- 2 Ekim 2015
- 21
- 31
- 3
üzülme bebegım ınsallah 3 gun snra hayırlı haberlerını alırız[/QUOTE
Insallah cnm gerci benim embryolar 2 gunluktu belki ondanmi acaba hic bilemedim. Insallah olur de bosuna aglamis olurum. Kizlar allah hepimize yardimci olsun kolay bir surec degili gercekten
Acele etmeyin boşuna kendinizi üzüyorsunuz strese gidiyorsunuz beklemek çok zor hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ama boşuna üzülmemek gerekir2.
2.0 (((((((
gecmıs olsun bılmıyorum ben o ıgneyı kullanmıyorum yumurta toplamadan buyana progestan ıgne hergun kalcadan vuruluyorum......transferden snrada clexane basladım bırde oda göbekten cok yakıyor......ben kaskatı kesılmıs sekılde evde gezıyorum ıgneler agrısı cok şifa olur ınsallahYaaa bu hibor iğnenin yerine bi tablet felan yokmu ya... fena yakiyo her aksam hoplatiyo beni ya ; (
cok dogru canım benım bakalım gunler gecıyor nasıpAcele etmeyin boşuna kendinizi üzüyorsunuz strese gidiyorsunuz beklemek çok zor hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ama boşuna üzülmemek gerekir
Sabah progestan igne aksam hibor igne ve ismini bilmedigim bi igne daha oluyom toplam 3 tane uff Allah'im inşaallahh bu cektiklerimizin ödülünü bebek olarak verirgecmıs olsun bılmıyorum ben o ıgneyı kullanmıyorum yumurta toplamadan buyana progestan ıgne hergun kalcadan vuruluyorum......transferden snrada clexane basladım bırde oda göbekten cok yakıyor......ben kaskatı kesılmıs sekılde evde gezıyorum ıgneler agrısı cok şifa olur ınsallah
inşallah canım benım pekı o ıgne ne ıcınmiş....Sabah progestan igne aksam hibor igne ve ismini bilmedigim bi igne daha oluyom toplam 3 tane uff Allah'im inşaallahh bu cektiklerimizin ödülünü bebek olarak verir
Hic bilmiyom sormadiminşallah canım benım pekı o ıgne ne ıcınmiş....
Kızlar aldım bebeklerimi..Bu gün transfer oldum..Allah kucagimiza almayı da nasip etsin[/QUOTE
hade hayirli haberlerini de aliriz insallah cnm
canım evt dün oldum kanamam da cok oldu bu gün kesildi bende rahim de darlma ve 3te 1 i yapışıklılık olmuş onu actı dr bnde abstezi ile oldum canm cipro ve estrofem hap verdi birisi antiboitik digeri ne onu bilmiyorum bu hapları kullanı yorum haftayya salı kontrole gel dedi
canm dr vermeden kulanılmıyor deilmi dr bana vermedi kendim alıp kullansam ya yanlş bişi yaparsm kafm karıştı balım ya
Aynı dertten muzdaribim cnm bende ama malesef. Bir önceki tedavide frksiparın kullandım. Oda türkiye pazarından çıkmış ekonomi cortlamış. O yuzden hoca hibor yazıyordu cnm. Bende hulusi hocaya danıştım mecburuz dedi. Birde claksen var herlde ama o iki kat pahalı ama yakıp yakmadığını bilmiyorumYaaa bu hibor iğnenin yerine bi tablet felan yokmu ya... fena yakiyo her aksam hoplatiyo beni ya ; (
Bende cleaxene geçsemmi acaaba diyordum demekki oda yakıyor birde daha pahalı diye biliyom. Bebişler için katlanıyoz napalım. Ben gün sayıyorum eşimle işte şu kadar iğnem daha var diye:) sabretmem gerek diyorumgecmıs olsun bılmıyorum ben o ıgneyı kullanmıyorum yumurta toplamadan buyana progestan ıgne hergun kalcadan vuruluyorum......transferden snrada clexane basladım bırde oda göbekten cok yakıyor......ben kaskatı kesılmıs sekılde evde gezıyorum ıgneler agrısı cok şifa olur ınsallah
Hamileykendemi vuruluyo yaaaa imdaat ben saniom hamile olana kadar kullancam bitcek diodum :/Bende cleaxene geçsemmi acaaba diyordum demekki oda yakıyor birde daha pahalı diye biliyom. Bebişler için katlanıyoz napalım. Ben gün sayıyorum eşimle işte şu kadar iğnem daha var diye:) sabretmem gerek diyorum
Kızlar aldım bebeklerimi..Bu gün transfer oldum..Allah kucagimiza almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?