Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

ayy canım bosver sakın takma kafana hayırlısı olsun darısı bızım basımıza. inşsallah......bak sana bısey dıyeyım mı bızdede sorun esımde ama kımse bılmıyor...varsın olsun arkamdan atan varsa atsın...hiç umrumda degıller...sen bebegıne stres yasatma

Sorun sende olsa ne eşinde olsa ne... hala cahillik diz boyu... belki ikinizdede hicbir sorun yok... Allah kime verecegini vermeyeceğini töbe haşa bilmiyor mu? Hic sorun yokkende vermeyebilir imkansizken bile verebilir... Ben gülüp geciyorum yada fena halde igneliyorum böyle insanlari cvp bile veremiyolar

kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür edeeirm. yarın 2. kontrolüm var inş tedavi sonuna kadar güzel sonuçlarla gelirim (hepimiz geliriz) çok doğru bizi bizden iyi kimse anlayamaz. rabbim hiçkimseyi evlat sevgisiyle sınamasın inşş..

Geçmiş olsun canım ben daha önce olmuştum o gün kanaman oluyor sadece yani benim öyle olmuştu birde benim anestezi ile olmuştu poliplerim alınmıştı sen neden yaptırıyorsun acaba
canım evt dün oldum kanamam da cok oldu bu gün kesildi bende rahim de darlma ve 3te 1 i yapışıklılık olmuş onu actı dr bnde abstezi ile oldum canm cipro ve estrofem hap verdi birisi antiboitik digeri ne onu bilmiyorum bu hapları kullanı yorum haftayya salı kontrole gel dedi

Yumoşlar için canm kalitesi artsın diye özellikle düşük rezerv için veriliyor geç kalmış olmazsın cnm başla hemen
canm dr vermeden kulanılmıyor deilmi dr bana vermedi kendim alıp kullansam ya yanlş bişi yaparsm kafm karıştı balım ya

aminn canm RABBİM kolaylık versin tez vakitte alasn melegini canm inş

Canım estrofem rahmin kendine gelmesi toparlanması için verilen bi ilaç östrojen içeriyo,bende kullandım histerskopiden sonra.Aynı gün plan derken normalde hocalar çok yoğun yaa onu çok daha önceden gün verio o şekilde yapıo ondan dedim bravo kontrole diye gidip histerskopi olduğun için diye:)) Canım benmde kürtajdan sonra adetimde azalma olduğu için histerskopi olmuştum ama benm adet miktarım eskiye dönmedi bariz bi artış var ama kürtajdan önceki gibi değil yani.doktora sordum o bu ay kendi düzeni değil , ilaçlarla adet oldun bu ay normale dönmemesi doğal dedi.Yani söylemek istediğim ilk adetin tam istediğin gibi olmayabilir.Tedaviye adetten sonra mı başlıcaktın sen?
Bende napim canım yumoş takibine devam herhalde transfer haftaya haftasonuna doğru filan olur herşey yolunda giderse..

Of ben 1 aydır hastayım resmen yaa geçmeyen bi grip yapmışlar o da beni buldu( Onun dışında sorun yok senin keyifler nasıl asıl ne var ne yok:))
gecmıs olsun canım bılemıyorum zararı olur mu arastır ama soda lımon grıpın karısımı ıyı gelıyor grıbe.

şükür ben ıyıyım.bugun 5 gunum transfer sonrası hala hıcbırsey hıssetmıyorum
Merhaba canım senin ayın kaçında transferin olmuştu

canm bize bu gün yadacarşmba dedi eşim iş yerinden iznaldım bu gün olmazmı dedi dr tm ozamn dedi dün yaptı araya sıkıştrdı yani çok şükür bunu atlttım sıdaki dermişim
benm yaşım 40 adetimtebnmde çok azlma vardı dr bundan olabilir dedi inş düzelrde çok gelir
tedaviye bilmiomki nasl yapsam bu ay rahim dinlensin diyom bi yandnnnda devm edeyim nilmiom nasl yapsm kii hemşom

kızlaarrr merhaba bugun nasıl keyıfler=)
çok şükr canm sen naslsn

Of ben 1 aydır hastayım resmen yaa geçmeyen bi grip yapmışlar o da beni buldu( Onun dışında sorun yok senin keyifler nasıl asıl ne var ne yok:))
oyyy kıyamam hemşoma çokk gecmiş olsun bol bol c fitamini al canm

şükür ben ıyıyım.bugun 5 gunum transfer sonrası hala hıcbırsey hıssetmıyorum
canım kendini dinnleyip strese sokma kafanı dagıt inş hersey güzel olackk

inşallah kızlar

Aramızda iki gün var inşallah güzel haberler alırız sizin kaçıncı denemeniz
inşallah canım benım...bır negatıf asılamam var gecen sene...sonra kendılıgımden hamıle kaldım 4 ay kadar once dusuk yaptım...ilk tup denememız.....2 orta kalıte dıgerı ıse daha dusuk olmak uzere 3 embrıyo transfer edıldı nasıp duacı olalım ınsallah bırbırımıze

Transferin3. Günü su gibi akinti var normalmi kizlar sizde de varmi?

Neden düşük olmuş söylediler mi canım benim sorun eşimde iki tüp denedik biri dondurulmuş embriyodu o da tutmadı 3 sene geçti aradan anca karar verdim tekrar denemeye negatif olunca ben çok etkileniyorum elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…