Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Keçiboynuzunu kür olarak değil de sadece yiyerek tüketiyor. Fark olur mu acaba? Bide pekmezini, tozunu aldım onları da yoğurda karıştırıyorum. Ama sanırım her şey moralle ve ben de o yok malesef

Keçiboynuzunu kür olarak değil de sadece yiyerek tüketiyor. Fark olur mu acaba? Bide pekmezini, tozunu aldım onları da yoğurda karıştırıyorum. Ama sanırım her şey moralle ve ben de o yok malesef
Biz kur olarak yapmistik sabah aksam 1 bardak. Zamanla o bile zahmetli geliyo hazirlamasi. Pekmezi biliyorumda tozu oldugunu bilmiyodum. Cnm moral zaten herseyin basi. Benimde moralim hep hergun degisiyo. Bi gun cok cok umutlu guclu hissediyorum kendimi, bigun acayip umutsuz oluyorum gucum falan kalmiyo sanki yaslanmis gibi hissediyorum kendimi.

Evetya o kürleri hazırlamak bisüre sonra çok sıkıcı, aynısını incir küründe ben de yaşamıştım. Tozunu geçen yaz tatile gidince almıştım bayadır kullanıyorum. Moral konusunda çok karışık bazen yaşanması gerekiyormuş diyorum, bazen çok ağrılı olursa diye korkuyorum hayırlısı artık

Ohh masallah kizlar pes pese devam ediyoruz senden snr ben siraya gecerim insallah :))))) insallah guzel gecer opu transferin
Sagda 18 ve 17 mm civar 2 tane solda da 17 16 15 13 mm boylarinda 6 tane falan saydilar en son biraz oncede catlatma ignesini oldum hayirlisi nasip artik

İnternette online satış siteleri var belki bulabilirsin oralardan. Benim kardeşim antalyada yaşadığı için o gönderiyor. Sizin daha önce deneme olmuş o yüzden sorabilirim. Tüp bebek tedavisi başlayınca işe gidip gelmekte sorun yaşar mıyım? Bir de boş gebelik nasıl oluyor?

İnsallah sonu da iyi olur canim hepimiz icin sen de kendine dikkat et belirtilerin falan nasil
Cnm vlla bi belirti yok sanrm.yine olmadi hicbisey yok;(((yani ara ara kasik agrisi oluo hafif ama oncekindede oluodu...dun cok belim agridi bugun yok...bilmiorm kafamm karsk olmadi gbi gelio(((

Cnm vlla bi belirti yok sanrm.yine olmadi hicbisey yok;(((yani ara ara kasik agrisi oluo hafif ama oncekindede oluodu...dun cok belim agridi bugun yok...bilmiorm kafamm karsk olmadi gbi gelio(((
Ümitsizliğe kapılma inş olmuştur hem bel ağrıları iyiye işaret diye biliyorum. Bebişi annesine tutunmuştur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…