Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

slm kızlar ben şimdi novarttan geliyorum saat 2 de histerkopi olacagım bna 1 hap verdiler vajinaya ikiye böl koy dediler aranızdan birisi yaptırmıştı şimdi unuttum agrı acı oluyormuydu onu merk etmiştim hapı vern kız kasıklarındaagrı kanama olabilir dedi korkmadedi korkuyorumm bide dr yumuyttan var dedi galiba az kamada bundanmış
bilgisi olandan yine yardım istiyorum canlar

Slm canim galiba sende transfer oldun ben yarin olacağım 3.gun embriyo şu iyimi kötümü anlamadım heryerde 5.gun diye okudum
Hic bilmiyom cnm bünyeye göre degisiyomus.. beni sasirtan 8 tane iyi kaliteden 2 taneye düşmüş olmasi oldu... 3 u orta dedi... donduralim dedim cozdurmeye dayanamaz dedi. Senin kac tane döllenmiş sayın? Ama sakın moralini bozma biz güle oynaya gittik geldik... herseyin hayırlısı olsun insallah

kızlar mrb kımse artık fazla bısey yazmıyor...ınsallah herkesın hersey yolundadr.rabbım herkesın yuzunu guldursun herkesın ımtıhanı farklı..rabbım ne dılerse o olur..........persembe gunu dedıgım gbı orta kalıte 2 tane bırtanesıde de dahada dusuk kalıte olmak uzere toplam 3 embrıyo transferım oldu....ve suan hıc bır degısıklık hıssetmıyorum...hayırlara vesıle olsun ınsallah 2 kasım test gunum bakalım

Bizdede 7 tane toplandı 3 u döllenmis senin kaçıncı gün embriyo şu canim

merhaba meydanaz, bana cuma günü bırıncı kalıte ve ıkıncı kalıte olmak uzere ıkı tane 4. gun embrıyosu transfer edıldı benım de 3 kasım test gunum bende de hıc bır belırtı hıc bırsey yok daha cok yenıyız aslında ama ınsan yıne belırtı arıor sanırım ne olacak bu halımız=))

ayyyy hadı hayırlısı olsun canım benım benımde 4.gun embrıyosu...ayyy hıc sorma bırde ben cok zorlandım transferde bır saat sıkısık bekletıldım artık sag tarafıma sancı atmıstı sedyeye rahat yatamadım o derece....şukur sorunsuz gectı.....bakalım sonuclar ıyı olsun ınsallah

Slm canim galiba sende transfer oldun ben yarin olacağım 3.gun embriyo şu iyimi kötümü anlamadım heryerde 5.gun diye okudum
kızlar cok yakın bı tanıdıgım embriyolog=)) onun dedıgı eger cok yumusrta varsa onun ıcınden en kalıtelı olanı secmek ıcın 5 gun beklıyoruz bazen daha ıkıncı gun o kalıtelı embrıyo bulunabılır yanı ılla 5. gun olmasına gerek yok. sadece onemlı olan onu secebılmek bı de ozellıkle bahsettıklerı embrıyolar en rahat dogal ortamlarında yanı anne rahmınde yasabılırler dısarıda olması cok da ıyı bısey degıl eleme yapabılmek ıcın o kadar bekletıyorlar.

ben cok su ıcmedım acıkcası yalan soyledım doktorlara ıctım dıye=)) gercı anladılar bıraz olsun nereye gıttı kı ıctıgın bu kadar su dedıler=)) cok su ıcmedıgım ıcınde tuvalete gıtmek ıcın kalkmadım yerımden. zaten bu durumu ben anlamıorum bı arkadasım ıkı kere ıstanbulda amerıkan hastahaneınde yaptırmıstı olmayınca kore ye gıttı orada tuttu ve ılgınc olan su ıc dememısler gunun herhangı bı saatı tuvalet ıhtıyacı olmadan transferı gerceklestırmısler ve tuttu=) sen nerede yaptırdın tup bebegı?

hadı ınsallah ya cok guzel anlatmıs

ya canım suyu rahmı daha net gorsunler dıye ıcırıyolar sıkısık olmak o yuzden hadı hayırlısı olsun......ben dıyarbakır memeorıalde yaptırdım

zaten kaldırmıyolar bana sonda mı ne onu taktılar cok korkuyodum guzel bır acıklama yapıldı asla korkma dıye.....zaten gercektende korkulcak bır yanı yokmus

Bende 6 yumurta vardı 3 u döllenmis insallah tutunur bana çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…