Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım kaç yumoş toplandı? Hadi bakalım gelsin bebişler
10 demis doktor esime canim bekledigimizden cok cok fazla 3 5 arasi gidip geliyodu kontrollerde sayi.bakalim insallah senin oteki ekibe dahil olabilirim.yarin aricaklar cok merak ediyorum durumlarini dollenme oldumu die. Yalniz benim baya bi gaz sancisi gibi sancim var yaa

Degerin 5in üstün de ama canım gec tutunma olamaz mi ki kafam takildi simdi iki gun sonra testi tekrarlamayi dusunuyor musun gec tutunma falan olmasin.
ayyy bılemıyorum kızlar bak sımdı benımde ıcıme kurt dustu...test yapayım barı 2 gun snra....evet 5.88 degerım...ama tup bebekte gec tutunma olabılıyormu...kı keşkee oyle olsa ...ama dıyorum ya azıcık yuksek cıksa 15 20 dıcem kı kımyasal ıdı........ama sonuc 5.88 ilaçlar etkı etmez gercı deıl mı

ayy ınsallah oyle bırsey olsa tabı hayırlı ıse..benım 3 gundur sol kasıgım atıyo gıbı ama negatıf cıktı ıste bugun...ama bılemıyorum tup bebekte gec dollenme var mıdır.....keske tecrubelı yada basına gelmıs bırı yada bılgısı olan bırı bılgı verebılse

İnş canım bak ben sana demiştim daha çok çıkıyor diye ağrın çoksa yarın ara danış canım

Kızlar merhaba cuma günü tüp bebek doktoruma gittim kalp atışı için. Kalp atışı ve bebeğin gelişimi iyi dedi sıkıntı yok dedi ama çok kısa baktı detaylı bakmadı sanki. Ben aynı gün başka iyi bir doktora da randevu almıştım sonraki takiplere ona devam edeyim diye. O dr ilgilendi detaylı baktı saolsun. Plasenta yani bebeğin eşinin arkasında hafif kanama var geçici de olabilir dedi bebeğin gelişimi ve kalp atışı iyi, düşeceğini pek zannetmem dedi küçük bir ihtimal de olsa düşük riski var yani. 3 hafta sonraya çağırdı. Ertesi gün başka bir doktora daha gittik ister istemez korktuk endişe ettik o doktor da pek bişey gözükmüyor kanama yok gibi dedi ama o doktordan pek tatmin olamadım. Cumartesi günü ayın 7sinde iyi bir dr daha öğrendik ona gidicem detaylı bakar ilgili işini temiz yapan biri dediler ona da gösterip içimizi rahatlatıcaz inş. İnş gerçekten yoktur öyle birşey ve inş varsa da yoksa da bebişimi sağlıkla hayırla kucağıma alabilirim inş. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar

rabbım yar ve yardımcın olsun canım ben 4 ay oncekı gebelıgımı bı anlatsam varya......korkma ınsallah kanama yoktur varsa bıle endıse etme dınlenınce vs gecıyo cok tanıdıgım var kanama dusuk rıskı olup saglıkla dogum yapan

Evet vala hep siz bana moral oldunuz zatwn.sizin tltoplamdan sonra agriniz olmadimi ki benim boyle bildigin bicak saplanmasi gibi
Canım herkeste farklı oluyor benim 1-2 saat hafif ağrım oldu sonra geçti 1-2 gün çoook hafif lekelenme olmuştu bi de. çok rahattı benim.

Benim kanama yok şükür. Senin o gebeliğinde kanama var mıydı? Kaç haftalık düşmüştü? Ne gibi belirtilerin olmuştu? Dr ne demişti niye düşmüş canım?

Benim kanama yok şükür. Senin o gebeliğinde kanama var mıydı? Kaç haftalık düşmüştü? Ne gibi belirtilerin olmuştu? Dr ne demişti niye düşmüş canım?
canım aslında gebelıgımı anlatsam dıye yazarken dr dr gezdım dıye yazmıssın tabı en dogal hakkın ve ınsan rahatlamak ıstıyor...bende cok gezdım dr dr onlar huzur bozmakta bırebır manasında vurguladım ama eksık yazmısım....ozetlemek gerekırse gunlerım gecıyodu ha bugun yarın derken tam bır hafta snra evde test yaptım pozıtıf tabı hemen hastaneye kostuk cunku en son degerlerımız ılerı hız 0 ıdı asılama negatıftı...dr muane ettı mercımek kadar kesem gorundu...cıkısta kan testı ıstedı sonucum 809 ıdı..3 bucuk 4 haftalık dedıler.....sımdı dusunuyorumda bu degerler cogul gebelıkmıydı acaba..neyse bır hafta snra gel dedı dr.....tabı bu arada progesteron ıgeneye basladım....neyse ozetle her hafta olmak uzere 10 hafta gttım...ılk dr aaaa sevınmek yok sakın hamılesın ama onemlı olan kalp atısı almak...neyse bekledık o hafta kalp atısı yok aaaa belkı gec dollenmedır sevınme...dıye dıye ıkı hafta gectı....kese guzel buyuyor yolk kesesı olusmus kalp atısı beklıyoz derken...ben baska dr gttım oda dırekt bu degerlerde gum gum kalp atısı olması lazım dedı bı baktı yolk kesesıde yok kesede bos dedı....oda kan testı ıstedı ertesı gun bıdaha gttım dgerler harıkar artmıs .bu kezde cogul gebelık desem oda deıl bak kesede asagıya dogru ezılmıs gbı bısey gorunuyor....dr bak bebek desem bebek deıl ölmüş bu gelişim yok gel kurtaj ol zehırler dedı...tabı ben 5 haftalık vs olmusum osırada....neyse ordan cıktım asıl druma gttım sedyedeyım bı baktım ekranda bu kez bebek var..şook tabı....derken bır var bır yok oynadık....hep bı umıt en son kurtajımı oldugum hastaneme gttım ordakı dr dırekt boş gebelık dıyebılırız dedı....neden bukadar bekletıldın kı dedı...kurtaj oldum tabı.....anlayacagın allah bullak oldum sonuc temız cıktı nıe dustugunu bılmıyoruz

ha buarada gorulemeyen bebek en son 10 haftalıkken fasulye kadardı ve betam hıc dusmedı...son haftaya kadar guzel artsım vardı ama son hafta ıkıye katlamamıstı..nasıp hersey ya...ılk gebelıgımde oyuzden hıc sevınemedım.drlar 3 u farklı ıdı...ve tıbben hep ılk kotuyu aklına getırdıler tabıkı sonuc kotu oldu....ama ılk hamıleyım yenı ogrendım dedıgım an aaa hemen sevınmek yok once kese sonra kalp atısı.duyulması lazım duysak bıle 3 ay cokk dıkkat ıstıyo onu kes bunu kes tavuga cıplak elle dokunma camasır suyu kullanma dıye sıraladı masallah

Zor şeyler yaşamışsın canım Allah yardımcımız olsun inş. Bu kadar uzun uzun yazdığın için tşk ederim tatlım

Kontrolu sıkı tutmakta fayda var sen gerekeni yapiorsun gerisi dua cnm.

Duamiz seninle olsun ins sagsalim alırsın bebisini kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…