Saol tatlım hepimiz inşKontrolu sıkı tutmakta fayda var sen gerekeni yapiorsun gerisi dua cnm.
Duamiz seninle olsun ins sagsalim alırsın bebisini kucagina
Hadi hayirli olsun cnm. Cok telaslanma . Eger kese etrafinda kanama varsa mutlaka lekelenme yapiyor lekelenmen varmi?Kızlar merhaba cuma günü tüp bebek doktoruma gittim kalp atışı için. Kalp atışı ve bebeğin gelişimi iyi dedi sıkıntı yok dedi ama çok kısa baktı detaylı bakmadı sanki. Ben aynı gün başka iyi bir doktora da randevu almıştım sonraki takiplere ona devam edeyim diye. O dr ilgilendi detaylı baktı saolsun. Plasenta yani bebeğin eşinin arkasında hafif kanama var geçici de olabilir dedi bebeğin gelişimi ve kalp atışı iyi, düşeceğini pek zannetmem dedi küçük bir ihtimal de olsa düşük riski var yani. 3 hafta sonraya çağırdı. Ertesi gün başka bir doktora daha gittik ister istemez korktuk endişe ettik o doktor da pek bişey gözükmüyor kanama yok gibi dedi ama o doktordan pek tatmin olamadım. Cumartesi günü ayın 7sinde iyi bir dr daha öğrendik ona gidicem detaylı bakar ilgili işini temiz yapan biri dediler ona da gösterip içimizi rahatlatıcaz inş. İnş gerçekten yoktur öyle birşey ve inş varsa da yoksa da bebişimi sağlıkla hayırla kucağıma alabilirim inş. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Amin canım lekelenme yok zaten progestan iğne ve clexane iğne kullanıyorum inş ikili testiniz güzel çıkar canımHadi hayirli olsun cnm. Cok telaslanma . Eger kese etrafinda kanama varsa mutlaka lekelenme yapiyor lekelenmen varmi?
Biz gecen hafta ofisi tasidik salak gibi yordum kendimi ertesi gun kahve leke geldi dunyam basima yikildi doktora nasil gittim bilmiyorum. Doktor bakti kese etrafinda kanama var dedi ve hemen pruluton igne yaptirdi acilde ve istirahat verdi 2-3 gun dinlenince gecti sukur. Sende dikkat et . Cihaz ve doktor iyi olmali . Progestan igneye devam ediyormusun?
Bizim ignede fitilde bitti. 3 ayimiz bitti bu lekelenme telasiyla. Cok sukur bugun 2 li testi yaptirdik cuma sonuc cikiyor.
Dileyen herkese rabbim nasip etsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
canım benim çatlatma iğnesi vurulduğum gün başlattı..kızlar bişey soracağım size transferden kaç gün önce crınone jele veya progestan capsüle başladınız
inşallah canım bısey yokturKızlar merhaba cuma günü tüp bebek doktoruma gittim kalp atışı için. Kalp atışı ve bebeğin gelişimi iyi dedi sıkıntı yok dedi ama çok kısa baktı detaylı bakmadı sanki. Ben aynı gün başka iyi bir doktora da randevu almıştım sonraki takiplere ona devam edeyim diye. O dr ilgilendi detaylı baktı saolsun. Plasenta yani bebeğin eşinin arkasında hafif kanama var geçici de olabilir dedi bebeğin gelişimi ve kalp atışı iyi, düşeceğini pek zannetmem dedi küçük bir ihtimal de olsa düşük riski var yani. 3 hafta sonraya çağırdı. Ertesi gün başka bir doktora daha gittik ister istemez korktuk endişe ettik o doktor da pek bişey gözükmüyor kanama yok gibi dedi ama o doktordan pek tatmin olamadım. Cumartesi günü ayın 7sinde iyi bir dr daha öğrendik ona gidicem detaylı bakar ilgili işini temiz yapan biri dediler ona da gösterip içimizi rahatlatıcaz inş. İnş gerçekten yoktur öyle birşey ve inş varsa da yoksa da bebişimi sağlıkla hayırla kucağıma alabilirim inş. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Nesini yalnis gorecen bunun yaaaaa hadi gozun aydin canimmm yaa cok sukur guzel hbaeeler gelio canim benim tebrik ederim degerde baya yuksek heeeKızlar yanlış görmüyorum dimi?
Nesini yalnis gorecen bunun yaaaaa hadi gozun aydin canimmm yaa cok sukur guzel hbaeeler gelio canim benim tebrik ederim degerde baya yuksek heee
canım bence eşine güzel bir sürpriz hazırla süper :)Kan testi yaptım ama sonucu yarına vercek ama eşimin isyerine gitmek istiyom süpriz yapiyim mi yarını mi bekleyim.. yerimde duramiom napiyimmn
Yarini bekle kan testi de gelsin elin guclu olsun kocan suphesiz sevinsin kiz az sabir belli etme bugun ama bence nasi olacaksa o is:)hem neresi bu sonucu yarin veren ogleden sonra cikmasi lazim ya en gec saglik ocaginda bile cikarKan testi yaptım ama sonucu yarına vercek ama eşimin isyerine gitmek istiyom süpriz yapiyim mi yarını mi bekleyim.. yerimde duramiom napiyimmn
Oglen izin alıp gidecem yanına yarını bekleyemeyecegim... yarin aksamda aileyi toparlayim diyorum... Gördüğüm ilk andan itibaren olmayanlara nasip et diye dua ediyorum.. sabah testten sonra aldım abdestimi önce vakit namazını sonra şükür namazını kıldım.. halada dua ediyorum edecem inş isteyen herkese nasip etsin Allah'im...canım bence eşine güzel bir sürpriz hazırla süper :)
Saglik ocagı... daha once veren yer varmiki?Yarini bekle kan testi de gelsin elin guclu olsun kocan suphesiz sevinsin kiz az sabir belli etme bugun ama bence nasi olacaksa o is:)hem neresi bu sonucu yarin veren ogleden sonra cikmasi lazim ya en gec saglik ocaginda bile cikar
Hayırlı olsun :) transferden sonra kaçıncı gündü bugun. Dualarinda unutma insalalh :)Oglen izin alıp gidecem yanına yarını bekleyemeyecegim... yarin aksamda aileyi toparlayim diyorum... Gördüğüm ilk andan itibaren olmayanlara nasip et diye dua ediyorum.. sabah testten sonra aldım abdestimi önce vakit namazını sonra şükür namazını kıldım.. halada dua ediyorum edecem inş isteyen herkese nasip etsin Allah'im...
Unutmam hep ederim 9. Gün bugun... yarin yap dedi doktor dayanamadimHayirli
Hayırlı olsun :) transferden sonra kaçıncı gündü bugun. Dualarinda unutma insalalh :)
hadııı gozun aydın canımmmmmmmKızlar yanlış görmüyorum dimi?
Sen ogelden sonra 3 gibi hangi sehirdeysen oranin devlet hastanesi sitesine gir kan tahlili bolumune yaz tc ni sonucunu ogren doktordan once saglik ocaginada aksam gelir de o saate dokrorlar ciktigi icin arin diolar genelde sen ogleden sonra kontrol etmeye basla bence cikar o bugun tatlim:)Saglik ocagı... daha once veren yer varmiki?
Canim uzulme herseyde vardir bi hayir soylemesi kolay yasayan bilir biliom ama sagliksizsa simdiden boyle olmasi cok daha iyi inan bana cunku sagliksiz gebelik illa bi sekilde atiliyor vucuttan ben 8 haftalik kaybettim inan cok zordu benimkinden daha buyuk kayiplar cok cok daha acidir.ama derlerki kimyasaldan sonra gebelik sansi cok daha artarmis umidini kirma hatta arttir canim benimgunaydın kızlarr hastaneden aradılar...dr benı cagırıyomus...tlfnda sordum gec tutunma olab ılır mı dedıler...yok yanı senın tutmus ama kımyasal yanı...dedıler bugun gel...yada yarın gel kan testı de verırsın sonuc kımyasal yanı benım
bılıyorum canım allah razı olsun evet benımde 10 haftalık kurtajla sonuclanan gebelıgım var 5 ay kadar once...bakalım kımyasal nasıp herseyCanim uzulme herseyde vardir bi hayir soylemesi kolay yasayan bilir biliom ama sagliksizsa simdiden boyle olmasi cok daha iyi inan bana cunku sagliksiz gebelik illa bi sekilde atiliyor vucuttan ben 8 haftalik kaybettim inan cok zordu benimkinden daha buyuk kayiplar cok cok daha acidir.ama derlerki kimyasaldan sonra gebelik sansi cok daha artarmis umidini kirma hatta arttir canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?