Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...


çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bizlerde o testlerde çift çizgiyi görebilecek miyiz acaba=)) bu arada cok uzattım ama herhangi bir belirti yaşamışmıydınız acaba? belirti değil tabiki de ama dun transferımden beri hafif hafif kasık ağrılarım var adet ağrısı gıbı transferde mı bısey oldu dıye korkmaya basşladım allahım bır an önce 2 kasım olsun bu dönem bıtmeyecek gıbı duruyor=)
 
Ateşini ölçtün mü canım kaç çıktı? Ateş önemli canım. Acaba enfeksiyon mu oluştu kadın organlarında? Antibiyotik tetra vs kullanıyor musun? Bana opu sonrası verilmişti
Evet iciom bayagi bi tablet antibiyotik fitil ve ve 3 tane ignem var. Herbirini sirayla yapiom
 
amin cümlesinin inşallah can ım benım
 
cok guzel yazmıssın canım ınsallah haklısın dıyorum suan elden bısey gelmıyor aklıma geldıkce uzuluyorum ınsallah hayırlı ne ıse o olur..bakalım 2kasım test gunum.
 
hayırlısı olsun canım benım tabıkı var banada transfer ettıler bakalım beklemedeyım
 
Amin tşk ederim. Benim arada bir nadiren sol kasığımda ve rahmin üst kısımlarında çoook hafif ağrı hafif dolgunluk hissi olmuştu transferin 4. Günü orta şiddette adet olacak gibi karın ağrısı 8 günü sol kasığımdan bacağıma vuran orta şiddette ağrı olmuştu aslında bunlar önceki aylarda gebelik yokken de bazen oluyordu. Bana sorsan test sonuçlarım olmasa hamile olduğumu anlamazdım halen de belirgin bir belirtim yok sadece 2-3 gündür uyku ihtiyacım arttı o kadar. Belirtilere hiç takılma canım kesin bir gösterge değil İnş tedavin müjdeli bir haberle sonlanır
 
cok guzel yazmıssın canım ınsallah haklısın dıyorum suan elden bısey gelmıyor aklıma geldıkce uzuluyorum ınsallah hayırlı ne ıse o olur..bakalım 2kasım test gunum.
Insallah tutunacaklar canim sen dua et pozitif ol hayirli haberlerini alicaz insallah
 

Canim bena 4. Gun embriyo su yerlestirildi.
Embiryo transfer inden sonra 11. Gun baktirdim 353 cikti.
Bugun yani 12. Gun baktirdim 809 cikti.
Icini ferah tut canim . Bebislerin ins tutunurlar
 
Canim bena 4. Gun embriyo su yerlestirildi.
Embiryo transfer inden sonra 11. Gun baktirdim 353 cikti.
Bugun yani 12. Gun baktirdim 809 cikti.
Icini ferah tut canim . Bebislerin ins tutunurlar

çok tesekkur ederım canım boyle haberler alınca ınsan umutlanıyor. benım ıkıncı denemem ıkı ay once ılk denememı yasamıstım maalesef 2 yumurtam dollenmıstı ve hemen ıkıncı gunu transferı yapmıslardı. bu seferde korkuyorum acaba olumsuz bısey olur mu dıye. ıkız sanırım senın bebişler değerler baya yuksek =) rabbım sağlıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah.
 
Bazı yumurtalar önden olgunlaşmış , aynı anda gitmediler ve çatladılar. Ama bunlar hep bahane kızlar . Akışına bırakıcam .
En güzelini yapıyorsun bu stresten uzaklaşarak tatlım, yapacak bişi yok kısmet değilmiş az dahaa sabretmen gerekio demekki.Hatta bi süre bu ortamdan da uzaklaş istersen , burda dertlerimizi paylaşıyoruz biyandan çok hafifliyoruz ama bi yandan da birbirimizin olumsuz sonuçlarına veya olumsuz durumlarına bakarak daha çok strese giriyoruz, mesela ben döllenme olmaması gibi bi durumun varlığından hiç hbaerdar değildim, şimdi senin duurumu duyunca strese girdim bu konuda ister istemez.Cehalet bazen mutluluk aslında şimdi kafama takacak bişi daha çıktı(Bi yandan merak ediyorum sizleri girip bakıyım diyorum bi yandan sonuca kadar girmiyim diyorum her okuduğum negatif şeyle biraz daha baskı oluyo üzerimde.Halbuki ben tüp bebeğin garanti olduğunu düşünüyordum bundan öncesinde , burda okuyorum negatiflerii filan o garanti olur kafası hiç kalmadı bende buda doğal olarak strese itiyor beni Bu arada senin duurm gerçkten nasip filan ayrı konuda entresan bi duurum canım onu iyice bi değerlendirin bi daha bence doktorun referansları sağlammıydı, kullanılan laboratuar nasıl onun referansları nasıl ? Bi daha bi gözden geçir bunları burdaki arkadaşında oraya gidicekti bak bi daha bi düşünsün olmazsa ya D dipblue gibi düşündüm bende onların hatası filan olmasın?Siz daha iyi bilirsiniz tabi , inaşşalh kendiliğinden bebişin gelir.
 
Kocam ve doktorumuz yorumları okumayı yasakladi ya, yasaklar hep çekici geliyor Kizlar yokluğumda neler olmuş diye bir okuyayim dedim ay resmen göğsüme bir inek oturdu, nazar değmiş kizlar size, nasil bu kadar olumsuzluk üst üste gelir dedim ve hepinize nas felak okudum üfledim Bu bekleme süreci iğneler ve transferden daha sağlam bir psikoloji istiyor kizlar o yüzden bol bol su için ne alaka demeyin valla bol su ile beyne bol oksijen hatta vücudun tamamına bol oksijen gidiyor simdi sizden ricam beni görmediniz dostlar! Ben aslinda yoğum
 
Negatifleri baz alıp inancını ve enerjini düşürme . Aslında sizinle paylaşmayacaktım ancak bütün süreçte vardınız dolayısıyla sonucu bilmek hakkınız diye düşündüm . Herkesin kendi kaderi kendi alın yazısı . Hayatta hiç bişey garanti değil . Kader var nasip var herşeyin Zaman'ı var . Benim zamanım değilmiş . Bizlerin kaderi birbirimize bağlı değil. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı .
 
Allah iyiligini versin canim ya cok tatlisin valla haklilar ne diim bak okuz oturuvermis bogrune kac kurtar kendini ugrama buralara kuzum bencede girme sonuca kadar accik tut kendini ama aaa
 
Kizlar bu jel ne illet biseymis vala hep disari akio benimde transfer gunum persembe ilaclardanmidir nedir ne heycan ne korku aptal gibiyim bi suru ilac vala neyi ictigimi karistirir oldum
 
Medikal park canım sen nerde yaptırdın hemşire ve doktorum morelimi düzeltmeye çalıştı ama o morel bozukluğuyla girdim
 
Canim bena 4. Gun embriyo su yerlestirildi.
Embiryo transfer inden sonra 11. Gun baktirdim 353 cikti.
Bugun yani 12. Gun baktirdim 809 cikti.
Icini ferah tut canim . Bebislerin ins tutunurlar
Tebrikler tatlım ikiz olacak gibi
 
@slnchn galiba aynı merkeze başvuracaktın bi daha düşün istersen
 
Kesinlikle cehalet mutluluktur! Herseyi bilince stresten baska bi ise yaramiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…