Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

günaydın kızlar nasılsınız.....yarın test gunum ınsallah ve bugune kadar genel bırsey hıssetmedı gaz sancım ara sıra oluyor......bunlar cogu ılacların et kısı...ama bugun adet olcakmısım gbı ara ara sancı oluyor...rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun bugun oy kullanıyoruz umarım vatanımıza mılletımıze hayırlı sonuclar olur...herkes ıyı secımler dılıyorum

inşallah herşey senin için cok güzel olur. benım eltımde son gün her dakika adet oldum diye tuvalete gidiyordum dedim ama şükür onun sonucu olumlu oldu. ben inanıyorum güzel şeyler yaşayacaksın. rabbim yardımcın olsun.

aminnn inşallah canım benım bı yanım dıyo yarın olsun bı yanım dıyo olmasın...bakalım esımın dedıgı gbı eger pozıtıfse cok sevınmıcez negatıfse cok uzulmucez...dedıgım ıkı 2 orta kalıte dıgerı daha dusuk kalıte olmak uzare 3 embrıyo transfer edıldı...nasıp hersey rabbım cumlemızın yardımcısı olsun

Kizlar dun yumurta toplamam oldu 18 yumurta toplandi bugun aradilar 16 sinda islem yapilmis 12 si dollenmis yarin gun bildirimi yapilcakmis ama bende sadece agri oldu nasil desem otururken agriyo kalkerken agriyo rahmim cikacakmis gibi ve bende lekelenme olmadi hic bi sekilde agrim ondan mi cok ki

yok gayet normal canım masallah sayılarda guzel...benım cok agrım olmustu lekem benımde yoktu 12 yumurtam vardı hadı hayırlısı cumlemıze

Seninle birlikte bende bekliyorum canım yarın inşallah güzel haberler verirsin bize hayırlısıyla

Ben bir haftadan fazla çektim o ağrıyı canım korkma

Insallah kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun meleklerimiz icin evimiz yuregimiz herseyimiz hazir ama onlar yoklar rabbim bagislasin artik hepimize

Hayirli haberlerle gel insallah

mrb kızlar bnde eylül ayında eylünün 10 transferim oldu 9 gun sonra test de hamileydim çok sevindik 2 gun sonra tekrar yaptırdım deger gayet iyiydi çok sevindik tabi 3 hafta sonra kal atısınna gidicektik ama ekim ayının 4 gece bi uyandım heryerim kan içinde tabiki korktum korktugum başıma geldi nasıl ayaga kalktım bebegim düstü beni bırakdı onu öylece gördüm ben çok kötü oldum dahada atlatamadım o gunu unutamıyorum bi türlü bnde böyle bişey yasadım sizce nzmn denemeliyim tekrar tşkrler kızlar şimdiden

Kizlar yarin sabah yumurta toplamam var.insallah hayirlara vesile olur.insllah kaliteli yumurtalarim olur dualariniza muhtacim.biliyosunuz yumurta sayim cok az ne olur dua edin bana kizlar..

Kızlar yarın benimde kontrolü var muhtemelen çarşamba yumurtalarimi toplanacak benim sıkıntım yumurta rezervi çok az bakalım kısmet ne olcak dualarinizi bekliyorum allaha emanet olun

Bugun 7. Günüm bende belirti yok hafif kasikta batmalari saymazsam.. bide fazlaca gaz var

yok canım test gunum yarın ınsallah ama ben 8 cı gunu evde ıdrar testı yapmıstım negatıftı
bütün ümidim sendin canım. benim de bugun 9. gunum ıdrar testi yaptım akşam negatif cıktı. bi kaç yerde okudum ara idrarla yapılan testler genelde negatif cıkıyor diye ama nedense inanmıyorum olsa cıkardı dıye dusunuyorum 9.gun olmuş sonucta butun moralım bozuldu. rabbim inşallah senin yuzunu güldürür.

merhaba meydanaz, hadi bakalım bugun buyuk gun. güzel haberler beklıyoruz senden bize de haber vermeyi unutma tamam mı bol şans, rabbim yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…