Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

kizlarr günaydin . nasilsiniz? yaklasik bir aydir uzak kaldim burdan. bugün herkesten güzel haberler alalim insallahhh

mrb kızlar gunaydın malesef negatıf 5.88 cıktı bıraz bekledım baktım dr yogun bende cıktım geldım...zaten amacım ıgnelerı sormaktı devam edeyım mı ılaca vs....hersey nasıp ınsallah sızler guzel cvb yazarsınız dualarım sızınle

Geçmiş olsun canım moralini bozma dicem ama elde olmuyor tabi yaşın daha genç Rabbim bilir kararını hayırlısı ne zamansa olacak allahın izniyle

Geçmiş olsun canım moralini bozma dicem ama elde olmuyor tabi yaşın daha genç Rabbim bilir kararını hayırlısı ne zamansa olacak allahın izniyle
evet canım benım yok sukur ıyıyım ınsanın elınde degıl uzulmemek tabıkı ama nasıp hersey...hersey allahtan esımın ıstemesıyle tup yaptırdık zaten...kısmet.ınsallah sızlerden guzel haberler alıcaz

herseyde bı hayır vardır cnm uzulme bu gunu saatı vardır elbet

bu arada benım transferı yarın yapacaklardı ama 5. gunu yapalım kasım 5 de gelın dedıler bu ıyımı kotumu ya hoca demıskı gelısımlerı ıyı embrıyoların sansı arttırmak ıcın falan demıs hemsıreye kafam karıstı

Degerin 5in üstün de ama canım gec tutunma olamaz mi ki kafam takildi simdi iki gun sonra testi tekrarlamayi dusunuyor musun gec tutunma falan olmasin.

Herkes 5. Gun transferi olsun diye kendini yirtiyor sen niye kafani takiyorsun ki:)) gayet guzel bir haber bu kaliteleri de iyi demek ki sakin bosu boşuna kafani yorma boyle seylere benim bildigim 5. Gun transfer lerinin sans orani yaridan fazla bozma bosuna moralini.

İnşallah geç tutunmadır diyebiliyorum. İki gün sonra gidip testi takrarla cnm. Artmamı var azalmamı görüp bilmen lazım. Azalıyorsa kimyasal gebelik olmuş demekki sağlıklı bir yavru olamayacakmış deriz. Artıyorsada yeniden umutlanırız. Haberdar et bizi 2 gün sonra

Kizlar bugun opu oldu cok sukur.biraz agrim var ya bu normalmidir kanama yokta bole bicak saplanmasi gibi gaz sancisi gibi bisiler var kasiklarimda

Canim dr un ne dedi...??bugun kacinci gunundu...??bence ilaclarini daha kesme.. degerin 5.in uzerinde..2 gun sonra yine tekrarla..

Kacinci gun embriyosuydu ve transferin kacinci gunuydu bugun...??

gercekten mı ya benım ılk denemem de yarın transfer dedılerdı bıan 5. gun transfer deyınce bı hos oldum ayyy sagol yaaa vallaıcım ferahladı:)

Degerin 5in üstün de ama canım gec tutunma olamaz mi ki kafam takildi simdi iki gun sonra testi tekrarlamayi dusunuyor musun gec tutunma falan olmasin.

Canim dr un ne dedi...??bugun kacinci gunundu...??bence ilaclarini daha kesme.. degerin 5.in uzerinde..2 gun sonra yine tekrarla..

Arkadaşlara katılıyorum canım. İlaçlarını bırakma doktorunla irtibata geç 2 gün sonra testi tekrarla. Hakkında hayırlısı inş tatlım M meydanaz

sagol canım ama bılemıyorum artık zaten ıgne vs saatlerımde gectı....evet 5.88 cıktı sonuc....dr u gormedım cok yogundu hemsıre baktı ben negatıf deyınce hıııım dedı sadece gttı.....bende 15 dk bekledım kapıda baktım kapı acılmıyor hasta cıkmadı cıktım geldım eve...benım 4.gun embrıyosu ıdı.....2 tane orta kalıte olmak uzere bırı daha dusuk kalıte ıdı toplam 3 embrıyo transfer edıldı....bılemıyorum nasıp hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…