Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ümitsizliğe kapılma inş olmuştur hem bel ağrıları iyiye işaret diye biliyorum. Bebişi annesine tutunmuştur inşallah
Ayy cnm neguzel konustn oyleee bi an tuylerm diken diken oldu bebisi annesine tutunmustr deyince...allahim hepimize yasat bu duyguyu hayrlisyla insallah...

Cnm vlla bi belirti yok sanrm.yine olmadi hicbisey yok;(((yani ara ara kasik agrisi oluo hafif ama oncekindede oluodu...dun cok belim agridi bugun yok...bilmiorm kafamm karsk olmadi gbi gelio(((
Belirtisi olmayan arkadaslar,bosuna kendinizi uzmeyin .benim ne kasik agrim nede baska bisey hicbir belirtim olmamisti sadece goguslerimin ucu biraz aciyordu ,sertlesmisti ,ama cok sukurki pozitif cikti ,ayin 9 nda ogrendim bende ,her bunye ayni olmuyo ,

Arkadaşlar cumartesi günü eşim için sperm testi yaptırdık ama sonucunu doktorunuza ileteceğiz dediler. Bizede haber verirlermi acaba yoksa doktora muayene için gidincemi öğreneceğim. Nasıl oluyor bilen var mı acaba? Merak ediyorum arayıp rahatsız etmekde istemiyorum doktoru napsam bilemedim

Cnm biz sonucu gormek istioruz mail atin diye ara gondermek zorundalar sen istedikten sonra

Cnm biz sonucu gormek istioruz mail atin diye ara gondermek zorundalar sen istedikten sonra
Doktor eşimi aramış değerleri tam öğrenemesemde çok şükür bi problem yokmuş. Yani tedaviyi engelleyecek bir problem. 5 gün sonra adetimde iğnelere başlıcaz inş

Cnm vlla bi belirti yok sanrm.yine olmadi hicbisey yok;(((yani ara ara kasik agrisi oluo hafif ama oncekindede oluodu...dun cok belim agridi bugun yok...bilmiorm kafamm karsk olmadi gbi gelio(((
Cnm nerledesin, merak ettik. Cnm öyle belirtilere falan takılma, vücudunu dinleme önceki gibi falan diye. Sanki ilk tedavi gibi davran inşallah Allahım o müjdeyi yaşatır sanada.

Cnm nerledesin, merak ettik. Cnm öyle belirtilere falan takılma, vücudunu dinleme önceki gibi falan diye. Sanki ilk tedavi gibi davran inşallah Allahım o müjdeyi yaşatır sanada.
Cnm benm buralardaym siz yoksunzzaman gecmek bilmio...haklisin ama ne bilim iste insan bi belirti ariyo..bi saat once regl sanici geldi gitti afedersin bole alta vururya agri ole bisi..dedim herhlde regl oluorm ama gecti simdi..

Cnm ilk denememde evde yatmadım 3 gün falan dinlenmiştim sonra işe gitmiştim ama tabi dikkat etmiştim agır falan kaldırmamıştım, hareketlerime dikkat etmiştim ve tutunmuştu ama boştu. Yani hamilelik kesesi vardı ama içi boş bebek yok. 2. Ve 3. Denemede evdeydim izinliydim çalışmamıştım hiç tutmamıştı ikiside.

Cnm benm buralardaym siz yoksunzzaman gecmek bilmio...haklisin ama ne bilim iste insan bi belirti ariyo..bi saat once regl sanici geldi gitti afedersin bole alta vururya agri ole bisi..dedim herhlde regl oluorm ama gecti simdi..
Bende işten geldim, haftasonu daha rahat giriyorum. Cnm o regl sancısını hamile olanlarda yaşıyo. Bak benim ilk boş gebelikte bile kanamam oldugu halde kese duruyordu yerinde ama boştu. Yani boş oldugu için kendi kendine düştü sonra. Korkma hiç. Agrılar normal

Anladım canım inşallah bundan sonra güzel haberler alırsın, çok uğraşmışsın Allah emeklerinin karşılığını versin. Ben artık durumu yeni yeni kabul ediyorum yarın da farklı bir laboratuarda testi tekrarlayacağız inşallah güzel sonuçlar olur.

Dualarımız seninle inşallahh burda bizlere bebiş haberleri verirsin, umut olursun

selam kızlar bende adet oldum tedavinin 6. günü. Sanırım bir sıkıntı olmazsa haftaya opu olur. süreç başlar.doktor şimdiye kadar 8 yumoş saydı. Önceki tedavilerde 15 yumurta oluşmuşştu.Fakat 3. güne 5 tane kalmıştı.
Bu arada bizim 3. denememiz olacak. Bir negatif sonucum, birde dondurulmuş embriyo ile de kimyasal gebeliğim var.
eşimde problem vardı. Dna hasarı ve sayı morfoloji bozuktu. Simdi dna hasarı düzeldi inşallah 9 aylık tedaviden sonra.

Nasıl düzelttiniz dna hasarı

Dna hasarına nerde baktırdınızz? bizim daha ona hiç bakılmadı yarın gidelim ona da bakılsın.

Arkadaslar opu yapildi bugun 9 yumurta toplandi yarin haber vericekler.cuma da transfer bu durumda opuyu sayicakmiyim kacinci gun embriyosu transfer edilmis olur bir de bundan sonra nasil beslenmeli afedersiniz kabizligim gitmiyor ne yapilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…