Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

evet canım ya kendımızı dınlemeden olmuyor......dınlesekte olmuyor......benım dunden berı adet agrısı gbı bıseyım var.....ama 5 dk vs surmuyo......sarı lekem varla yok yok gbı.........bakalım nasıp ınsallah guzel haberler verırrız

Kizlar nasilsiniz?ben bugun ignelei bitirdim.bakalim yarin tahminim son kontrol olacak.sali filan opu olur diye tahmin ediyom.ama bakalim.simdilik bi sikinti yok tabi yumurta sayim disinda 3 tane ile basladim canim sikilmisti biliyosunuz ona hala oyle devam ediyorum: ( insallah baska sikinti olmaz.benim dollenme olursa bu sartlarda 5. Gune kadar bekltmezler saniyorum cunku riske atilacak sayida urun yok ortada. Bugun goguslerim cok agriyo sis gibiler sanki bu neden kaynaklaniyor olabilriki?

Bende transfer sonrasında hiç bir belirti ve lekelenme yaşamayanlardanım. Sonraki süreçte sadece kendimi yordugum için 2 gun kahve lekem geldi. Transfer sonrası biride bana demişti senin umudun ben olayım hiç bir belirti yaşamadım ağrı sızı sancı leke ama teste pozitif gördüm diyordu. Bende ona inandım. Hiç bir belirti gerçekten yaşamadım. Zaten belirtiler bence %90 psikolojik. Ve 11. Gun pozitifimi aldıgımda tamamen umutsuzdum. ve inanamadım. Sizde öyle olursunuz inşallah. Bende sizin umudunuz olayım inşşş

Sen benim umudumsun zaten... sorduğum sorulara cevapsin... Allah razi olsun.. bircok soru yarim kaliodu sen tamamladon bicok kere

hadı hayırlıs olsun canım benım gogus agrıları vs ılaclardan ıgnelerden canım

Günaydınlar,dün dondurulmuş transfere hazırlık için estoferm ve coraspin başladım 12 kasımda kontrol var ve 17 sine kadar transferim olacak inşallah,o güne kadar ekstra vitamin almalımıyım,omega,q 10 enzim gibi,doktorum vitamin vermedi.folki asit içiyorum sadece.nikotin sakızı çiğnememin sakıncası varmı?transfere kadar saç boyanırmı?protein ağırlıklı mı beslenmem gerekiyor ve nar suyu filan içsem mi?kızlar kafam çok karıştı ya,bi fikir verin lütfen.haa bide ilişki yasakmı dr demedi bişey.ilk transferim ve çok huzursuzum .

insallah canim cok tesekkur ederiz boyle haberler alınca insan unutlaniyor geldik 8.gune hala dogru duzgun bisey yasamiyorum dedigin gibi olanlarin da hepsinin psikolojik ve ilaclarin etkisi olduğunu dusunenlerdenim ama millete o kadar cok sey oluyor ki insan bi garipsiyor:)

Merhaba benimde ilk tedavi ohss olduğum için transfer yapamamislardi dondurulmuslar icin geçen pazartesi estrofem kullanmaya başladım pazartesi kontrol var iliski yasak sonuç belli olana kadar yeme içme normal dedi değişiklik yokmuş

bugun yumurta toplaması yapıldı korktugum gıbı olmadı anestezı oncesı az tedırgındım yanı cok tedırgındım
ama ıyı gectı cok sukur 18 yumurtam toplanmıs hemsıreye sordum nasıl ıyı bı sayımı dıye cok ıyı dedı yarın ararlar sızı kac yumurta dollenmıs soylerler dedı

Merhaba oncelikle gecmis olsun bnmde 19 yumurtam toplandi 8 tanesi dollendi fakat doktor dondurup bekletmeyi onerdi bende adet oldum ve estrofem kullanmaya basladim. Bekliyoruz bakalim transfer gununu zor bir surecmis Allah hepimizin yardimcisi olsun

Hayirlisi olsun cnm ayni gunde transfer olucaz seninle umarim hersey yolunda gider. Normal beslen bana drum bisi demedi nikotin sakizina da gelince valla ben sigra iciyorum transfere kdr da icicem sanirim zaten stresli bir surec birde onu kendime stress yapamiycam dr da bana birakti icme ama sen bilirsin dedi bende iciyorum acikcasi

[QUOTE="Svtpk, post: 43306733, member: 69insallah canim cok tesekkur ederiz boyle haberler alınca insan unutlaniyor geldik 8.gune hala dogru duzgun bisey yasamiyorum dedigin gibi olanlarin da hepsinin psikolojik ve ilaclarin etkisi olduğunu dusunenlerdenim ama millete o kadar cok sey oluyor ki insan bi garipsiyor:)[/QUOTE]
Canim hic belirti arama ben hamileyken hicbir beleirtim yoktu ne bulanti ne kasik batmasi ne bas donmesi ne ates hic birsey..sadece ilgisi varmi bilmiomda cok gazim oluyodu o kadar 8 hafta boyunca da hicbir belirtim olmadi.kendini strese sokma belirti arayarak insallh bebisin seninle..

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferine hazırlık için gittiğinizde doktor tahlil istediği sizden,hormon tahlili filan istemeden estoferm başladık bana...

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferine hazırlık için gittiğinizde doktor tahlil istediği sizden,hormon tahlili filan istemeden estoferm başladık bana...
Günaydın ben e2 ve progestan diye kan tahlilleri verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…