Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cnm arastir olmadi ben sana ad ve adres vereyim telefondan ulasip sorarsin banka hesabiyla gonderirler.
Ferhat eczanesi: kubilay sokak / maltepe/ ankara
Ahiler eczanesi: oguzlar mah/ balgat / cankaya/ ankara
Allah razı olsun canım ya çok sağolasın bu ilacı herkes tavsiye ediyor hemen alıp başlamam lazım.

Ayni ilactan bende aldim ama eşim icin sperm kalitesi icin.. 150 tl verdik. Bayagi iyi geldi... hem bayanlara hem erkeklere veriliyormus.. bende ayni ferhat eczanesinden aldım

Sağol tatlım geçen gün konuşmuştuk sizinle burayı demiştiniz ama bulamamıştım bugün buldum :)
biliyorum canım tanıdım zaten..ıyı yapmıssın bende gırmedın sanıyordum meger bulamamıssın bılseydım daha detaydı adres yazardım....hadı hayırlısı olsun......hosgeldın bende senın gbı tavsıye uzerıne gelmıstım zaten

azap_cicegi naptin canin bugun histereskopimi olmussun heralde.e bugun seni kontrole cagirmisti,nasi ayni gune plan yaptiniz ya bravo :) nasi gecti insalah guzel cikmistr sonucun
mrb canım evt bu gün gittm hiterkopimi oldum çok şükür kurtuldum şimdi yatıyorum dinleniom
salı günü konturolum var mış yine gitcem hayırlısı olsun
balım dedigini anlamadım k. bakma aynı güne plan ne ki gıı
her halde artık adetim çok geeleck inşş bununn için azaldıgı hiç gelmemişti aklıma
hemşommm sen naslsn durumlar ne

Allah razı olsun canım ya çok sağolasın bu ilacı herkes tavsiye ediyor hemen alıp başlamam lazım.
kızlar bu kullandıgınız ilac ne yum içnmi dr vermeden klalana biliyozmu bnde kulnsam miki yoksa hftaya salı konturolüm var ozamn sorup başlasm gec mi olur bnada deyin hele

Kızlar selam perşembe den beri ise gitmiyorum tedaviye başladık. Bugün ilk kontrol vardi 7 8 bi tarafta 8 9 tane bi tarafta var dr iyi gidiyo dedi. Her akşam iğne vuruluyorum çarşamba ikinci kontrol var sanırım ptesi yada salı yumurta toplama olucak. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur stresli ve zor bir süreç mis ve tabii ki masraflı. Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş. .

MAŞALLAH bacım yumların güzel darısı başımıza inş evt malesef çok mastaflı zor bi sürec ALLAH çok büyük inş hepimşizin yüzünü güldürür inş hepinize dua ediyorum ben RABBİM melegini versin canm tezvakitte inş

Hayirli olsun canim benim bizi bizden baskasi anlamiyo ne kadar stres yapma desemde yapiyoruz Rabbim bizi goruyo bu guzel duyguyu tadacagimiza eminim Allah yar ve yardimcimiz olsun dua edelim birbirimize

Geçmiş olsun canım ben daha önce olmuştum o gün kanaman oluyor sadece yani benim öyle olmuştu birde benim anestezi ile olmuştu poliplerim alınmıştı sen neden yaptırıyorsun acaba

kızlar bu kullandıgınız ilac ne yum içnmi dr vermeden klalana biliyozmu bnde kulnsam miki yoksa hftaya salı konturolüm var ozamn sorup başlasm gec mi olur bnada deyin hele
Yumoşlar için canm kalitesi artsın diye özellikle düşük rezerv için veriliyor geç kalmış olmazsın cnm başla hemen

Hayırlı olsun canım yumoşların gayet iyi dualarımız seninle Rabbim tedavini rast getirsin herşey yolunda gider inşallah

Merhabalar. Ben buralarda yeniyim kizlar yazmadan edemedim biraz icinizi rahatlatmak istedim ayni zor ve mesakkatli yollardan bende gectim ve bikac gun once hamile oldugumu ogrendim ama inanin sevincim kursagimda kaldi esimin ailesi bana bu mutlulugu bile yasatmadi bende hicbir problem olmamasina ragmen dedikodumu yapmislar Allaha havale ettim ama hormonlarin dengesizligindenmidir cok kafama takiyorum

Canim benim hayirli olsun yumurta sayın çok güzel insallah sonu çok güzel olur benimde bugün transferim var çok heyecanliyim allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…