Yani dayanılmaz değil kalcadaki iğneye göre yakıyor hemen geciyor suan göbek morarmıs vaziyette...aslında ıgne ucu biraz kalın gbi rahat girmiyor derime..diğer iğneler deyince girerdi.snradan geciyor yanı acısıBende cleaxene geçsemmi acaaba diyordum demekki oda yakıyor birde daha pahalı diye biliyom. Bebişler için katlanıyoz napalım. Ben gün sayıyorum eşimle işte şu kadar iğnem daha var diye:) sabretmem gerek diyorum
Aynı hibordan bahsediyorsun... zor batma yakma vs.. yani değiştirmenin bir anlamı olmayacak gibi sanırımYani dayanılmaz değil kalcadaki iğneye göre yakıyor hemen geciyor suan göbek morarmıs vaziyette...aslında ıgne ucu biraz kalın gbi rahat girmiyor derime..diğer iğneler deyince girerdi.snradan geciyor yanı acısı
aynen canım bı anlamı yokmus...sonucta hıborda celaxanede aynı ılac kan sulandırıcı....ne dıeyelım hepımıze gecmıs olsunAynı hibordan bahsediyorsun... zor batma yakma vs.. yani değiştirmenin bir anlamı olmayacak gibi sanırım
Kızlar aldım bebeklerimi..Bu gün transfer oldum..Allah kucagimiza almayı da nasip etsin
gecmıs olsun oncelıkle canım ınsallah cook cok guzel gecer....gıdıyosun ıste senı odaya aıyolar damar yolu acılıyo...benım damarlarım ınce dıye amelıyathanede actılar..sedyeye yattım bacaklarımı actım ustumu orttuler sterıl bez gecırdıler bacaklarıma.....sonra onu bantlıyolar sadece o bolgenın ıslem kısmı acık kalacak sekılde....yanı ben rahattım gelen gecen hemsıre benı gormuyo dıye.....sonra narkoz verıyolar dr bana 30 40 dk suruyo dedı 40 dk surdu.......snra hemen ayılıyosun kımınde hıc agrı olamamıs bende 12 tane yumurta toplanmıstı ama uyanınca adet sancısının şiddetlısı gbı agrım oldu ılk gun zorlandım karın agrısından 2.gun daha hafıftı sonra gecıyor.....bende korkuyodum ama korkulcak kadar deılmısdostlar cumartesı yumurta toplama ıslemı yapılcak ve benım ılk deneyımım bu konuda bılgı verırmısınız korkuyorum
gecmıs olsun oncelıkle canım ınsallah cook cok guzel gecer....gıdıyosun ıste senı odaya aıyolar damar yolu acılıyo...benım damarlarım ınce dıye amelıyathanede actılar..sedyeye yattım bacaklarımı actım ustumu orttuler sterıl bez gecırdıler bacaklarıma.....sonra onu bantlıyolar sadece o bolgenın ıslem kısmı acık kalacak sekılde....yanı ben rahattım gelen gecen hemsıre benı gormuyo dıye.....sonra narkoz verıyolar dr bana 30 40 dk suruyo dedı 40 dk surdu.......snra hemen ayılıyosun kımınde hıc agrı olamamıs bende 12 tane yumurta toplanmıstı ama uyanınca adet sancısının şiddetlısı gbı agrım oldu ılk gun zorlandım karın agrısından 2.gun daha hafıftı sonra gecıyor.....bende korkuyodum ama korkulcak kadar deılmıs
AMIN INSALLAH CANIM BUGUN BENIM 6.GUNUM HALA BISEY HISSETMIYORUM BAKALIMumarım ağrısız geçer hayırlısıyla su tedavıler hızlıca gecsede bebeklerımızı kucagımıza alsak :)
hıc kendını strese sokma 8-9 gun de bıle bısey hıssetmeyenler var rahat ol cnm gonlunden gecen olsun :)AMIN INSALLAH CANIM BUGUN BENIM 6.GUNUM HALA BISEY HISSETMIYORUM BAKALIM
AMİN CÜMLEMİZİN İNŞALLAHhıc kendını strese sokma 8-9 gun de bıle bısey hıssetmeyenler var rahat ol cnm gonlunden gecen olsun :)
Evet canim oleymis. Taa aralik ayindaki ilk tup bebek kegatlarimi buldum Estradiol (E2) yaziyor kegatda. Inanmiyorum ya normalde 200 un ustunde olmasi gerekirken benim 33.40 mis ve buna transfer yaptilar.
Ununa bir sozum yok Acibadem, Elegini astigin duvar yikilsin insallah...
Benim de 40mis ben daha transfere gecemedim de nette arastirdigim kadarıyla adet 3. Gunu yapilan e2 testinde 50den düşük olması gerekiyormus öyle hatta yüksek olmasi iyi degil demisler strese sokma kendini oyle Canim bende 200 okudum tam anlayamadim kafam karıştı :)
Canim benim eski testi buldum adetin 3. Gunu 40 çıkmış normal netten araştırdığı m kadarıyla bu 200 den yukari olması durumu ignemeri vururken mi
ÇOKK GECMIS OLSUN CANIM INSALLAH GUZEL HABERLERLE GEIRIZ BIRBIRIMIZE GEC OLSUN GUC OLMASIN DEMI.....INSALLAH BEBİŞLERIMIZ BIZIMLE OLUR....BENIMDE BUGUN 6 GUNUM BEKLIYORUM TEST GUNUMU....BENIM DE ILK E2 TESTI 42 KUSUR MÜ NE CIKMISTI DEDIM DR BEY YUKSEK GORUNUYOR OLMAZ GALIBA TÜP İŞİ.....ODA YOK 50 VE USTU OLSA SIKINTI OLABILIRDI SIMDILIK SORUN YOK DEDI.....SONRA KI DEGERLERIMI BILMIYORUM...SUREKLI TEST VERDIM E2 AMA TUP BEBEK PAKETI ICINDEYMIS BU TESTLER SONUCLARIM DIREKT ELIME GECMEDI ONLAR DOSYAYA KOYUP TAKIP ETTILER SONUCLARI...HERSEYIN HAYIRLISI ARTIKKizlarr..yeni gordum yazdiklariniziii....simdi soyle aciklayayim e2 yi...
Adetin 3. Gunu yapilan testlerde bende 23 degerim...o vakitlerde 50 nin alti olmasi isteniyor bu 1...
Igne tedavisi gordugumde..e2 3000 uzerine cikti...hafif ohss atlattim..
Ve ara verdik..dondurduk embriyolari...
Sonra dondurulmus tedavimde..e2 yi istenen kivama getirmek icin estrofem ilaci kullandik...
Benim dedigim 200 degeri...embriyonun transfer edilecegi vakit...200 un ustunde olmasi lazim dedi...rahim guzeldi 8 mm..embriyo tutunsada...kandaki e2 dusuk oldugu icin beslenemez ve duser dedi...
Ve sonuc degerim yukselmedigi icin transferi yapmadi drum..
Simdi e2 yi duzenlemek icin bant kullaniyorum..bakalim o ise yarayacakmi..
Canim benim 2.gun aynı şey bendede var gaz ve çarpıntı insallah bebektendir canim karnim çok agiriyoKizlar cok soruyom ama tamamen tedirginligimden... ben cok yoruluom 5 basamakli merdiven var isyerinde... 2/3 kere indim ciktim müşteriyle... kalbim yerinden cikacak sanki... soluk soluga kaldim ve fena halde gazim var.. patlayacak gibiyim... bugun daha3. Günüm... normalmi ilaclarmi yapio bu carpintiyi ve gazı
canım bende cok gaz sorunu yasamıstım ama 4.gunu vs sukur gectıKizlar cok soruyom ama tamamen tedirginligimden... ben cok yoruluom 5 basamakli merdiven var isyerinde... 2/3 kere indim ciktim müşteriyle... kalbim yerinden cikacak sanki... soluk soluga kaldim ve fena halde gazim var.. patlayacak gibiyim... bugun daha3. Günüm... normalmi ilaclarmi yapio bu carpintiyi ve gazı
Canim benim 2.gun aynı şey bendede var gaz ve çarpıntı insallah bebektendir canim karnim çok agiriyo
canım bende cok gaz sorunu yasamıstım ama 4.gunu vs sukur gectı
yok yok normal canım ınsallah bebekler bızımledır....buarada kac embrıyo transfer ettıler sana....benım kı 3......gaz sorunu cok yasadım patlıcaktım artık....4..gundu galıba acayıp ıshal oldum...sonra sukur gectı.....suan 6 gunumdeyım zaten.....bakalım 2 kasım mı beklıyorum bı dıyorum yok umıtlenme bı dıyorum var stres yapma......ben yuksek katta oturuyorum merdıven ınıp cıkma dıkkat et demıslerdı asansorum arızalı deyınce.....ama bugun gızlıce cıktım gttım ıdrar testı aldım bulunsun belkı cumartesı yada pazar gunu yaparım......onden hazırlıyayım kendımı......ogunu dusunemıyorum stresten....bakalım pazartesı kan testı yapcam nasıpse...ne olur banada dua edın bende sızlere edıyorum kım evlad sahıbı olmak stıyorsa rabbım yuzlerını guldur dıyorum sızlerde bana edın...İnşaallah nornaldir... hepimizde yaşadığımıza göre normaldir diomumut dünyası iste
İnşaallah canim hepberaber güzel sonucu aliriz... benimki 3. Gun emb. 2 tane transfer oldu cnmyok yok normal canım ınsallah bebekler bızımledır....buarada kac embrıyo transfer ettıler sana....benım kı 3......gaz sorunu cok yasadım patlıcaktım artık....4..gundu galıba acayıp ıshal oldum...sonra sukur gectı.....suan 6 gunumdeyım zaten.....bakalım 2 kasım mı beklıyorum bı dıyorum yok umıtlenme bı dıyorum var stres yapma......ben yuksek katta oturuyorum merdıven ınıp cıkma dıkkat et demıslerdı asansorum arızalı deyınce.....ama bugun gızlıce cıktım gttım ıdrar testı aldım bulunsun belkı cumartesı yada pazar gunu yaparım......onden hazırlıyayım kendımı......ogunu dusunemıyorum stresten....bakalım pazartesı kan testı yapcam nasıpse...ne olur banada dua edın bende sızlere edıyorum kım evlad sahıbı olmak stıyorsa rabbım yuzlerını guldur dıyorum sızlerde bana edın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?