Canım benim de 4. Gün embriyosu 2 tane sağlıklı morula aşamasında transfer edilmişti. Çok şükür hamileyim 7. Hafta bitiyor yarın 8. Haftamıza başlıycaz. @dnya arkadaşımıza da 4 günlük transfer edilmişti o da hamile. Darısı başınıza kızlar
Evet iciom bayagi bi tablet antibiyotik fitil ve ve 3 tane ignem var. Herbirini sirayla yapiomAteşini ölçtün mü canım kaç çıktı? Ateş önemli canım. Acaba enfeksiyon mu oluştu kadın organlarında? Antibiyotik tetra vs kullanıyor musun? Bana opu sonrası verilmişti
amin cümlesinin inşallah can ım benımCanım bana bir tane iyi kalite birde düşük kalite transfer ettiler. Ama hangisinin tuttugunu bilmiyoruz. O yüzden rabbime sığınmanın dışında bişey kalmıyor. Çok var gerçektende düşük kalite embriyo ile hamile kalanlar. Rabbim bu günler hürmetine kimsenin kucagını boş koymasın
cok guzel yazmıssın canım ınsallah haklısın dıyorum suan elden bısey gelmıyor aklıma geldıkce uzuluyorum ınsallah hayırlı ne ıse o olur..bakalım 2kasım test gunum.Ya bu doktorları anlamak çok zor maden kötü ne transfer ediyorsunuz ..Madem transfer ediyorsunuz neden moral bozuyorsunuz çok kızdım ya delimidir nedir Allah mı o..Neler duyuyoruz bunun kesinlikle iyiyle kötüyle alakası yok lab şartları rahim gibi olmuyor olsaydı çocuğu 1 aylık transfer ederlerdi.Hepsi de dışarıda yaşayacak kadar dirençli olmuyor rahimde yaşamaya devam ediyorlar..Onun için dışarıda oluşan embriyoya iyi ya da kötü kalite demelerini yanlış buluyorum.tam ana rahmi gibi ortam sağlasalar haklılar ama afedersin ...Yesin o embriyologlar.Hamile kaldığında götürür kan testini inşallah gözüne sokarsın çok sinir oldum ya manyak bunlar harbiden...
hayırlısı olsun canım benım tabıkı var banada transfer ettıler bakalım beklemedeyımkızlar merhana, bana da 4. günü embriyosu transfer edildi şimdi yazılarınızı görünce dikkatimi çekti doktor bana MORULA denilen bir aşamada olduğumuzu herşeyin yolunda gittiğini söylediler fakat forumda hiç 4. gunu transferi görmemiştim hep ya 3. gunde ya da 5. gun de. bosuna moralimi bozdum sanırım 4. gunde olupta pozitifi görenler var sanırım aramızda.
Amin tşk ederim. Benim arada bir nadiren sol kasığımda ve rahmin üst kısımlarında çoook hafif ağrı hafif dolgunluk hissi olmuştu transferin 4. Günü orta şiddette adet olacak gibi karın ağrısı 8 günü sol kasığımdan bacağıma vuran orta şiddette ağrı olmuştu aslında bunlar önceki aylarda gebelik yokken de bazen oluyordu. Bana sorsan test sonuçlarım olmasa hamile olduğumu anlamazdım halen de belirgin bir belirtim yok sadece 2-3 gündür uyku ihtiyacım arttı o kadar. Belirtilere hiç takılma canım kesin bir gösterge değil İnş tedavin müjdeli bir haberle sonlanırçok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bizlerde o testlerde çift çizgiyi görebilecek miyiz acaba=)) bu arada cok uzattım ama herhangi bir belirti yaşamışmıydınız acaba? belirti değil tabiki de ama dun transferımden beri hafif hafif kasık ağrılarım var adet ağrısı gıbı transferde mı bısey oldu dıye korkmaya basşladım allahım bır an önce 2 kasım olsun bu dönem bıtmeyecek gıbı duruyor=)
Insallah tutunacaklar canim sen dua et pozitif ol hayirli haberlerini alicaz insallahcok guzel yazmıssın canım ınsallah haklısın dıyorum suan elden bısey gelmıyor aklıma geldıkce uzuluyorum ınsallah hayırlı ne ıse o olur..bakalım 2kasım test gunum.
kızlar merhana, bana da 4. günü embriyosu transfer edildi şimdi yazılarınızı görünce dikkatimi çekti doktor bana MORULA denilen bir aşamada olduğumuzu herşeyin yolunda gittiğini söylediler fakat forumda hiç 4. gunu transferi görmemiştim hep ya 3. gunde ya da 5. gun de. bosuna moralimi bozdum sanırım 4. gunde olupta pozitifi görenler var sanırım aramızda.
Canim bena 4. Gun embriyo su yerlestirildi.
Embiryo transfer inden sonra 11. Gun baktirdim 353 cikti.
Bugun yani 12. Gun baktirdim 809 cikti.
Icini ferah tut canim . Bebislerin ins tutunurlar
En güzelini yapıyorsun bu stresten uzaklaşarak tatlım, yapacak bişi yok kısmet değilmiş az dahaa sabretmen gerekio demekki.Hatta bi süre bu ortamdan da uzaklaş istersen , burda dertlerimizi paylaşıyoruz biyandan çok hafifliyoruz ama bi yandan da birbirimizin olumsuz sonuçlarına veya olumsuz durumlarına bakarak daha çok strese giriyoruz, mesela ben döllenme olmaması gibi bi durumun varlığından hiç hbaerdar değildim, şimdi senin duurumu duyunca strese girdim bu konuda ister istemez.Cehalet bazen mutluluk aslında şimdi kafama takacak bişi daha çıktıBazı yumurtalar önden olgunlaşmış , aynı anda gitmediler ve çatladılar. Ama bunlar hep bahane kızlar . Akışına bırakıcam .
Tebrik ederim taze anne[/QUOT
Tebriklerr . Sagilikli alirsin kucagina insallah. Darisi de basimiza
Negatifleri baz alıp inancını ve enerjini düşürme . Aslında sizinle paylaşmayacaktım ancak bütün süreçte vardınız dolayısıyla sonucu bilmek hakkınız diye düşündüm . Herkesin kendi kaderi kendi alın yazısı . Hayatta hiç bişey garanti değil . Kader var nasip var herşeyin Zaman'ı var . Benim zamanım değilmiş . Bizlerin kaderi birbirimize bağlı değil. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı .En güzelini yapıyorsun bu stresten uzaklaşarak tatlım, yapacak bişi yok kısmet değilmiş az dahaa sabretmen gerekio demekki.Hatta bi süre bu ortamdan da uzaklaş istersen , burda dertlerimizi paylaşıyoruz biyandan çok hafifliyoruz ama bi yandan da birbirimizin olumsuz sonuçlarına veya olumsuz durumlarına bakarak daha çok strese giriyoruz, mesela ben döllenme olmaması gibi bi durumun varlığından hiç hbaerdar değildim, şimdi senin duurumu duyunca strese girdim bu konuda ister istemez.Cehalet bazen mutluluk aslında şimdi kafama takacak bişi daha çıktı(Bi yandan merak ediyorum sizleri girip bakıyım diyorum bi yandan sonuca kadar girmiyim diyorum her okuduğum negatif şeyle biraz daha baskı oluyo üzerimde.Halbuki ben tüp bebeğin garanti olduğunu düşünüyordum bundan öncesinde , burda okuyorum negatiflerii filan o garanti olur kafası hiç kalmadı bende buda doğal olarak strese itiyor beni Bu arada senin duurm gerçkten nasip filan ayrı konuda entresan bi duurum canım onu iyice bi değerlendirin bi daha bence doktorun referansları sağlammıydı, kullanılan laboratuar nasıl onun referansları nasıl ? Bi daha bi gözden geçir bunları burdaki arkadaşında oraya gidicekti bak bi daha bi düşünsün olmazsa ya D dipblue gibi düşündüm bende onların hatası filan olmasın?Siz daha iyi bilirsiniz tabi , inaşşalh kendiliğinden bebişin gelir.
Allah iyiligini versin canim ya cok tatlisin valla haklilar ne diim bak okuz oturuvermis bogrune kac kurtar kendini ugrama buralara kuzum bencede girme sonuca kadar accik tut kendini ama aaaKocam ve doktorumuz yorumları okumayı yasakladi ya, yasaklar hep çekici geliyorKizlar yokluğumda neler olmuş diye bir okuyayim dedim ay resmen göğsüme bir inek oturdu, nazar değmiş kizlar size, nasil bu kadar olumsuzluk üst üste gelir dedim ve hepinize nas felak okudum üfledim Bu bekleme süreci iğneler ve transferden daha sağlam bir psikoloji istiyor kizlar o yüzden bol bol su için ne alaka demeyin valla bol su ile beyne bol oksijen hatta vücudun tamamına bol oksijen gidiyor simdi sizden ricam beni görmediniz dostlar! Ben aslinda yoğum
Tebrikler tatlım ikiz olacak gibiCanim bena 4. Gun embriyo su yerlestirildi.
Embiryo transfer inden sonra 11. Gun baktirdim 353 cikti.
Bugun yani 12. Gun baktirdim 809 cikti.
Icini ferah tut canim . Bebislerin ins tutunurlar
@slnchn galiba aynı merkeze başvuracaktın bi daha düşün istersenEn güzelini yapıyorsun bu stresten uzaklaşarak tatlım, yapacak bişi yok kısmet değilmiş az dahaa sabretmen gerekio demekki.Hatta bi süre bu ortamdan da uzaklaş istersen , burda dertlerimizi paylaşıyoruz biyandan çok hafifliyoruz ama bi yandan da birbirimizin olumsuz sonuçlarına veya olumsuz durumlarına bakarak daha çok strese giriyoruz, mesela ben döllenme olmaması gibi bi durumun varlığından hiç hbaerdar değildim, şimdi senin duurumu duyunca strese girdim bu konuda ister istemez.Cehalet bazen mutluluk aslında şimdi kafama takacak bişi daha çıktı(Bi yandan merak ediyorum sizleri girip bakıyım diyorum bi yandan sonuca kadar girmiyim diyorum her okuduğum negatif şeyle biraz daha baskı oluyo üzerimde.Halbuki ben tüp bebeğin garanti olduğunu düşünüyordum bundan öncesinde , burda okuyorum negatiflerii filan o garanti olur kafası hiç kalmadı bende buda doğal olarak strese itiyor beni Bu arada senin duurm gerçkten nasip filan ayrı konuda entresan bi duurum canım onu iyice bi değerlendirin bi daha bence doktorun referansları sağlammıydı, kullanılan laboratuar nasıl onun referansları nasıl ? Bi daha bi gözden geçir bunları burdaki arkadaşında oraya gidicekti bak bi daha bi düşünsün olmazsa ya D dipblue gibi düşündüm bende onların hatası filan olmasın?Siz daha iyi bilirsiniz tabi , inaşşalh kendiliğinden bebişin gelir.
Kesinlikle cehalet mutluluktur! Herseyi bilince stresten baska bi ise yaramiyorEn güzelini yapıyorsun bu stresten uzaklaşarak tatlım, yapacak bişi yok kısmet değilmiş az dahaa sabretmen gerekio demekki.Hatta bi süre bu ortamdan da uzaklaş istersen , burda dertlerimizi paylaşıyoruz biyandan çok hafifliyoruz ama bi yandan da birbirimizin olumsuz sonuçlarına veya olumsuz durumlarına bakarak daha çok strese giriyoruz, mesela ben döllenme olmaması gibi bi durumun varlığından hiç hbaerdar değildim, şimdi senin duurumu duyunca strese girdim bu konuda ister istemez.Cehalet bazen mutluluk aslında şimdi kafama takacak bişi daha çıktı(Bi yandan merak ediyorum sizleri girip bakıyım diyorum bi yandan sonuca kadar girmiyim diyorum her okuduğum negatif şeyle biraz daha baskı oluyo üzerimde.Halbuki ben tüp bebeğin garanti olduğunu düşünüyordum bundan öncesinde , burda okuyorum negatiflerii filan o garanti olur kafası hiç kalmadı bende buda doğal olarak strese itiyor beni Bu arada senin duurm gerçkten nasip filan ayrı konuda entresan bi duurum canım onu iyice bi değerlendirin bi daha bence doktorun referansları sağlammıydı, kullanılan laboratuar nasıl onun referansları nasıl ? Bi daha bi gözden geçir bunları burdaki arkadaşında oraya gidicekti bak bi daha bi düşünsün olmazsa ya D dipblue gibi düşündüm bende onların hatası filan olmasın?Siz daha iyi bilirsiniz tabi , inaşşalh kendiliğinden bebişin gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?