Amin insallah canim3. Gün embriyosu cnm hayırlı olsun ins başarılı bir transfer olur
Cnm arastir olmadi ben sana ad ve adres vereyim telefondan ulasip sorarsin banka hesabiyla gonderirler.Anladım canım çok sağol biz istanbulda bulamadık ta gerçi bir evzaneye sordum türkiyede yok dedi başka biryere sormadım ..biraz daha araştırayım en iyisi
Dertlenme 3. Gun besinci gun farketmiyor. Herkes 5. Gun der iyi embriyo der tutmaya. Bir suru insan var. benimki hepsinde 3. Gun embriyosuydu tuttu. Ona takilip stres olma yaniSlm canim galiba sende transfer oldun ben yarin olacağım 3.gun embriyo şu iyimi kötümü anlamadım heryerde 5.gun diye okudum
Kalite dusukse dondurmaya gelmiyor. Benim ilk tedavide 3 tanr iyi kalite donduruldu. Cozulurken 2. Si oldu biri yasadi canim. Hocada sonra sana bir daha dondurma yapmayalim dedi. Sukur gerekte kalmadiHic bilmiyom cnm bünyeye göre degisiyomus.. beni sasirtan 8 tane iyi kaliteden 2 taneye düşmüş olmasi oldu... 3 u orta dedi... donduralim dedim cozdurmeye dayanamaz dedi. Senin kac tane döllenmiş sayın? Ama sakın moralini bozma biz güle oynaya gittik geldik... herseyin hayırlısı olsun insallah
Allah hepimizin yüzüne gülsün insallah. Gecen sefer cok stres yapmıştım bende nitekim tutunmadi bebegim insallah bu sefer buradan guzel haberler veririz birbirimize. Hepimizin test günü birbirine yakın. Buradan olumlu seyler duymak insani umitlendiriyor o yuzden yaşadığımız belirtleri de paylaşalım :)Bende 6 yumurta vardı 3 u döllenmis insallah tutunur bana çok teşekkür ederim
Ins bebisleriniz sizinledir canm benimde persembe transferim olcak ...transferden sonra neler yaptin yattin miayyyy hadı hayırlısı olsun canım benım benımde 4.gun embrıyosu...ayyy hıc sorma bırde ben cok zorlandım transferde bır saat sıkısık bekletıldım artık sag tarafıma sancı atmıstı sedyeye rahat yatamadım o derece....şukur sorunsuz gectı.....bakalım sonuclar ıyı olsun ınsallah
hadı hayırlısı olsun canım.....transferden snra basını kaldırmadan yataga alıyolar hastanede 3 saat vs kaldım...eve geldım yattım ama ınsan sıkılıyo zaten sureklı yatmak ıyı deıl kan akısı olması ıcın ara ara yurudum......bıde ıgnelerım var sureklı aten vucud uyusuk oluyo ıgnelerden kalcadan vuruluyorum....ıkı gun dıkkat ettım dıyelım ka c gundur ayakta dolanıyorum gezıyorum yatmıyorum sureklı dıkkat edıyorum okadarIns bebisleriniz sizinledir canm benimde persembe transferim olcak ...transferden sonra neler yaptin yattin mi
bende aynı sekılde canım ıkı gun dıkkat ettım sadece doktor da zaten ozellıle uyardı karın kaslarını hareket ettırmemeye calıs zorlama dedı. boyunu asan yerlere uzanma dedı ıkı gun sonra cık gez alısverıs yap dolas arkadaslarınla dedı aynen bende oyle yapıyorum o kadar yatmak ıyı degıl zaten arkadasımızın da dedıgı gıbı kan akısı olması lazım doktor en az yarım saat yuruyus yapmalısınız dedı. dıkkat etsen de etmesende rabbım bılıyor olacaksa her turlu oluyor.Ins bebisleriniz sizinledir canm benimde persembe transferim olcak ...transferden sonra neler yaptin yattin mi
Insallah tutunur şimdiden stres oldum çok teşekkür ederimDertlenme 3. Gun besinci gun farketmiyor. Herkes 5. Gun der iyi embriyo der tutmaya. Bir suru insan var. benimki hepsinde 3. Gun embriyosuydu tuttu. Ona takilip stres olma yani
İnşaallah güzel haberi verirsin bizeMerhaba bayanlar benimde cumartesi günü 5gün embriyosu konuldu 4 kasımda tahlil günüm hakkımızda hayırlısı inşallah
Ayy çok şükür Rabbim ne büyük.. 2/3 büyük küçük yum diyerek yirtinioz... Rabbim ol diyince oluyo inşallah hep dua ediyom inşallah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin insallahKalite dusukse dondurmaya gelmiyor. Benim ilk tedavide 3 tanr iyi kalite donduruldu. Cozulurken 2. Si oldu biri yasadi canim. Hocada sonra sana bir daha dondurma yapmayalim dedi. Sukur gerekte kalmadi
merhaba canım, bence cok normal ben kı 3gun sonra gıttıgımde harekete gecen hıc bır yumurtam olmustu ona ragmen 14 yumurtam toplandı sakın moralını bozma bıldıgım kadarıyla hersey cok normal. zaten ıgnelerın etkısı 48 saat boyunca devam edıyor o yuzden doktorlar ıkı gunde bır kontrol edıyor. bı de genellıkle yumurtalar kullandıgın ıgne dozuna gore degısır ama ıkı mm falan buyuyor her gun. en azından benım oyleydı.kızlar nasılsınız bugün? Bugün benim adetten sonraki 9. günüm. 5 gündür iğne kullanıyorum.Bugün doktora gittim ve yumurtalarıım henüz 11-10-9 mm civarında acaba yavaş mı büyüyo yaa sizlerin bu dönemde nasıldı biliyormusunuz?Doktor normal dedi aslında ama bana küçük gibi geldi yine evhammı yapıyorum, offf strese sokuyom kendimi yaa ama sanki daha önce ilk aşılamamda klomne çok daha hızlı cevap vermiştim diye hatırlıyom hatta 13. gün aşılama olmuştu, bu kez üstelik iğne kullanırken biraz küçük gibi.Saçmalıyomuyum acaba:)Kafayı yicem bu stresi yönetemiyorum, başa çıkamıyorum yaa(
Cok yanlış yapiyorsun kızıyorum bak ama... ne güzel iste yumurtan var demek... asilamaya benzetme bunu dr onlari kontrollü büyütüyor gerektigi yerde igneyi durdurup toplayacak onlar... girdin madem bu yola teslim et kendini once Allah 'a sonra doktora... tabiki araştır takip et ama abartma.. biliyorum uygulamak zor ama yapmaya calis daha yolumuz uzun... duaya basla 4444 tefriciyeye basla o cok güzel oyalıyor beynini.. hemde dua etmis olursun hem zihinini ordan kurtarirsin... hadi duam seninle olsun bebisini düşün; )kızlar nasılsınız bugün? Bugün benim adetten sonraki 9. günüm. 5 gündür iğne kullanıyorum.Bugün doktora gittim ve yumurtalarıım henüz 11-10-9 mm civarında acaba yavaş mı büyüyo yaa sizlerin bu dönemde nasıldı biliyormusunuz?Doktor normal dedi aslında ama bana küçük gibi geldi yine evhammı yapıyorum, offf strese sokuyom kendimi yaa ama sanki daha önce ilk aşılamamda klomne çok daha hızlı cevap vermiştim diye hatırlıyom hatta 13. gün aşılama olmuştu, bu kez üstelik iğne kullanırken biraz küçük gibi.Saçmalıyomuyum acaba:)Kafayı yicem bu stresi yönetemiyorum, başa çıkamıyorum yaa(
acele etme toplanması ıcın. ben tam 15 gun ıgne kullandım yumurtaların toplanması ıcın gereken sınır 18mm.bu sınırı ne kdar cok gecen yumurta olursa o kadar ıyı oluyor. her gecen gun mm olarak buyudugu ıcın pazartesıyı bulabılır.Tamam canlarim dusunmuyommm amannn bosveerrr diyirum:))) 2 gun sonra kontrolum var bu sekilde devam ederse ve bi sorun cikmazsa cumartesi toplanir yumurtalar diye dusunuyom. Hakkimizda hayirlisi...
hosgeldın canım benım.....hadı hayırlısı ınsallahMerhaba bayanlar benimde cumartesi günü 5gün embriyosu konuldu 4 kasımda tahlil günüm hakkımızda hayırlısı inşallah
Hadi yaa :) bende 29bekim tatilinde izin almak zorunda kalmadan bu isi halledeim diyodum.evdeki hesap carsiya uymucak ozaman:) kimsenin haberi yok bu mevzudan esim ve ben sadece oyle olunca kacak gocek is yapmak cok yordu bizi o yuzden bi an once bebislerimi alayimda evde bekliyim diorum ondan bu aceleci halim.ama sonu guzel olsunda 3 5 gun hic mi hi önemlidegil..acele etme toplanması ıcın. ben tam 15 gun ıgne kullandım yumurtaların toplanması ıcın gereken sınır 18mm.bu sınırı ne kdar cok gecen yumurta olursa o kadar ıyı oluyor. her gecen gun mm olarak buyudugu ıcın pazartesıyı bulabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?