Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ya bu doktorları anlamak çok zor maden kötü ne transfer ediyorsunuz ..Madem transfer ediyorsunuz neden moral bozuyorsunuz çok kızdım ya delimidir nedir Allah mı o..Neler duyuyoruz bunun kesinlikle iyiyle kötüyle alakası yok lab şartları rahim gibi olmuyor olsaydı çocuğu 1 aylık transfer ederlerdi.Hepsi de dışarıda yaşayacak kadar dirençli olmuyor rahimde yaşamaya devam ediyorlar..Onun için dışarıda oluşan embriyoya iyi ya da kötü kalite demelerini yanlış buluyorum.tam ana rahmi gibi ortam sağlasalar haklılar ama afedersin ...Yesin o embriyologlar.Hamile kaldığında götürür kan testini inşallah gözüne sokarsın çok sinir oldum ya manyak bunlar harbiden...

Evet sanırım ovmadogim icin sanirim cunku ilk vurulduğunda hic acimadi die ciktimdi ama öğleye doğru costu ağrısı... ama leke hala var her wc de azcik var.. yarin ola hayrola... yarin trasferim var aksilik olmazsa

Cok enteresan olmuş MK128 cnm. Morfoloji sıfır olmasının döllenmeyle ilgisi yok diye biliyorum. Benim eşiminki hep sıfır yıllardır hiç düzelmedi. Fakat doktorum yine en düzgün morfolojıyı seçiyoruz dedi. Birde sizinki %5 çıkmışken bir yanlışlık var bunda ya hastanede sıkıntı var beceremediler yada düzen labta sorun var diyecem. Çünkü morfolojı sıfır çok yeterli açıklama değil. Evet hibele cnm benim eşimde dna hasarı sonrası koenzim q10 içeren teatrio kullandı. Halada kullanıyor.

Olmaz i
Evet sanırım ovmadogim icin sanirim cunku ilk vurulduğunda hic acimadi die ciktimdi ama öğleye doğru costu ağrısı... ama leke hala var her wc de azcik var.. yarin ola hayrola... yarin trasferim var aksilik olmazsa
Olmaz inşallah cnm gönlünü ferah tut allah yardımcın olsun

Bence de bu işte bi iş var..5 tane yumurtanın önden çatlaması tuhaf çatlama kadar neredeydiler????çatlamadan yumurtaları zaten toplamaları gerekiyordu.bu işte bi tuhaflık var ..
Can'ım o ilaçtan bana da verdi doktorun yumurta kalitesi için ama Türkiye'de yokmuş siz nerden alıyorsunuz??

Düzenin hata yaptığını sanmıyorum oldukça güvenilir bir kurum . Hayırlısı bu ay nasip değilmiş .

DNA hasarda sıkıntı yok , morfoloji kötü Dedi embriyolog . Ama bunlar hep bahane bütün testler bin kere yapıldı tekrar tekrar sperm testleri yaptı eşim hiç birinde sorun çıkmadı , nasip değilmiş bu ay daha genciz bir süre kafamızı dinleyelim başıma ne geldiyse benim aceleci kraterimden geldi . Bebek olayını geri Plana attık inan şuan daha Mutluyuz.

hangi hastahane ki bu nasıl olurda çok ümitlenme derler insana!! bende dun transferımı oldum 4.gun embrıyosuydu 1. kalite 2 tane.. aksıne bızım bu donemde stresten uzak durmamız moralli olmamısz lazım. bızım ıcın bu kadar önemli olan şey nasıl olurda başkaları için bu kadar değersiz olur anlamıorum. kalkı ki ben bu forumda 4. kalite 2. gun embrıyosu olupta hamıle kalan o kadar çok insan gördüm ki herşey nasip. Rabbim ol derse olucaktır elbet.

Bazı yumurtalar önden olgunlaşmış , aynı anda gitmediler ve çatladılar. Ama bunlar hep bahane kızlar . Akışına bırakıcam .

merak etttım canım 4 gun embrıyosu olucak derken size nasıl bır acıklama yaptılar kalıte vs durumunu nasıl anlattılar

kızlar merhana, bana da 4. günü embriyosu transfer edildi şimdi yazılarınızı görünce dikkatimi çekti doktor bana MORULA denilen bir aşamada olduğumuzu herşeyin yolunda gittiğini söylediler fakat forumda hiç 4. gunu transferi görmemiştim hep ya 3. gunde ya da 5. gun de. bosuna moralimi bozdum sanırım 4. gunde olupta pozitifi görenler var sanırım aramızda.

Slm kızlar banada tuhaf geldi kendi basına camlama olmasın diye iğne veriyorlar zaten iğneden sonra 36 saat içinde toplanması gerekiyor. 34 yada 35 saat de diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam

benim bildiğim kendi başına çatlama olabiliyor kızlar benimde iğnelerimin son gunlerıne dogru bır yumurtam oldugundan daha onde gıdıyordu ve 19mm bulmustu en yakın takipçisi 16, 15 diye gıdyordu doktor bana 18mmden daha buyuk yumurtaların yeterli olgunluğa erişmiş oldugunu o yuzden ıgnelerımı kullanmaya devam etmemı gerekırse bu yumurtadan vazgecmemeı soyledıler. Çünkü onu kurtaralım derken benden daha az yumurta toplamak zorunda kalacaklrdı ve ben 4 gun daha iğne vurulmaya devam ettım. böylece 14 yumurta toplandı benden pazartesi gnü ne hikmetse o 19mmlik yumurtam da o kadar iğneye rağmen çatlamadı. yanı kıscaası doktor bızı uyarmıstı. ozellıle benım gıbı yumurtaları irili ufaklı olan hastalarda karşılasılan bır durum olduğunu dile getirdi.

Canım benim de 4. Gün embriyosu 2 tane sağlıklı morula aşamasında transfer edilmişti. Çok şükür hamileyim 7. Hafta bitiyor yarın 8. Haftamıza başlıycaz. @dnya arkadaşımıza da 4 günlük transfer edilmişti o da hamile. Darısı başınıza kızlar

Tmm cnm karnim kasigim cok agrio atesimde var.. ;/
Ateşini ölçtün mü canım kaç çıktı? Ateş önemli canım. Acaba enfeksiyon mu oluştu kadın organlarında? Antibiyotik tetra vs kullanıyor musun? Bana opu sonrası verilmişti

Ateşini ölçtün mü canım kaç çıktı? Ateş önemli canım
Yok cnm olcmedim iki gündür gunduz bisey yok aksamlari donuyom yani ates... ates ölçerde yok... bu geceyi atlatirsam yarin sorarım transfer öncesi inşallah sol kasgim ve sol bacagimda da kasilmalar oluyo... neyse ins atlatırım yarin ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…