Cnm teatrioyu bizim hastanenin karşısındaki eczaneden ve balgatta bir eczaneden alıyorduk. Ben sanmıyorum türkiyede olmadığını. Yani hiç zorluk yaşamdık ararken. Bende tedaviden bir ay önce kullandım teatrio yumurtalar güçlensin diye verdi doktorumBence de bu işte bi iş var..5 tane yumurtanın önden çatlaması tuhaf çatlama kadar neredeydiler????çatlamadan yumurtaları zaten toplamaları gerekiyordu.bu işte bi tuhaflık var ..
Can'ım o ilaçtan bana da verdi doktorun yumurta kalitesi için ama Türkiye'de yokmuş siz nerden alıyorsunuz??
Çok sevindim güzel haberi aldiigina canim ikiz mi yani bebeklerin sonuç bu kadar yüksek olduğun . GoreCanim bena 4. Gun embriyo su yerlestirildi.
Embiryo transfer inden sonra 11. Gun baktirdim 353 cikti.
Bugun yani 12. Gun baktirdim 809 cikti.
Icini ferah tut canim . Bebislerin ins tutunurlar
Çok sevindim güzel haberi aldiigina canim ikiz mi yani bebeklerin sonuç bu kadar yüksek olduğun . Gore[/QUOd
Darsii basimiza
Tansiyonla alakalıdır belki canım Hiper tansiyon falan benim de agrım oluyor bu perşembe opu yaptırdım bosluklarımda agrı oluyor bide kabız olmamaya dikkat et canım. .Kizlar merhaba, ekim ayinda tup bebek tedavisine basladik ve gecen pazar yumurtalarim topladi. Bugun bir olay basima geldi bunla ilgili bana yardim edicek veya bilgisi olan varsa konuyu sizle paylasmak ve fikir almak isterim. Bu sabah siddetli bir karin agrisi ile uyandim wc ye gittim tuvalete sikismisimdir die dusundum. Fakat cok zorladim karin agrim devam ediyordu sonrasini hatirlamiyorum wc de dusup bayilmisim esim apar topar hastaneye goturdu kan testlerim ve idrar testlerim yapildi fakat testler normal norolojide bakti bir bulguya rastlanmadi. Bayilma nededim bulunamadi suanda karnim ve kasiklarimda hafif bir agri var dr'umla irtibat halindeyim ve o operasyonla ve opu islemiyle
İlgili bisey olmadigini soluyor. Bu tarz bi olay basina gelmis olan varsa lutfen bisey solesin. Psikolojik olarak cok iyi hissetmiyorum cunku simdiden tesekkur ederim arkadaslar
Banada verdiler ama jel yok fitil var.. kaşıntı olmadi... bugünde transferim olduKızlar doktorum bana opudan sonra tetra 500 ,folik asit, prednol, estrofem, dostinex, crinone jel verdi ve alttan kaşıntım.var kullanıpta aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. .
Tansiyonla alakalıdır belki canım Hiper tansiyon falan benim de agrım oluyor bu perşembe opu yaptırdım bosluklarımda agrı oluyor bide kabız olmamaya dikkat et canım.
Cok tesekkur ederim saol cnm sanada gecmis olsun. Ewet sanirim kabizlikla ilgili oldu cok zorladim kendimi belkide ondandir. Bilemedim de neden oldugunu cokta korktum acikcasi net birseyde solemediler. Hayirlisi olsun hepimiz icin cok kolay bi donem degil aslinda Allah yardimcimiz olsun.
Cvp icin tesekkur ederim cok gecmis olsun sanada.Tansiyonla alakalıdır belki canım Hiper tansiyon falan benim de agrım oluyor bu perşembe opu yaptırdım bosluklarımda agrı oluyor bide kabız olmamaya dikkat et canım. .
Amiiiinnnnn canım amin. .Cvp icin tesekkur ederim cok gecmis olsun sanada.
Ewet sanirim kabizlikla ilgili oldu cok zorladim kendimi belkide ondandir. Bilemedim de neden oldugunu cokta korktum acikcasi net birseyde solemediler. Hayirlisi olsun hepimiz icin cok kolay bi donem degil aslinda Allah yardimcimiz olsun.
Bende anlamadım canım ya..çok sevindim canım kucağına almayı da nasip etsin rabbim. .sende medical de mi yaptırmıştın canım. .Banada verdiler ama jel yok fitil var.. kaşıntı olmadi... bugünde transferim oldu
folik asit, prednol, estrofem ve ıgnelerım var benım gecmıs olsun bır sıkıntım yokKızlar doktorum bana opudan sonra tetra 500 ,folik asit, prednol, estrofem, dostinex, crinone jel verdi ve alttan kaşıntım.var kullanıpta aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. .
hadı hayırlısı olsun nasıl gect transferBanada verdiler ama jel yok fitil var.. kaşıntı olmadi... bugünde transferim oldu
İnşaallah canim inşallah Baskent hastanesinde yaptirdim.. simdi yatıyorum ama yarın isbasi yapmak zorundayimBende anlamadım canım ya..çok sevindim canım kucağına almayı da nasip etsin rabbim. .sende medical de mi yaptırmıştın canım. .
Bugunun son hastasiydim hemsireler çıkmak icin beni bekliodu 10 dk yattim eve geldim yatıyorum ve yarinda isbasihadı hayırlısı olsun nasıl gect transfer
Tatlim kullaandigin antibiyotik yapabilir kasintiyi.antibiyotik kullaninca hemen mantar olurum bende antibiyotik ordaki yararli bakterileride oldurdugu icin mantar oluyoruz henen ve kasintida ondan oluyo olabilir[/QUOTE][QUOTE="zrr, post: 43212501, member: ızlar doktorum bana opudan sonra tetra 500 ,folik asit, prednol, estrofem, dostinex, crinone jel verdi ve alttan kaşıntım.var kullanıpta aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. .
Anladım canım çok sağol biz istanbulda bulamadık ta gerçi bir evzaneye sordum türkiyede yok dedi başka biryere sormadım ..biraz daha araştırayım en iyisiCnm teatrioyu bizim hastanenin karşısındaki eczaneden ve balgatta bir eczaneden alıyorduk. Ben sanmıyorum türkiyede olmadığını. Yani hiç zorluk yaşamdık ararken. Bende tedaviden bir ay önce kullandım teatrio yumurtalar güçlensin diye verdi doktorum
Ben transferden sonra birkaç defa bayılmıştım canm.Aşırı stresten olabilir bir de ilaçlar yan etki de yapmış olabilir anksiyete falan var mı???Kizlar merhaba, ekim ayinda tup bebek tedavisine basladik ve gecen pazar yumurtalarim topladi. Bugun bir olay basima geldi bunla ilgili bana yardim edicek veya bilgisi olan varsa konuyu sizle paylasmak ve fikir almak isterim. Bu sabah siddetli bir karin agrisi ile uyandim wc ye gittim tuvalete sikismisimdir die dusundum. Fakat cok zorladim karin agrim devam ediyordu sonrasini hatirlamiyorum wc de dusup bayilmisim esim apar topar hastaneye goturdu kan testlerim ve idrar testlerim yapildi fakat testler normal norolojide bakti bir bulguya rastlanmadi. Bayilma nededim bulunamadi suanda karnim ve kasiklarimda hafif bir agri var dr'umla irtibat halindeyim ve o operasyonla ve opu islemiyle
İlgili bisey olmadigini soluyor. Bu tarz bi olay basina gelmis olan varsa lutfen bisey solesin. Psikolojik olarak cok iyi hissetmiyorum cunku simdiden tesekkur ederim arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?