Slm canim galiba sende transfer oldun ben yarin olacağım 3.gun embriyo şu iyimi kötümü anlamadım heryerde 5.gun diye okudumToplama sonrasi yapılması gerekenler icin güzel bi yazı tavsiye ederim
http://m.arttipmerkezi.com/makalele...ek/embriyo-transferi-sonrasi-neler-yapmaliyim
Hic bilmiyom cnm bünyeye göre degisiyomus.. beni sasirtan 8 tane iyi kaliteden 2 taneye düşmüş olmasi oldu... 3 u orta dedi... donduralim dedim cozdurmeye dayanamaz dedi. Senin kac tane döllenmiş sayın? Ama sakın moralini bozma biz güle oynaya gittik geldik... herseyin hayırlısı olsun insallahSlm canim galiba sende transfer oldun ben yarin olacağım 3.gun embriyo şu iyimi kötümü anlamadım heryerde 5.gun diye okudum
Amiiiinnnnn canım benim allah razı olsun. .hadı rabbım yar ve yardımcınız olsun canım
Bizdede 7 tane toplandı 3 u döllenmis senin kaçıncı gün embriyo şu canimHic bilmiyom cnm bünyeye göre degisiyomus.. beni sasirtan 8 tane iyi kaliteden 2 taneye düşmüş olmasi oldu... 3 u orta dedi... donduralim dedim cozdurmeye dayanamaz dedi. Senin kac tane döllenmiş sayın? Ama sakın moralini bozma biz güle oynaya gittik geldik... herseyin hayırlısı olsun insallah
merhaba meydanaz, bana cuma günü bırıncı kalıte ve ıkıncı kalıte olmak uzere ıkı tane 4. gun embrıyosu transfer edıldı benım de 3 kasım test gunum bende de hıc bır belırtı hıc bırsey yok daha cok yenıyız aslında ama ınsan yıne belırtı arıor sanırım ne olacak bu halımız=))kızlar mrb kımse artık fazla bısey yazmıyor...ınsallah herkesın hersey yolundadr.rabbım herkesın yuzunu guldursun herkesın ımtıhanı farklı..rabbım ne dılerse o olur..........persembe gunu dedıgım gbı orta kalıte 2 tane bırtanesıde de dahada dusuk kalıte olmak uzere toplam 3 embrıyo transferım oldu....ve suan hıc bır degısıklık hıssetmıyorum...hayırlara vesıle olsun ınsallah 2 kasım test gunum bakalım
ayyyy hadı hayırlısı olsun canım benım benımde 4.gun embrıyosu...ayyy hıc sorma bırde ben cok zorlandım transferde bır saat sıkısık bekletıldım artık sag tarafıma sancı atmıstı sedyeye rahat yatamadım o derece....şukur sorunsuz gectı.....bakalım sonuclar ıyı olsun ınsallahmerhaba meydanaz, bana cuma günü bırıncı kalıte ve ıkıncı kalıte olmak uzere ıkı tane 4. gun embrıyosu transfer edıldı benım de 3 kasım test gunum bende de hıc bır belırtı hıc bırsey yok daha cok yenıyız aslında ama ınsan yıne belırtı arıor sanırım ne olacak bu halımız=))
kızlar cok yakın bı tanıdıgım embriyolog=)) onun dedıgı eger cok yumusrta varsa onun ıcınden en kalıtelı olanı secmek ıcın 5 gun beklıyoruz bazen daha ıkıncı gun o kalıtelı embrıyo bulunabılır yanı ılla 5. gun olmasına gerek yok. sadece onemlı olan onu secebılmek bı de ozellıkle bahsettıklerı embrıyolar en rahat dogal ortamlarında yanı anne rahmınde yasabılırler dısarıda olması cok da ıyı bısey degıl eleme yapabılmek ıcın o kadar bekletıyorlar.Slm canim galiba sende transfer oldun ben yarin olacağım 3.gun embriyo şu iyimi kötümü anlamadım heryerde 5.gun diye okudum
ben cok su ıcmedım acıkcası yalan soyledım doktorlara ıctım dıye=)) gercı anladılar bıraz olsun nereye gıttı kı ıctıgın bu kadar su dedıler=)) cok su ıcmedıgım ıcınde tuvalete gıtmek ıcın kalkmadım yerımden. zaten bu durumu ben anlamıorum bı arkadasım ıkı kere ıstanbulda amerıkan hastahaneınde yaptırmıstı olmayınca kore ye gıttı orada tuttu ve ılgınc olan su ıc dememısler gunun herhangı bı saatı tuvalet ıhtıyacı olmadan transferı gerceklestırmısler ve tuttu=) sen nerede yaptırdın tup bebegı?ayyyy hadı hayırlısı olsun canım benım benımde 4.gun embrıyosu...ayyy hıc sorma bırde ben cok zorlandım transferde bır saat sıkısık bekletıldım artık sag tarafıma sancı atmıstı sedyeye rahat yatamadım o derece....şukur sorunsuz gectı.....bakalım sonuclar ıyı olsun ınsallah
hadı ınsallah ya cok guzel anlatmıskızlar cok yakın bı tanıdıgım embriyolog=)) onun dedıgı eger cok yumusrta varsa onun ıcınden en kalıtelı olanı secmek ıcın 5 gun beklıyoruz bazen daha ıkıncı gun o kalıtelı embrıyo bulunabılır yanı ılla 5. gun olmasına gerek yok. sadece onemlı olan onu secebılmek bı de ozellıkle bahsettıklerı embrıyolar en rahat dogal ortamlarında yanı anne rahmınde yasabılırler dısarıda olması cok da ıyı bısey degıl eleme yapabılmek ıcın o kadar bekletıyorlar.
ya canım suyu rahmı daha net gorsunler dıye ıcırıyolar sıkısık olmak o yuzden hadı hayırlısı olsun......ben dıyarbakır memeorıalde yaptırdımben cok su ıcmedım acıkcası yalan soyledım doktorlara ıctım dıye=)) gercı anladılar bıraz olsun nereye gıttı kı ıctıgın bu kadar su dedıler=)) cok su ıcmedıgım ıcınde tuvalete gıtmek ıcın kalkmadım yerımden. zaten bu durumu ben anlamıorum bı arkadasım ıkı kere ıstanbulda amerıkan hastahaneınde yaptırmıstı olmayınca kore ye gıttı orada tuttu ve ılgınc olan su ıc dememısler gunun herhangı bı saatı tuvalet ıhtıyacı olmadan transferı gerceklestırmısler ve tuttu=) sen nerede yaptırdın tup bebegı?
zaten kaldırmıyolar bana sonda mı ne onu taktılar cok korkuyodum guzel bır acıklama yapıldı asla korkma dıye.....zaten gercektende korkulcak bır yanı yokmusben cok su ıcmedım acıkcası yalan soyledım doktorlara ıctım dıye=)) gercı anladılar bıraz olsun nereye gıttı kı ıctıgın bu kadar su dedıler=)) cok su ıcmedıgım ıcınde tuvalete gıtmek ıcın kalkmadım yerımden. zaten bu durumu ben anlamıorum bı arkadasım ıkı kere ıstanbulda amerıkan hastahaneınde yaptırmıstı olmayınca kore ye gıttı orada tuttu ve ılgınc olan su ıc dememısler gunun herhangı bı saatı tuvalet ıhtıyacı olmadan transferı gerceklestırmısler ve tuttu=) sen nerede yaptırdın tup bebegı?
3. Gün embriyosu cnm hayırlı olsun ins başarılı bir transfer olurBizdede 7 tane toplandı 3 u döllenmis senin kaçıncı gün embriyo şu canim
Hadi insallah başarılı birtransfer olur inşallahKızlar yarın transfere gidecegim dualarınızı esirgemeyin..5. Gun emriyosu. .
Bende 6 yumurta vardı 3 u döllenmis insallah tutunur bana çok teşekkür ederimkızlar cok yakın bı tanıdıgım embriyolog=)) onun dedıgı eger cok yumusrta varsa onun ıcınden en kalıtelı olanı secmek ıcın 5 gun beklıyoruz bazen daha ıkıncı gun o kalıtelı embrıyo bulunabılır yanı ılla 5. gun olmasına gerek yok. sadece onemlı olan onu secebılmek bı de ozellıkle bahsettıklerı embrıyolar en rahat dogal ortamlarında yanı anne rahmınde yasabılırler dısarıda olması cok da ıyı bısey degıl eleme yapabılmek ıcın o kadar bekletıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?