Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Insallah cnm ben 13 gunumdeyim adet sancisi gibi sancim var o hep vardi idrar testi yaptim negativ(( cuma gunu bekliyorum artik. en son 12. Gunde yaptim kan testi doktorum kizdi ben sana 15.gun yapacaksin dedim mucize olur dye umit ediyorum. Allah yardimcin olsun guzel habrleri aliriz hepimizden insallah

inşallah canım benım mucızen senınledır...hayırlı haberlerle don bızlere dr dedıgı gbı 15.gun tekrar yap

Inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım valla ben herkese dua ediyorum bizi bizden başkası anlayamaz

çok doğru canım halımızden yasayan anlar yanı senın nasıl gecıyor canım
Dünden beri rahmime sancı girip duruyor korkuyorum bugün bi ton ağladım doktora sabah sordum normal kasıklarda gaz ağrısı olur dedi ama gaz ağrısı değil bu içim hiç rahat değil

Dünden beri rahmime sancı girip duruyor korkuyorum bugün bi ton ağladım doktora sabah sordum normal kasıklarda gaz ağrısı olur dedi ama gaz ağrısı değil bu içim hiç rahat değil
kıyamam aglama canım ya....ınsallah sevınc gozyasların olur bu yaslar...ben dedıgım gbı hıc ama hıc bısey hıssetmıyorum..bakalım nasıp hamıleysem cok sevınmıcem degılsemde uzulmucem kısmet hepımızın ımtıhanı farklı

Sağol canım desteğin için allah razı olsun düne kadar benimde bişeyim yoktu adet sancısıda olamaz diğer ikisinde adet günümü geçtiği için ağrılarım oluyordu zaten hapları bırakınca hemen adet olmuştum bunda öyle bişeyde yok tahlilden 5 gün sonra adet günüm kafam allak bullak

yok canım benım ınsallah tutunuyor bebekler sana....pozıtıf dusuncez pozıtıf olsun....bakalım aramız 2 gun demıstın sen mı oncesın benmı benım 2 kasım

ama ben bugun ıdrar testı aldım eger cesaret edersem cmrtesı yada pazar yapmayı dusunuyorum bakalım

Sen öncesin tatlım 4 Kasım benim
hadı bakalım ınsallah cumlemız guzel haberler alırız.....benım ılk zaman acayoıp gaz vardı dedım bune ölüyorum snra sukur 4 gun vs gectı..suan hıc bısey yok rahatım yanı..ınsallah sızlerınde gecer.gaz cok zor oluyo.baskada sukur sıkıntım yok

Bende tüp bebek tedavisine başlamadan 10 gün geciktim o zaman almıştım o duruyor ama yapamam korkuyorum :)
sakın sımdı yapma zaten cok erken daha sende test gunlerıne yakın yap..gercı bunlarada guven olmuyo bazen negatıf gosterıp pıztıf ogrenenlerde olmus bakalım erken yanı ..varsada cıkmaz.....bende ya 10.gun yada 11.gun denıcem

Yok yok yapmam :) 10.günde kanda kesin çıkıyor ama çarşambaya kadar nasıl beklicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…