Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

inşallah bu kez pozıtıf olur rabbım yuzunuzu guldursun.bı acıklama yapmadı dr um dedı ılk gebelıklerın yuzde 80 ınınde olur dusuk benımde esımın basına geldı vs.......parca patalojıye gttı ama sonuc temız cıktı.....net bı acıklama yapılmadı

Kizlarr ilk dusukler normal diye kesturp atmalarina izin vermeyin.bana da ayni seyi soylediler hatta dotorum dediki benmde ilki dustu bak simdi yeniden hamileyim falan.ama herkesin sebepsiz swkilde basina gelmiyo bu ben tupe baslicam diye cok israr ederek kan pihtilasma testi yapin dedim , bisi yoktur bosuna yapioz filan dediler ama bende pihtilasna cikti ve hamilelik boyunca bebgin gelismesi icin igne kullanmak zorundaymisim,iyiki yaptirmisim diyoeum yani.imkaniniz varsa doktorunza soleyin unv. Hastanelrinde ilan ucretsiz yapiolar ama herkese yaparlarmi bilmiom tabi.

Ayy canım sende mi oylesin bende bu hafta 4. haftadayim resmen ya elimden mendil dusmuyor2 nasil virusse
Aynen yaa bi salginmis zaten bu.cogu kisiyi hasta etti ve hep ayn . Sekilde cok uzun suruyo resmen oldurmuyo ama surunduruyo.gecmis olsun tatlim sanada banada:)

Kısmet işte canım onda da vardır bir hayır allah herşeyin hayırlısını versin inşallah bu sefer çabalarımız boşa çıkmaz allahın izniyle

Bu gün 8. Günüm evde test yaptım negatif çıktı zaten ümidim de yoktu 10. Gün kan testi yaptırayım mı inşallah sizler tez vakitte pozitifi görürsünüz

Omega 3 ve coenzim iceriyor sanirim ilac canim doktor bana oyle dedi folic acid omega 3 coenzim tek tek almaya ugrasma hepsi icinde bu ilacin dwmisti

merhaba canım,benım de 5. gunum transfer snrası ben fıtıl kullanıorum sanıorum ılaclardan kaynaklaanan bı durum.
Bende progestan fitil kullanıyorum özellikle idrara sıkıştığım zaman idrar degil ama sıvı gelio biraz.. bilemedim niye... sende agrilar bittimi farklıliklar varmı vücudunda

Bu gün 8. Günüm evde test yaptım negatif çıktı zaten ümidim de yoktu 10. Gün kan testi yaptırayım mı inşallah sizler tez vakitte pozitifi görürsünüz
ahhhh canım benım 8.gun cok erken ki......ha tabıkı cıkanlar olmus.....ama 10.gun bıle cıkmayıp 12.gun kanda cıkanlarda var......sakın umıdını kırma gununu bekle ınsallah bebegın senınledır

Bugun 12. Gunum transferden sonra dayanamadim gittim kan testi yaptim , negativ cikti, gozum yuzum sisti aglamaktan , sonra aradim doktorumu soyleyim bi kizdi bana, ben sana 15. Gun yaptiracaksin dedim diyor 3 gun sonra tekrar yaptiriyorsunnnn diyip kapatti .Fuuuuuu kizlar zormus bu isler. Neyse bi umit daha dogudu bakalim

ahhhh canım benım 8.gun cok erken ki......ha tabıkı cıkanlar olmus.....ama 10.gun bıle cıkmayıp 12.gun kanda cıkanlarda var......sakın umıdını kırma gununu bekle ınsallah bebegın senınledır
inşallah cnm 5. gün çıkıyomuş diye yaptım morelim iyice gitti allah yardımcımız olsun

du bakalım daha erken moral bozmak yok allahtan herseyın hayırlısı. yalnız merak ettım test sonucunun degerı kac cıktı?

inşallah cnm 5. gün çıkıyomuş diye yaptım morelim iyice gitti allah yardımcımız olsun
benımde 5. gun ama ben cesaret edemedım. daha cok erken o yuzden moral bozmaman laızm onunde daha 7 gun var benım arkadasım ıkızlere hamıle olmasına ragmen ıdrar testınde cok uzun sure pozıtıfı goremedı. bu donemde stressden uzak durmak lazım o yuzden keske yapmasaydın.

Benim merkez 9. Gun tahlil yapmami soyledi bunun biraz da kacinci gun embriyosu oldugu onemli. 5. Yada 6. Gun blastosist i kanda 9. Gun cikiyor. 3.gun embriyosu 11. Yada 12. Gun cikiyor.

üzülme bebegım ınsallah 3 gun snra hayırlı haberlerını alırız

çok dogru uazmıssın canım banada aynısını soyledıler ama benım tum testlerım yapıldı bende pıhtılasmanın ustunede vs durdum sukur cıkmadı.....mol gebelıkten cok korkuyodum sukur oda cıkmadı....testlerım temız patolojı sonucumda temız...nasıp hersey bakalım tup denıyorum gunlerımı beklıyorum

Değeriniz kaç çıktı peki

Değeriniz kaç çıktı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…