Ayy cnm neguzel konustn oyleee bi an tuylerm diken diken oldu bebisi annesine tutunmustr deyince...allahim hepimize yasat bu duyguyu hayrlisyla insallah...Ümitsizliğe kapılma inş olmuştur hem bel ağrıları iyiye işaret diye biliyorum. Bebişi annesine tutunmuştur inşallah
Amin canım benim inşallah hepimiz yaşarız rabbim nasip ederAyy cnm neguzel konustn oyleee bi an tuylerm diken diken oldu bebisi annesine tutunmustr deyince...allahim hepimize yasat bu duyguyu hayrlisyla insallah...
Belirtisi olmayan arkadaslar,bosuna kendinizi uzmeyin .benim ne kasik agrim nede baska bisey hicbir belirtim olmamisti sadece goguslerimin ucu biraz aciyordu ,sertlesmisti ,ama cok sukurki pozitif cikti ,ayin 9 nda ogrendim bende ,her bunye ayni olmuyo ,Cnm vlla bi belirti yok sanrm.yine olmadi hicbisey yok;(((yani ara ara kasik agrisi oluo hafif ama oncekindede oluodu...dun cok belim agridi bugun yok...bilmiorm kafamm karsk olmadi gbi gelio(((
Cnm biz sonucu gormek istioruz mail atin diye ara gondermek zorundalar sen istedikten sonraArkadaşlar cumartesi günü eşim için sperm testi yaptırdık ama sonucunu doktorunuza ileteceğiz dediler. Bizede haber verirlermi acaba yoksa doktora muayene için gidincemi öğreneceğim. Nasıl oluyor bilen var mı acaba? Merak ediyorum arayıp rahatsız etmekde istemiyorum doktoru napsam bilemedim
Bence bu sefer oldu dcu hic merak etme sevineceksinCnm vlla bi belirti yok sanrm.yine olmadi hicbisey yok;(((yani ara ara kasik agrisi oluo hafif ama oncekindede oluodu...dun cok belim agridi bugun yok...bilmiorm kafamm karsk olmadi gbi gelio(((
Insallah cnm ahh ahh keskee...acaba kizlar hamileyim diye yazacagim gunlerde gelecekmi....Bence bu sefer oldu dcu hic merak etme sevineceksin
Doktor eşimi aramış değerleri tam öğrenemesemde çok şükür bi problem yokmuş. Yani tedaviyi engelleyecek bir problem. 5 gün sonra adetimde iğnelere başlıcaz inşCnm biz sonucu gormek istioruz mail atin diye ara gondermek zorundalar sen istedikten sonra
Cnm nerledesin, merak ettik. Cnm öyle belirtilere falan takılma, vücudunu dinleme önceki gibi falan diye. Sanki ilk tedavi gibi davran inşallah Allahım o müjdeyi yaşatır sanada.Cnm vlla bi belirti yok sanrm.yine olmadi hicbisey yok;(((yani ara ara kasik agrisi oluo hafif ama oncekindede oluodu...dun cok belim agridi bugun yok...bilmiorm kafamm karsk olmadi gbi gelio(((
Cnm benm buralardaym siz yoksunzCnm nerledesin, merak ettik. Cnm öyle belirtilere falan takılma, vücudunu dinleme önceki gibi falan diye. Sanki ilk tedavi gibi davran inşallah Allahım o müjdeyi yaşatır sanada.
Cnm ilk denememde evde yatmadım 3 gün falan dinlenmiştim sonra işe gitmiştim ama tabi dikkat etmiştim agır falan kaldırmamıştım, hareketlerime dikkat etmiştim ve tutunmuştu ama boştu. Yani hamilelik kesesi vardı ama içi boş bebek yok. 2. Ve 3. Denemede evdeydim izinliydim çalışmamıştım hiç tutmamıştı ikiside.İnternette online satış siteleri var belki bulabilirsin oralardan. Benim kardeşim antalyada yaşadığı için o gönderiyor. Sizin daha önce deneme olmuş o yüzden sorabilirim. Tüp bebek tedavisi başlayınca işe gidip gelmekte sorun yaşar mıyım? Bir de boş gebelik nasıl oluyor?
Bende işten geldim, haftasonu daha rahat giriyorum. Cnm o regl sancısını hamile olanlarda yaşıyo. Bak benim ilk boş gebelikte bile kanamam oldugu halde kese duruyordu yerinde ama boştu. Yani boş oldugu için kendi kendine düştü sonra. Korkma hiç. Agrılar normalCnm benm buralardaym siz yoksunzzaman gecmek bilmio...haklisin ama ne bilim iste insan bi belirti ariyo..bi saat once regl sanici geldi gitti afedersin bole alta vururya agri ole bisi..dedim herhlde regl oluorm ama gecti simdi..
Evde test yaptinmiYOk cnm baktirmadim daha evden cikmadim hic drm gezme kendini yorma dedi esimde tabi aman aman bnde gebelik testI istedim bari getir evde bi yapim dedim o da bak negatif olursa uzulursun dedi insallah getrr de o cift cizgiyi gorurum
Anladım canım inşallah bundan sonra güzel haberler alırsın, çok uğraşmışsın Allah emeklerinin karşılığını versin. Ben artık durumu yeni yeni kabul ediyorum yarın da farklı bir laboratuarda testi tekrarlayacağız inşallah güzel sonuçlar olur.Cnm ilk denememde evde yatmadım 3 gün falan dinlenmiştim sonra işe gitmiştim ama tabi dikkat etmiştim agır falan kaldırmamıştım, hareketlerime dikkat etmiştim ve tutunmuştu ama boştu. Yani hamilelik kesesi vardı ama içi boş bebek yok. 2. Ve 3. Denemede evdeydim izinliydim çalışmamıştım hiç tutmamıştı ikiside.
Dualarımız seninle inşallahh burda bizlere bebiş haberleri verirsin, umut olursunCnm benm buralardaym siz yoksunzzaman gecmek bilmio...haklisin ama ne bilim iste insan bi belirti ariyo..bi saat once regl sanici geldi gitti afedersin bole alta vururya agri ole bisi..dedim herhlde regl oluorm ama gecti simdi..
Nasıl düzelttiniz dna hasarıselam kızlar bende adet oldum tedavinin 6. günü. Sanırım bir sıkıntı olmazsa haftaya opu olur. süreç başlar.doktor şimdiye kadar 8 yumoş saydı. Önceki tedavilerde 15 yumurta oluşmuşştu.Fakat 3. güne 5 tane kalmıştı.
Bu arada bizim 3. denememiz olacak. Bir negatif sonucum, birde dondurulmuş embriyo ile de kimyasal gebeliğim var.
eşimde problem vardı. Dna hasarı ve sayı morfoloji bozuktu. Simdi dna hasarı düzeldi inşallah 9 aylık tedaviden sonra.
Dna hasarına nerde baktırdınızz? bizim daha ona hiç bakılmadı yarın gidelim ona da bakılsın.selam kızlar bende adet oldum tedavinin 6. günü. Sanırım bir sıkıntı olmazsa haftaya opu olur. süreç başlar.doktor şimdiye kadar 8 yumoş saydı. Önceki tedavilerde 15 yumurta oluşmuşştu.Fakat 3. güne 5 tane kalmıştı.
Bu arada bizim 3. denememiz olacak. Bir negatif sonucum, birde dondurulmuş embriyo ile de kimyasal gebeliğim var.
eşimde problem vardı. Dna hasarı ve sayı morfoloji bozuktu. Simdi dna hasarı düzeldi inşallah 9 aylık tedaviden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?