Şimdi yeni adet oldum bir dahaki adet olduğumda doktor bekliyor . Ama bu konuda çok bilinçsizim Allahım hepimize sağlıklı bebislerimizi kavustursun insallahAllah kolaylık versin canım ben sigara hiç kullanmadım ama zor birden bırakmak baya azaltmışsın ama buda bir başarı bence ne zaman tedaviye başlanacak
Amin canım inşaallah maddi manevi çok zorlanıyor insan kendini çok Şartlandırma ama canım tutmadığı zaman daha büyük üzüntü oluyor benim bu üçüncü ama hiç umut etmiyorum olursa allahın izniyle o zaman sevinicem :)Şimdi yeni adet oldum bir dahaki adet olduğumda doktor bekliyor . Ama bu konuda çok bilinçsizim Allahım hepimize sağlıklı bebislerimizi kavustursun insallah
Umudunu hiç kesme Allah buyuk moralini hep yüksek tut sana suan embriyo yüklemesi oldumu . Aradan nekadar zaman geçmesi lazım ikincisi icinAmin canım inşaallah maddi manevi çok zorlanıyor insan kendini çok Şartlandırma ama canım tutmadığı zaman daha büyük üzüntü oluyor benim bu üçüncü ama hiç umut etmiyorum olursa allahın izniyle o zaman sevinicem :)
hadı hayırlısı olsun canım bebeklerın sımsıkı tutunsun ınsallahKizlarr bende bugun transferim oldu apar topar cagrildim ...dua edin ins hepimiz guzel sonuclar aliriz
arkadasım herzaman bızler burdayızMerhaba kaderdaslar banada dert ortağı olun
Amin insallahhadı hayırlısı olsun canım bebeklerın sımsıkı tutunsun ınsallah
Benim ikincisinde bir ay sonra yapmıştık keşke o kadar çabuk olmasaydı iki kere üst üste üzüntü yaşadım vücut dinlenmeden yapmış olduk doktor yapmamızda bir sakınca yok demişti tabi o alacağı paraya bakıyorUmudunu hiç kesme Allah buyuk moralini hep yüksek tut sana suan embriyo yüklemesi oldumu . Aradan nekadar zaman geçmesi lazım ikincisi icin
Cnm ben pihtilasma testi yaptirdim aslinda cok ciddi bisey yok gibi fakat yinede yasim 34 ve bebek simdiye kadar boyle beslendi. Bazilarinda allah korusun bebeklerin kalbi duruyormus beslenemiyormus. O yuzden ben kullanmaya devam ediyorum. Yeni doktorum da kullanmanin sana zarari olmaz fakat yarin kullanmazsin bir sikinti olur uzulebilirsin dedi. Bende hastanede tanistigim bir arkadasimin oykusunu biliyorum. Kan sulandiriciyi hoca kes demis 3 aylik ikiz bebeklerinin 10 gun sonra kalbi durmus ve olmusler. Allah korusun ben raziyim bes dakikalik aciya yani oyle. Yasin kucukse pihtilasma testin de sorun yoksa bile hematologa gidip tahlil yaptirmadan birakma derim sana. Insallah pozitifi gorursundeHamileykendemi vuruluyo yaaaa imdaat ben saniom hamile olana kadar kullancam bitcek diodum :/
Canim ben en son hiborda su yontemi yaptim. Eczaneden 0.5 uclu insulin ignesi aliyorum hiboru onun icine doldurup vuruyom. En azindan batarken canim yanmiyor. Iki ugras oluyor ama napiyim acik bir yerden hafifletiyor en azindanAynı hibordan bahsediyorsun... zor batma yakma vs.. yani değiştirmenin bir anlamı olmayacak gibi sanırım
Amin cnm inşallah bebisim gelmistir tabiki razıyım o yanmaya.. evet haklısın hamile oldugumu duydugum ilk is o testi yaptirmak olaca... bende senin gibi yaprim uçlarını değiştiririm; )Cnm ben pihtilasma testi yaptirdim aslinda cok ciddi bisey yok gibi fakat yinede yasim 34 ve bebek simdiye kadar boyle beslendi. Bazilarinda allah korusun bebeklerin kalbi duruyormus beslenemiyormus. O yuzden ben kullanmaya devam ediyorum. Yeni doktorum da kullanmanin sana zarari olmaz fakat yarin kullanmazsin bir sikinti olur uzulebilirsin dedi. Bende hastanede tanistigim bir arkadasimin oykusunu biliyorum. Kan sulandiriciyi hoca kes demis 3 aylik ikiz bebeklerinin 10 gun sonra kalbi durmus ve olmusler. Allah korusun ben raziyim bes dakikalik aciya yani oyle. Yasin kucukse pihtilasma testin de sorun yoksa bile hematologa gidip tahlil yaptirmadan birakma derim sana. Insallah pozitifi gorursunde
Bende 1-2 güne kadar adet olucam ve sonraki adet döneminde tedaviye başlıcam bende seninle aynı zaman denk gelecek sanırım canım sen nerede olacaksın tedaviniŞimdi yeni adet oldum bir dahaki adet olduğumda doktor bekliyor . Ama bu konuda çok bilinçsizim Allahım hepimize sağlıklı bebislerimizi kavustursun insallah
gecmıs olsun canım ınsallah yerlesme kanamasıdır..Kızlar selam sizlere önemli bisey sorucam bugün tedavıde 7. Günüm kahve pembe karışık akıntı gelmeye başladı çok fazla değil ama Korktum . Doktoru aradım sıkıntı yok dedi ama burda hiç basına gelen varmı yine de içim huzurlu degil
çok gecmıs olsun canım benım bılıyorum uzulmemek elde deıl...hersey nasıp benımde bugun 8 gunum ıdrar testı yaptım negatıf bakalım umıdım kırıldıkızlar benim mucizem olmadı üzüldüm ama ümidimi itirmıyorum ilk denememdı pes etmeyeceğim. sizden güzel haberleri beklerim hayırlı sı ile
yapmamak lazım aslında ama ınsan dayanamıyor. sankı lekelenme olmayıp hamıle kalan yokmus gıbı her gecen dakıka lekelenme olmadıgı ıcın umudugumu yıtırıyorum. ne olacak bu halımız bılmmıorum. meeydanaz, sende hıc adet agrısı gıbı ama cok kısa süren agrılar oluyor mu bana ara ara agrı giriyor ama bes dakıka bıle surmeden gecıyor kafam allak bullak kendımı dınlemekten bıktım.çok gecmıs olsun canım benım bılıyorum uzulmemek elde deıl...hersey nasıp benımde bugun 8 gunum ıdrar testı yaptım negatıf bakalım umıdım kırıldı
bana doktor yumurta toplandıgı gun progestan fitili başlattı.kızlar bişey soracağım size transferden kaç gün önce crınone jele veya progestan capsüle başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?