hadı hayırlısı canımİnşaallah canim hepberaber güzel sonucu aliriz... benimki 3. Gun emb. 2 tane transfer oldu cnm
yok yok normal canım ınsallah bebekler bızımledır....buarada kac embrıyo transfer ettıler sana....benım kı 3......gaz sorunu cok yasadım patlıcaktım artık....4..gundu galıba acayıp ıshal oldum...sonra sukur gectı.....suan 6 gunumdeyım zaten.....bakalım 2 kasım mı beklıyorum bı dıyorum yok umıtlenme bı dıyorum var stres yapma......ben yuksek katta oturuyorum merdıven ınıp cıkma dıkkat et demıslerdı asansorum arızalı deyınce.....ama bugun gızlıce cıktım gttım ıdrar testı aldım bulunsun belkı cumartesı yada pazar gunu yaparım......onden hazırlıyayım kendımı......ogunu dusunemıyorum stresten....bakalım pazartesı kan testı yapcam nasıpse...ne olur banada dua edın bende sızlere edıyorum kım evlad sahıbı olmak stıyorsa rabbım yuzlerını guldur dıyorum sızlerde bana edın...
inşallah canım benım mucızen senınledır...hayırlı haberlerle don bızlere dr dedıgı gbı 15.gun tekrar yap
amin canımInsallah evlat isteyenin herkesin hayirli evlatlari olur insallah.
Inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım valla ben herkese dua ediyorum bizi bizden başkası anlayamazyok yok normal canım ınsallah bebekler bızımledır....buarada kac embrıyo transfer ettıler sana....benım kı 3......gaz sorunu cok yasadım patlıcaktım artık....4..gundu galıba acayıp ıshal oldum...sonra sukur gectı.....suan 6 gunumdeyım zaten.....bakalım 2 kasım mı beklıyorum bı dıyorum yok umıtlenme bı dıyorum var stres yapma......ben yuksek katta oturuyorum merdıven ınıp cıkma dıkkat et demıslerdı asansorum arızalı deyınce.....ama bugun gızlıce cıktım gttım ıdrar testı aldım bulunsun belkı cumartesı yada pazar gunu yaparım......onden hazırlıyayım kendımı......ogunu dusunemıyorum stresten....bakalım pazartesı kan testı yapcam nasıpse...ne olur banada dua edın bende sızlere edıyorum kım evlad sahıbı olmak stıyorsa rabbım yuzlerını guldur dıyorum sızlerde bana edın...
çok doğru canım halımızden yasayan anlar yanı senın nasıl gecıyor canımInşallah hayırlısı ile hamilesindir canım valla ben herkese dua ediyorum bizi bizden başkası anlayamaz
Dünden beri rahmime sancı girip duruyor korkuyorum bugün bi ton ağladım doktora sabah sordum normal kasıklarda gaz ağrısı olur dedi ama gaz ağrısı değil bu içim hiç rahat değilçok doğru canım halımızden yasayan anlar yanı senın nasıl gecıyor canım
kıyamam aglama canım ya....ınsallah sevınc gozyasların olur bu yaslar...ben dedıgım gbı hıc ama hıc bısey hıssetmıyorum..bakalım nasıp hamıleysem cok sevınmıcem degılsemde uzulmucem kısmet hepımızın ımtıhanı farklıDünden beri rahmime sancı girip duruyor korkuyorum bugün bi ton ağladım doktora sabah sordum normal kasıklarda gaz ağrısı olur dedi ama gaz ağrısı değil bu içim hiç rahat değil
Sağol canım desteğin için allah razı olsun düne kadar benimde bişeyim yoktu adet sancısıda olamaz diğer ikisinde adet günümü geçtiği için ağrılarım oluyordu zaten hapları bırakınca hemen adet olmuştum bunda öyle bişeyde yok tahlilden 5 gün sonra adet günüm kafam allak bullakkıyamam aglama canım ya....ınsallah sevınc gozyasların olur bu yaslar...ben dedıgım gbı hıc ama hıc bısey hıssetmıyorum..bakalım nasıp hamıleysem cok sevınmıcem degılsemde uzulmucem kısmet hepımızın ımtıhanı farklı
yok canım benım ınsallah tutunuyor bebekler sana....pozıtıf dusuncez pozıtıf olsun....bakalım aramız 2 gun demıstın sen mı oncesın benmı benım 2 kasımSağol canım desteğin için allah razı olsun düne kadar benimde bişeyim yoktu adet sancısıda olamaz diğer ikisinde adet günümü geçtiği için ağrılarım oluyordu zaten hapları bırakınca hemen adet olmuştum bunda öyle bişeyde yok tahlilden 5 gün sonra adet günüm kafam allak bullak
ama ben bugun ıdrar testı aldım eger cesaret edersem cmrtesı yada pazar yapmayı dusunuyorum bakalımSağol canım desteğin için allah razı olsun düne kadar benimde bişeyim yoktu adet sancısıda olamaz diğer ikisinde adet günümü geçtiği için ağrılarım oluyordu zaten hapları bırakınca hemen adet olmuştum bunda öyle bişeyde yok tahlilden 5 gün sonra adet günüm kafam allak bullak
Sen öncesin tatlım 4 Kasım benimyok canım benım ınsallah tutunuyor bebekler sana....pozıtıf dusuncez pozıtıf olsun....bakalım aramız 2 gun demıstın sen mı oncesın benmı benım 2 kasım
Bende tüp bebek tedavisine başlamadan 10 gün geciktim o zaman almıştım o duruyor ama yapamam korkuyorum :)ama ben bugun ıdrar testı aldım eger cesaret edersem cmrtesı yada pazar yapmayı dusunuyorum bakalım
hadı bakalım ınsallah cumlemız guzel haberler alırız.....benım ılk zaman acayoıp gaz vardı dedım bune ölüyorum snra sukur 4 gun vs gectı..suan hıc bısey yok rahatım yanı..ınsallah sızlerınde gecer.gaz cok zor oluyo.baskada sukur sıkıntım yokSen öncesin tatlım 4 Kasım benim
sakın sımdı yapma zaten cok erken daha sende test gunlerıne yakın yap..gercı bunlarada guven olmuyo bazen negatıf gosterıp pıztıf ogrenenlerde olmus bakalım erken yanı ..varsada cıkmaz.....bende ya 10.gun yada 11.gun denıcemBende tüp bebek tedavisine başlamadan 10 gün geciktim o zaman almıştım o duruyor ama yapamam korkuyorum :)
Yok yok yapmam :) 10.günde kanda kesin çıkıyor ama çarşambaya kadar nasıl beklicem bilmiyorumsakın sımdı yapma zaten cok erken daha sende test gunlerıne yakın yap..gercı bunlarada guven olmuyo bazen negatıf gosterıp pıztıf ogrenenlerde olmus bakalım erken yanı ..varsada cıkmaz.....bende ya 10.gun yada 11.gun denıcem
Yok yok yapmam :) 10.günde kanda kesin çıkıyor ama çarşambaya kadar nasıl beklicem bilmiyorum[/QU aynen canım zaman gecmıyor ama mecbur beklıcez hadı hayırlısı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?