günaydın kızlar nasılsınız.....yarın test gunum ınsallah ve bugune kadar genel bırsey hıssetmedı gaz sancım ara sıra oluyor......bunlar cogu ılacların et kısı...ama bugun adet olcakmısım gbı ara ara sancı oluyor...rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun bugun oy kullanıyoruz umarım vatanımıza mılletımıze hayırlı sonuclar olur...herkes ıyı secımler dılıyorum
aminnn inşallah canım benım bı yanım dıyo yarın olsun bı yanım dıyo olmasın...bakalım esımın dedıgı gbı eger pozıtıfse cok sevınmıcez negatıfse cok uzulmucez...dedıgım ıkı 2 orta kalıte dıgerı daha dusuk kalıte olmak uzare 3 embrıyo transfer edıldı...nasıp hersey rabbım cumlemızın yardımcısı olsuninşallah herşey senin için cok güzel olur. benım eltımde son gün her dakika adet oldum diye tuvalete gidiyordum dedim ama şükür onun sonucu olumlu oldu. ben inanıyorum güzel şeyler yaşayacaksın. rabbim yardımcın olsun.
yok gayet normal canım masallah sayılarda guzel...benım cok agrım olmustu lekem benımde yoktu 12 yumurtam vardı hadı hayırlısı cumlemızeKizlar dun yumurta toplamam oldu 18 yumurta toplandi bugun aradilar 16 sinda islem yapilmis 12 si dollenmis yarin gun bildirimi yapilcakmis ama bende sadece agri oldu nasil desem otururken agriyo kalkerken agriyo rahmim cikacakmis gibi ve bende lekelenme olmadi hic bi sekilde agrim ondan mi cok ki
Seninle birlikte bende bekliyorum canım yarın inşallah güzel haberler verirsin bize hayırlısıylagünaydın kızlar nasılsınız.....yarın test gunum ınsallah ve bugune kadar genel bırsey hıssetmedı gaz sancım ara sıra oluyor......bunlar cogu ılacların et kısı...ama bugun adet olcakmısım gbı ara ara sancı oluyor...rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun bugun oy kullanıyoruz umarım vatanımıza mılletımıze hayırlı sonuclar olur...herkes ıyı secımler dılıyorum
Ben bir haftadan fazla çektim o ağrıyı canım korkmaKizlar dun yumurta toplamam oldu 18 yumurta toplandi bugun aradilar 16 sinda islem yapilmis 12 si dollenmis yarin gun bildirimi yapilcakmis ama bende sadece agri oldu nasil desem otururken agriyo kalkerken agriyo rahmim cikacakmis gibi ve bende lekelenme olmadi hic bi sekilde agrim ondan mi cok ki
İNŞALLAH CANIM BENIMSeninle birlikte bende bekliyorum canım yarın inşallah güzel haberler verirsin bize hayırlısıyla
Hayirli haberlerle gel insallahgünaydın kızlar nasılsınız.....yarın test gunum ınsallah ve bugune kadar genel bırsey hıssetmedı gaz sancım ara sıra oluyor......bunlar cogu ılacların et kısı...ama bugun adet olcakmısım gbı ara ara sancı oluyor...rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun bugun oy kullanıyoruz umarım vatanımıza mılletımıze hayırlı sonuclar olur...herkes ıyı secımler dılıyorum
İNŞALLAH KIZLAR CÜMLEMİZHayirli haberlerle gel insallah
Test yapmadin mi ?İNŞALLAH KIZLAR CÜMLEMİZ
insallah canim cok tesekkur ederiz boyle haberler alınca insan unutlaniyor geldik 8.gune hala dogru duzgun bisey yasamiyorum dedigin gibi olanlarin da hepsinin psikolojik ve ilaclarin etkisi olduğunu dusunenlerdenim ama millete o kadar cok sey oluyor ki insan bi garipsiyor:)
yok canım test gunum yarın ınsallah ama ben 8 cı gunu evde ıdrar testı yapmıstım negatıftıTest yapmadin mi ?
bütün ümidim sendin canım. benim de bugun 9. gunum ıdrar testi yaptım akşam negatif cıktı. bi kaç yerde okudum ara idrarla yapılan testler genelde negatif cıkıyor diye ama nedense inanmıyorum olsa cıkardı dıye dusunuyorum 9.gun olmuş sonucta butun moralım bozuldu. rabbim inşallah senin yuzunu güldürür.yok canım test gunum yarın ınsallah ama ben 8 cı gunu evde ıdrar testı yapmıstım negatıftı
bütün ümidim sendin canım. benim de bugun 9. gunum ıdrar testi yaptım akşam negatif cıktı. bi kaç yerde okudum ara idrarla yapılan testler genelde negatif cıkıyor diye ama nedense inanmıyorum olsa cıkardı dıye dusunuyorum 9.gun olmuş sonucta butun moralım bozuldu. rabbim inşallah senin yuzunu güldürür.[/QUOT ınsallah hepımızın yuzunu guldurur canım.....moral bozmak yok bende oğleden snrakı ıdrarımla yaptım 8.cı gun......negatıf bakalım ınsallah yarın bellı olcak ALLAHTAN UMIT KESILMEZ...bakalım ınsallah yarın bende guzel haberler verırım herkes sende guzel haberler verırı........aynı senınde yazdıgın gbı bazılarının kı cıkmıyor belkı bızımde oyledır...ben ınanıyorum guzel sonuclar alıcagımıza...hattta burdakı forumda yazan arkadaslar 10..gun 11.gun bıle negatıf cıkıp cok uzulen ama 12.gun pozıtıf olanlar olmus nasıp hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?