- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
inşalah sonucun kat kat artmıs olur allah yardımcınız olsunMerhaba kizlar, uzuuuun bir aradan sonra geri geldim. Eşim siteye bakma moralini yüksek tut bekleme sürecinde dedi ama ne değişti hiç birşey. Üçüncü gün transferim iki tane embiriyom vardi. Transferden on gün sonra kan testi yaptirdim 00.00 çıkti yani negatif. Aslimda dr. On ikinci gün test yap demişti ama biz dayanamadik ve sonucu alinca yıkıldım. Dr. Aradik sali günü yani bugün 14. Günde kan testi yaptir ona göre ilaçlar hakkinda konuşuruz dedi. Şimdi kan vermeye hastaneye gidiyorum ama umitsizim, yorumlara bakiyorum çoğu arkadaşin dokuzcu günde bile 5-6 değerleri var bende o da yok
canım gözün aydınnnn hamişsin RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşKızlar yanlış görmüyorum dimi?
canım ALLAH tan ümit kesilmez inşş artar gelir meleginMerhaba kizlar, uzuuuun bir aradan sonra geri geldim. Eşim siteye bakma moralini yüksek tut bekleme sürecinde dedi ama ne değişti hiç birşey. Üçüncü gün transferim iki tane embiriyom vardi. Transferden on gün sonra kan testi yaptirdim 00.00 çıkti yani negatif. Aslimda dr. On ikinci gün test yap demişti ama biz dayanamadik ve sonucu alinca yıkıldım. Dr. Aradik sali günü yani bugün 14. Günde kan testi yaptir ona göre ilaçlar hakkinda konuşuruz dedi. Şimdi kan vermeye hastaneye gidiyorum ama umitsizim, yorumlara bakiyorum çoğu arkadaşin dokuzcu günde bile 5-6 değerleri var bende o da yok
bacım seni merk ettim sende durumlar nasılinşalah sonucun kat kat artmıs olur allah yardımcınız olsun
Kızlar yanlış görmüyorum dimi?[/QUOT
I gormuyorsun cnmm harikaaa cok sevindim yaaaaaa gelsin bebisler dolaun gobusler. Bugun kacinci gunundu
Hakkinda hayirlisi cnm . Kimyasaldan sonra gebelik sansi artiyormus. Bende 2. De kimyasal olmustum 3. Te tutturdum sukur. Insallah seninde oyle olurgunaydın kızlarr hastaneden aradılar...dr benı cagırıyomus...tlfnda sordum gec tutunma olab ılır mı dedıler...yok yanı senın tutmus ama kımyasal yanı...dedıler bugun gel...yada yarın gel kan testı de verırsın sonuc kımyasal yanı benım
cok mutlu oldum senın adınaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmmm:) allah tamamına erdırsın:)Kızlar yanlış görmüyorum dimi?
Sende uzulme hayatim. Esimin sperm dna hasari oldugu icin doktor bana son tedavide 5 . Gune gdriz dedi daha sagliklilar kalir dedi. Sonra 17 yumostan 6 dollenen kaldi ve sadece biri iyi kalite kaldi. 2. Gun dr gittim dedim hocam 5 e gidemeyecekmisiz eger embriyolarin durumu kotuyse hic transfer yapmayalim bir suru igne ilac alacam sonucta dedim. Oda yarin gel duruma gore transfer ederiz yada 5 . Gune gideriz diye kandirdi beni. Ertesi gun gittim transfer dedi. Ve esim yoktu ne agladim tek basima doktorla embriyolog sakinlestirmeye calisiyor tutamiyim kendimi. Sonra transferde dedi 2 transfer edecek biri iyi biri dusuk seviyeli icerde sıkılmasın kardeşler yardım etsin birbirine dediler. Cok üzüldüm ağladım sağolsun doktorum ve embrıyologum uzulme bu kez olacak sen anne olacaksın , doğum makinesı değil falan diye destek oldular ve bebişim 3. Gunde geldi. Tutundu bana. 3 e beşe bakma yaniii cnmmAslinda benimde kafam karisik bugun.sabah embriyolog aradi 10 tane yumurtam vardi 4u dollenebilmis sadece yanlis anlamayin yani 1i bile yeter tabi saglikli olsunda cokta gozum yok ama genede neden oyle oldu die bozuldum azcik daha dogrusu korku sardi persembe muhtemelen transfer olacakmis yani 3. Gunu....5. Gun embriyolarinin tutma olasiligi daha yuksek diolardi off bu is sandugimdan cok daha zormus yaaa
Aslinda benimde kafam karisik bugun.sabah embriyolog aradi 10 tane yumurtam vardi 4u dollenebilmis sadece yanlis anlamayin yani 1i bile yeter tabi saglikli olsunda cokta gozum yok ama genede neden oyle oldu die bozuldum azcik daha dogrusu korku sardi persembe muhtemelen transfer olacakmis yani 3. Gunu....5. Gun embriyolarinin tutma olasiligi daha yuksek diolardi off bu is sandugimdan cok daha zormus yaaa
canım benimde dün toplantı yumurtalar bugün aradılar bende 5. gün embriyosu istiyorum dedim embriyologa. oda doktorunla konuşalım gelişmeye göre öyle yaparız dedi. 3. gün olursa bende perşembe trasnfer olucam 5. gün olursa ctesi. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin şöyle düşün geleceği varsa zaten gelecek ama gelmiyecekse 3 gün 5 gün farketmez. rabbim yüzümüzü güldürür inş çünkü çok zorlu bir süreç.Aslinda benimde kafam karisik bugun.sabah embriyolog aradi 10 tane yumurtam vardi 4u dollenebilmis sadece yanlis anlamayin yani 1i bile yeter tabi saglikli olsunda cokta gozum yok ama genede neden oyle oldu die bozuldum azcik daha dogrusu korku sardi persembe muhtemelen transfer olacakmis yani 3. Gunu....5. Gun embriyolarinin tutma olasiligi daha yuksek diolardi off bu is sandugimdan cok daha zormus yaaa
canım hakkında hayırlısı olsun inş ilk seferde tutarYarın bismillah diyerek tedaviye başlıyoruz insallah bugun adet oldum gecikmistim bugunde olmasam normal yoldan çocuk sahibi olacgim diye sevinecektim ki gordum:))) heveslenme dedi Rabbim :) ama bu ay ilk tedaviye başlıyorum insallah hayırla sonuçlanır dua edin
Yarın bismillah diyerek tedaviye başlıyoruz insallah bugun adet oldum gecikmistim bugunde olmasam normal yoldan çocuk sahibi olacgim diye sevinecektim ki gordum:))) heveslenme dedi Rabbim :) ama bu ay ilk tedaviye başlıyorum insallah hayırla sonuçlanır dua edin
canım benimde dün toplantı yumurtalar bugün aradılar bende 5. gün embriyosu istiyorum dedim embriyologa. oda doktorunla konuşalım gelişmeye göre öyle yaparız dedi. 3. gün olursa bende perşembe trasnfer olucam 5. gün olursa ctesi. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin şöyle düşün geleceği varsa zaten gelecek ama gelmiyecekse 3 gün 5 gün farketmez. rabbim yüzümüzü güldürür inş çünkü çok zorlu bir süreç.
canım hakkında hayırlısı olsun inş ilk seferde tutar
Insallah ya ilk ve son olur sizlerinde oyle heyecanlandim şimdiden:)umarım ılk ve son olur hemen bebegıne kavusursun cnm
canım benimde dün toplantı yumurtalar bugün aradılar bende 5. gün embriyosu istiyorum dedim embriyologa. oda doktorunla konuşalım gelişmeye göre öyle yaparız dedi. 3. gün olursa bende perşembe trasnfer olucam 5. gün olursa ctesi. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin şöyle düşün geleceği varsa zaten gelecek ama gelmiyecekse 3 gün 5 gün farketmez. rabbim yüzümüzü güldürür inş çünkü çok zorlu bir süreç.
Insallah ya ilk ve son olur sizlerinde oyle heyecanlandim şimdiden:)
Hepimizin yüzünü guldursun Rabbim inşallah.
2. gun mu cagirdi doktor sizleride ilk nasıl başlanıyor:)
Her seferinde kan tahli mi yapıyorlar arayinca gelmek icin 3 geçirme kan tahlili yapacağız dedi 1 seferle bitmeyecek tahlil yani :)benıde 2. gun cagırdı ıgnelerımı falan ama 3. gun de cagırdı benı hatta sole dıyım ben resmen 6-7 kere muayeneye cagrıldım ve her seferınde kan aldı cok ılgılendıler acıkcası
Her seferinde kan tahli mi yapıyorlar arayinca gelmek icin 3 geçirme kan tahlili yapacağız dedi 1 seferle bitmeyecek tahlil yani :)
canım gözün aydınnnn hamişsin RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş
cok mutlu oldum senın adınaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmmm:) allah tamamına erdırsın:)
canım ben regl 3. günü gittim. alttan muayene ve hormon testleri yapıldı hemen ogün başladım iğnelere. geçen ayın 23 ünde başladım dün yumurta toplama oldu birkaç güne transfer olucak kısmetseInsallah ya ilk ve son olur sizlerinde oyle heyecanlandim şimdiden:)
Hepimizin yüzünü guldursun Rabbim inşallah.
2. gun mu cagirdi doktor sizleride ilk nasıl başlanıyor:)
canım 5. gün olması çok iyi bugün bende söyledim ama evlatçıklarımın daha ilk günü bugün yrın belli olur dedi embriyologbenım cmrtesı toplandı 18 yumurta 12 sı dollenmıs bugun ıcın randevu verdıler transfer ıcın normalde ama dun persembeye attılar 5. gun olacakmısım. cok korktum nıye erteledıler dıye bı sorunmu var dedım ama megerse ıyıye ısaretmıs benım cahıllıgım:)) hakkımızda hayırlı olsun hepımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?