Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hadi hayirli olsun cnm. Cok telaslanma . Eger kese etrafinda kanama varsa mutlaka lekelenme yapiyor lekelenmen varmi?
Biz gecen hafta ofisi tasidik salak gibi yordum kendimi ertesi gun kahve leke geldi dunyam basima yikildi doktora nasil gittim bilmiyorum. Doktor bakti kese etrafinda kanama var dedi ve hemen pruluton igne yaptirdi acilde ve istirahat verdi 2-3 gun dinlenince gecti sukur. Sende dikkat et . Cihaz ve doktor iyi olmali . Progestan igneye devam ediyormusun?
Bizim ignede fitilde bitti. 3 ayimiz bitti bu lekelenme telasiyla. Cok sukur bugun 2 li testi yaptirdik cuma sonuc cikiyor.

Dileyen herkese rabbim nasip etsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canım lekelenme yok zaten progestan iğne ve clexane iğne kullanıyorum inş ikili testiniz güzel çıkar canım

kızlar günaydın dün yumurta toplama işlemimde yapıldı bakalım aramalarını bekliyorum şimdi heyecanla
kızlar bişey soracağım size transferden kaç gün önce crınone jele veya progestan capsüle başladınız
canım benim çatlatma iğnesi vurulduğum gün başlattı..

inşallah canım bısey yoktur

Nesini yalnis gorecen bunun yaaaaa hadi gozun aydin canimmm yaa cok sukur guzel hbaeeler gelio canim benim tebrik ederim degerde baya yuksek heee

Kan testi yaptım ama sonucu yarına vercek ama eşimin isyerine gitmek istiyom süpriz yapiyim mi yarını mi bekleyim.. yerimde duramiom napiyimmn

Kan testi yaptım ama sonucu yarına vercek ama eşimin isyerine gitmek istiyom süpriz yapiyim mi yarını mi bekleyim.. yerimde duramiom napiyimmn
Yarini bekle kan testi de gelsin elin guclu olsun kocan suphesiz sevinsin kiz az sabir belli etme bugun ama bence nasi olacaksa o is:)hem neresi bu sonucu yarin veren ogleden sonra cikmasi lazim ya en gec saglik ocaginda bile cikar

canım bence eşine güzel bir sürpriz hazırla süper :)
Oglen izin alıp gidecem yanına yarını bekleyemeyecegim... yarin aksamda aileyi toparlayim diyorum... Gördüğüm ilk andan itibaren olmayanlara nasip et diye dua ediyorum.. sabah testten sonra aldım abdestimi önce vakit namazını sonra şükür namazını kıldım.. halada dua ediyorum edecem inş isteyen herkese nasip etsin Allah'im...

Yarini bekle kan testi de gelsin elin guclu olsun kocan suphesiz sevinsin kiz az sabir belli etme bugun ama bence nasi olacaksa o is:)hem neresi bu sonucu yarin veren ogleden sonra cikmasi lazim ya en gec saglik ocaginda bile cikar
Saglik ocagı... daha once veren yer varmiki?

Hayirli
Hayırlı olsun :) transferden sonra kaçıncı gündü bugun. Dualarinda unutma insalalh :)

Saglik ocagı... daha once veren yer varmiki?
Sen ogelden sonra 3 gibi hangi sehirdeysen oranin devlet hastanesi sitesine gir kan tahlili bolumune yaz tc ni sonucunu ogren doktordan once saglik ocaginada aksam gelir de o saate dokrorlar ciktigi icin arin diolar genelde sen ogleden sonra kontrol etmeye basla bence cikar o bugun tatlim:)

gunaydın kızlarr hastaneden aradılar...dr benı cagırıyomus...tlfnda sordum gec tutunma olab ılır mı dedıler...yok yanı senın tutmus ama kımyasal yanı...dedıler bugun gel...yada yarın gel kan testı de verırsın sonuc kımyasal yanı benım

Canim uzulme herseyde vardir bi hayir soylemesi kolay yasayan bilir biliom ama sagliksizsa simdiden boyle olmasi cok daha iyi inan bana cunku sagliksiz gebelik illa bi sekilde atiliyor vucuttan ben 8 haftalik kaybettim inan cok zordu benimkinden daha buyuk kayiplar cok cok daha acidir.ama derlerki kimyasaldan sonra gebelik sansi cok daha artarmis umidini kirma hatta arttir canim benim

bılıyorum canım allah razı olsun evet benımde 10 haftalık kurtajla sonuclanan gebelıgım var 5 ay kadar once...bakalım kımyasal nasıp hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…