Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

olabılır 2 gunluk embrıyo dıtye.....hersey bıyana dr ne dıyorsa o.....tabıkı hersey allahtan dr vesıle.....ama drların bır bıldıgı vardır kı ustelık kızdı 3 gun snra yap dedı dıyosun neguzel......işte bak tıbben umıd vermıs dr......dıyebılırdı aaaaa evet olumsuz kusura bakma gecmıs olsun ıstersen bıdaha tekrarla......bunuda yapmamıs yanı ıcını ferah tut.evet zor surec ben transferde okadar ağladım kı hemsıreler elımden tutmus dua edıyolardı basımda.....allah yardımcın olsun uzulme ınsallah ıkızın ucuzun olcak....3 embrıyo konulması kotu deıl sansın artar.....orta kalıtelı derken vahım durumda degılsın üzülme dıye moral verdıler allah razı olsun.......oan kı stres duygusallık bebişleri ekranda gormek idrara sıkısık olmak mahvettı benı.....oan dedım ömrümden ömür gtti ama deger.....kendıme kac gundur yenı geldım dıyebılırım...halbukı ben gule oynaya gıdıp gelıp heyecanla beklerım dıyodum...evet heyecanla gttım aglayarak sedyeden kalktım....ıcım karısık ne yerdeyımm ne gokte......hamıleysem eger cok sevınmıcem degılsem eger cokta uzulmucem....nasıp hersey

Yaaa bu hibor iğnenin yerine bi tablet felan yokmu ya... fena yakiyo her aksam hoplatiyo beni ya ; (
gecmıs olsun bılmıyorum ben o ıgneyı kullanmıyorum yumurta toplamadan buyana progestan ıgne hergun kalcadan vuruluyorum......transferden snrada clexane basladım bırde oda göbekten cok yakıyor......ben kaskatı kesılmıs sekılde evde gezıyorum ıgneler agrısı cok şifa olur ınsallah

Sabah progestan igne aksam hibor igne ve ismini bilmedigim bi igne daha oluyom toplam 3 tane uff Allah'im inşaallahh bu cektiklerimizin ödülünü bebek olarak verir

Oyle dusuniyordum hic baktirmiyicam sure dolana kadar fakat dayanamadim allahtan esim ve arkadaslarim topladilar beni hemen bide doktorum kizmasi beni yerinde oturtu.
Hayrlisi insallah

Transfrden sonra ekranda bana noktayi gosterince benimde gozlerim doldu direk aglamaya basladim hic unutmam o duyguyu. Hayrlisi insallah guzel haberler aliriz hepimiz

Cnm cpro antibiyotik. Esrofem rahim kalınlıgını arttırıyor. Yani bebişin transfer edilmesi ve tutunması için rahimi haxırlıyor. Teatrioya gelince doktor söylemedende sen kendin başladan zarar vermez bolacak. Benim doktorum bana d vitamini bile vermişti vücudu güçlendirip kadını ve yumurtalarını hamişliğe hazırlıyor.hatta kan tahlillerimi bile yaptırmıştım kan seviyem de uygun olsun diye.

Yaaa bu hibor iğnenin yerine bi tablet felan yokmu ya... fena yakiyo her aksam hoplatiyo beni ya ; (
Aynı dertten muzdaribim cnm bende ama malesef. Bir önceki tedavide frksiparın kullandım. Oda türkiye pazarından çıkmış ekonomi cortlamış. O yuzden hoca hibor yazıyordu cnm. Bende hulusi hocaya danıştım mecburuz dedi. Birde claksen var herlde ama o iki kat pahalı ama yakıp yakmadığını bilmiyorum

Bende cleaxene geçsemmi acaaba diyordum demekki oda yakıyor birde daha pahalı diye biliyom. Bebişler için katlanıyoz napalım. Ben gün sayıyorum eşimle işte şu kadar iğnem daha var diye:) sabretmem gerek diyorum

Bende cleaxene geçsemmi acaaba diyordum demekki oda yakıyor birde daha pahalı diye biliyom. Bebişler için katlanıyoz napalım. Ben gün sayıyorum eşimle işte şu kadar iğnem daha var diye:) sabretmem gerek diyorum
Hamileykendemi vuruluyo yaaaa imdaat ben saniom hamile olana kadar kullancam bitcek diodum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…