha Mutluyuz.Allah Allah ilginç..Can'ım testi tekrarlasın bence hemen neden kaynaklı olduğunu bulmanız lazım yoksa sorunu çözüme kavuşturmazsınız.Eşimede co enzim içeren vştamin verdi doktor dna hasarı için Zaman'la düzeliyormuş
hangi hastahane ki bu nasıl olurda çok ümitlenme derler insana!! bende dun transferımı oldum 4.gun embrıyosuydu 1. kalite 2 tane.. aksıne bızım bu donemde stresten uzak durmamız moralli olmamısz lazım. bızım ıcın bu kadar önemli olan şey nasıl olurda başkaları için bu kadar değersiz olur anlamıorum. kalkı ki ben bu forumda 4. kalite 2. gun embrıyosu olupta hamıle kalan o kadar çok insan gördüm ki herşey nasip. Rabbim ol derse olucaktır elbet.Canım banada aynısını söylediler benim 11 tane yumurtadan 3 tanesi kaldı yaşımdan ötürü 2 tanesini transfer ettik dedi ama orta kalite yumurtalarım çok ümitlenme dedi transfere ağlayarak girdim ve çok ümitsizim ama şu an karnım da değişiklikler var rahim bölgemde kaşığımda batma seğirme gibi tutmıycak herhalde inşallah senin tutar cnm
Bazı yumurtalar önden olgunlaşmış , aynı anda gitmediler ve çatladılar. Ama bunlar hep bahane kızlar . Akışına bırakıcam .Bence de bu işte bi iş var..5 tane yumurtanın önden çatlaması tuhaf çatlama kadar neredeydiler????çatlamadan yumurtaları zaten toplamaları gerekiyordu.bu işte bi tuhaflık var ..
Can'ım o ilaçtan bana da verdi doktorun yumurta kalitesi için ama Türkiye'de yokmuş siz nerden alıyorsunuz??
merak etttım canım 4 gun embrıyosu olucak derken size nasıl bır acıklama yaptılar kalıte vs durumunu nasıl anlattılar
Tam net bilmiyorum ama galiba yarın 1. Gün sayılır hem akşam başlamış hem de muhtemelen kanama henüz tam yoğun değildir.Arkadaşlar akşam 8 de regl i oldum 1 gün bugunmu sayılır
Canım yarın doktoruna söyle lekelenmenin durmadığını. Transfer öncesi doktorunun mutlaka haberi olsun canımAmin cnm inşallah başarılı olur insallah
Tmm cnm karnim kasigim cok agrio atesimde var.. ;/Canım yarın doktoruna söyle lekelenmenin durmadığını. Transfer öncesi doktorunun mutlaka haberi olsun canım
Canım benim de 4. Gün embriyosu 2 tane sağlıklı morula aşamasında transfer edilmişti. Çok şükür hamileyim 7. Hafta bitiyor yarın 8. Haftamıza başlıycaz. @dnya arkadaşımıza da 4 günlük transfer edilmişti o da hamile. Darısı başınıza kızlarkızlar merhana, bana da 4. günü embriyosu transfer edildi şimdi yazılarınızı görünce dikkatimi çekti doktor bana MORULA denilen bir aşamada olduğumuzu herşeyin yolunda gittiğini söylediler fakat forumda hiç 4. gunu transferi görmemiştim hep ya 3. gunde ya da 5. gun de. bosuna moralimi bozdum sanırım 4. gunde olupta pozitifi görenler var sanırım aramızda.
Ateşini ölçtün mü canım kaç çıktı? Ateş önemli canım. Acaba enfeksiyon mu oluştu kadın organlarında? Antibiyotik tetra vs kullanıyor musun? Bana opu sonrası verilmiştiTmm cnm karnim kasigim cok agrio atesimde var.. ;/
Yok cnm olcmedim iki gündür gunduz bisey yok aksamlari donuyom yani ates... ates ölçerde yok... bu geceyi atlatirsam yarin sorarım transfer öncesi inşallah sol kasgim ve sol bacagimda da kasilmalar oluyo... neyse ins atlatırım yarin ola hayrolaAteşini ölçtün mü canım kaç çıktı? Ateş önemli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?