- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Benimde transferim bugündü inş hayırlı haberler alırızKizlarr bende bugun transferim oldu apar topar cagrildim ...dua edin ins hepimiz guzel sonuclar aliriz
Kac günlük embrioKizlarr bende bugun transferim oldu apar topar cagrildim ...dua edin ins hepimiz guzel sonuclar aliriz
Amin mersinde oldum,2 transferim oldu sorun eşimdeydi Allah yüzümüze bakar inşİnş arkadaşım sizde sebep neydi Nerede oldunuz tedaviniz Rabbim yüzünuzu güldürsun ins
Bes gunluk dondurulmus embrioKac günlük embrio
Benimde sorun esimde ins tutunur yavrun cajim bende diğer ay olucam Rabbim cümlesini nasip etsin içinde bizede arkadaşım arasın kaçAmin mersinde oldum,2 transferim oldu sorun eşimdeydi Allah yüzümüze bakar inş
Eşinin sperm sayısı kaç.eşine önce bitkisel kürler yap bizimki onunla çok arttı sonra geç tüp bebege egerki çok azsaBenimde sorun esimde ins tutunur yavrun cajim bende diğer ay olucam Rabbim cümlesini nasip etsin içinde bizede arkadaşım arasın kaç
Gunaydin canim bende hsg cektirdim doktor o ay korunun dedi hep antibiyotik aliyosun uz hemde anestezi aldınız oyizden bu ayı es geçin gelwcek ay tedaviye başlıyoruz demişti ama yenge mde korunmamisti ikinci ayında hamile kaldis.a canlar MAŞALLAH ne kadr cok bu ay transver olan kurban oldugum ALLAH hepinizin muradını verir inşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar bi yol gösterin hele şu bacınızada ben salı günü histerskopi oldum ya hani bu ay tüpe başlamasakmı kafam çok karıştı rahim dinlensin belki kendiligimden acaba hamile kalırmıyım ki diyom ne yapsam bilemedimbu arada damla dmla kanamam var ilşkide olamıyo yum gününde sanırım kacırdım bilemedim gıı
Bwkleyrbiliyorsan bekle bu ay derim. Yas kacti? Cunku hsg den sonra kenliginden hamile kalan cok duydum. Ama yasin 35 ve ustuyse hic bekleme derims.a canlar MAŞALLAH ne kadr cok bu ay transver olan kurban oldugum ALLAH hepinizin muradını verir inşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar bi yol gösterin hele şu bacınızada ben salı günü histerskopi oldum ya hani bu ay tüpe başlamasakmı kafam çok karıştı rahim dinlensin belki kendiligimden acaba hamile kalırmıyım ki diyom ne yapsam bilemedimbu arada damla dmla kanamam var ilşkide olamıyo yum gününde sanırım kacırdım bilemedim gıı
günaydın balım yengen için sevindim inş darısı başımızacanm bnde ilaç kulanıyorum rahim dinlensin bu ay diyorumGunaydin canim bende hsg cektirdim doktor o ay korunun dedi hep antibiyotik aliyosun uz hemde anestezi aldınız oyizden bu ayı es geçin gelwcek ay tedaviye başlıyoruz demişti ama yenge mde korunmamisti ikinci ayında hamile kaldi
canım işte korkumda yaş ya yaşım 40 napcamı şaşırdım gııBwkleyrbiliyorsan bekle bu ay derim. Yas kacti? Cunku hsg den sonra kenliginden hamile kalan cok duydum. Ama yasin 35 ve ustuyse hic bekleme derim
kızlar merhaba. ben dun aptallık yaptım dayanamayıp daha 5. gun de kan testi yaptırdım=)) tabı kı de sonuc negatıf. 0.85 gıbı bı deger cıktı acaba sonradan yükselir mi? şsahsen hıc kafama takmadım bu sonucun olumsuz olmasını ama ben de hala daha hıc bır belırtı yok bugun 6. gunum sadece dun aksam değiişik bi adet sancım vardı. sız de durumlar neler kızlar? bu arda benım de test gunum 4 kasımYok yok yapmam :) 10.günde kanda kesin çıkıyor ama çarşambaya kadar nasıl beklicem bilmiyorum
Geçen gün sizinle konuşmuştum galiba ikimizinde aynı gün tahlil yapıcaz dün ve ondan önce ki gün rahmim çok ağrıdı aralıklarla bugün yok gibi ama adet ağrısı gibi değil bıçak saplanıyor sanki hemen geçiyor belirti falan aramıyorum ben çarşamba öğrenicem işte :)kızlar merhaba. ben dun aptallık yaptım dayanamayıp daha 5. gun de kan testi yaptırdım=)) tabı kı de sonuc negatıf. 0.85 gıbı bı deger cıktı acaba sonradan yükselir mi? şsahsen hıc kafama takmadım bu sonucun olumsuz olmasını ama ben de hala daha hıc bır belırtı yok bugun 6. gunum sadece dun aksam değiişik bi adet sancım vardı. sız de durumlar neler kızlar? bu arda benım de test gunum 4 kasım
Hayırdır canımMerhaba kaderdaslar banada dert ortağı olun
Allah kolaylık versin canım ben sigara hiç kullanmadım ama zor birden bırakmak baya azaltmışsın ama buda bir başarı bence ne zaman tedaviye başlanacakBen birbuçuk yıllık evliyim yaşım 35 eşimin de aynı. Dr gittik ilk kez tüp bebek için yumurta yaşım 37 38 çıktı eşimin de Sperm azlığı ve yavaşlıgi var ikimizde sigara tiryakisiolduğumuz için bu ay yapmayalım sigarayı bırakın birdaha ki aya tüp bebeğe başlayalım dedi Dr. şimdi tam bırakamadık günde 2 3sigara içiyorum kendime kızıyorum napicambilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?