Allah razı olsun canım ya çok sağolasın bu ilacı herkes tavsiye ediyor hemen alıp başlamam lazım.Cnm arastir olmadi ben sana ad ve adres vereyim telefondan ulasip sorarsin banka hesabiyla gonderirler.
Ferhat eczanesi: kubilay sokak / maltepe/ ankara
Ahiler eczanesi: oguzlar mah/ balgat / cankaya/ ankara
Sağol tatlım geçen gün konuşmuştuk sizinle burayı demiştiniz ama bulamamıştım bugün buldum :)hosgeldın canım benım.....hadı hayırlısı ınsallah
Ayni ilactan bende aldim ama eşim icin sperm kalitesi icin.. 150 tl verdik. Bayagi iyi geldi... hem bayanlara hem erkeklere veriliyormus.. bende ayni ferhat eczanesinden aldımCnm teatrioyu bizim hastanenin karşısındaki eczaneden ve balgatta bir eczaneden alıyorduk. Ben sanmıyorum türkiyede olmadığını. Yani hiç zorluk yaşamdık ararken. Bende tedaviden bir ay önce kullandım teatrio yumurtalar güçlensin diye verdi doktorum
biliyorum canım tanıdım zaten..ıyı yapmıssın bende gırmedın sanıyordum meger bulamamıssın bılseydım daha detaydı adres yazardım....hadı hayırlısı olsun......hosgeldın bende senın gbı tavsıye uzerıne gelmıstım zatenSağol tatlım geçen gün konuşmuştuk sizinle burayı demiştiniz ama bulamamıştım bugün buldum :)
Cnm bakAllah razı olsun canım ya çok sağolasın bu ilacı herkes tavsiye ediyor hemen alıp başlamam lazım.
Hulusi hoca banada verdi tupe baslamadan bir ay once kullandim. Yumurtalari da guclendiriyormus dediAyni ilactan bende aldim ama eşim icin sperm kalitesi icin.. 150 tl verdik. Bayagi iyi geldi... hem bayanlara hem erkeklere veriliyormus.. bende ayni ferhat eczanesinden aldım
Bana bişiy demedi ama eşine iyi geldi değerleri arttiHulusi hoca banada verdi tupe baslamadan bir ay once kullandim. Yumurtalari da guclendiriyormus dedi
mrb canım evt bu gün gittm hiterkopimi oldum çok şükür kurtuldum şimdi yatıyorum dinleniomazap_cicegi naptin canin bugun histereskopimi olmussun heralde.e bugun seni kontrole cagirmisti,nasi ayni gune plan yaptiniz ya bravo :) nasi gecti insalah guzel cikmistr sonucun
kızlar bu kullandıgınız ilac ne yum içnmi dr vermeden klalana biliyozmu bnde kulnsam miki yoksa hftaya salı konturolüm var ozamn sorup başlasm gec mi olur bnada deyin heleAllah razı olsun canım ya çok sağolasın bu ilacı herkes tavsiye ediyor hemen alıp başlamam lazım.
MAŞALLAH bacım yumların güzel darısı başımıza inş evt malesef çok mastaflı zor bi sürec ALLAH çok büyük inş hepimşizin yüzünü güldürür inş hepinize dua ediyorum ben RABBİM melegini versin canm tezvakitte inşKızlar selam perşembe den beri ise gitmiyorum tedaviye başladık. Bugün ilk kontrol vardi 7 8 bi tarafta 8 9 tane bi tarafta var dr iyi gidiyo dedi. Her akşam iğne vuruluyorum çarşamba ikinci kontrol var sanırım ptesi yada salı yumurta toplama olucak. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur stresli ve zor bir süreç mis ve tabii ki masraflı. Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş. .
Hayirli olsun canim benim bizi bizden baskasi anlamiyo ne kadar stres yapma desemde yapiyoruz Rabbim bizi goruyo bu guzel duyguyu tadacagimiza eminim Allah yar ve yardimcimiz olsun dua edelim birbirimizeKızlar selam perşembe den beri ise gitmiyorum tedaviye başladık. Bugün ilk kontrol vardi 7 8 bi tarafta 8 9 tane bi tarafta var dr iyi gidiyo dedi. Her akşam iğne vuruluyorum çarşamba ikinci kontrol var sanırım ptesi yada salı yumurta toplama olucak. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur stresli ve zor bir süreç mis ve tabii ki masraflı. Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş. .
Geçmiş olsun canım ben daha önce olmuştum o gün kanaman oluyor sadece yani benim öyle olmuştu birde benim anestezi ile olmuştu poliplerim alınmıştı sen neden yaptırıyorsun acabaslm kızlar ben şimdi novarttan geliyorum saat 2 de histerkopi olacagım bna 1 hap verdiler vajinaya ikiye böl koy dediler aranızdan birisi yaptırmıştı şimdi unuttum agrı acı oluyormuydu onu merk etmiştim hapı vern kız kasıklarındaagrı kanama olabilir dedi korkmadedi korkuyorumm bide dr yumuyttan var dedi galiba az kamada bundanmış
bilgisi olandan yine yardım istiyorum canlar
Tamam canm çok sağolCnm bakKuzu_mm ferhat eczanesinden almis. Sende alabilirsin hizlica gorus
Yumoşlar için canm kalitesi artsın diye özellikle düşük rezerv için veriliyor geç kalmış olmazsın cnm başla hemenkızlar bu kullandıgınız ilac ne yum içnmi dr vermeden klalana biliyozmu bnde kulnsam miki yoksa hftaya salı konturolüm var ozamn sorup başlasm gec mi olur bnada deyin hele
O önden olan lekelenmedir canmNihayet dedim dedim adetim geldi ama kahverengi geliyo ben anlamadim ya
Hayırlı olsun canım yumoşların gayet iyi dualarımız seninle Rabbim tedavini rast getirsin herşey yolunda gider inşallahKızlar selam perşembe den beri ise gitmiyorum tedaviye başladık. Bugün ilk kontrol vardi 7 8 bi tarafta 8 9 tane bi tarafta var dr iyi gidiyo dedi. Her akşam iğne vuruluyorum çarşamba ikinci kontrol var sanırım ptesi yada salı yumurta toplama olucak. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur stresli ve zor bir süreç mis ve tabii ki masraflı. Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş. .
Canim benim hayirli olsun yumurta sayın çok güzel insallah sonu çok güzel olur benimde bugün transferim var çok heyecanliyim allah hepimizin yardimcisi olsunKızlar selam perşembe den beri ise gitmiyorum tedaviye başladık. Bugün ilk kontrol vardi 7 8 bi tarafta 8 9 tane bi tarafta var dr iyi gidiyo dedi. Her akşam iğne vuruluyorum çarşamba ikinci kontrol var sanırım ptesi yada salı yumurta toplama olucak. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur stresli ve zor bir süreç mis ve tabii ki masraflı. Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?