merhaba meydanaz.. ne zaman gidiceksin doktora merak ettim. durumlar nasıl diye? ben de bugun akşam gıdıp kantestimi olucam muhtemelen olumsuz cunku bugun yıne ıdrar testımı tekrarladım papaz gıbı tek cızgı cıktı. alahtan umut kesılmez hesabı aksamustu gıdıp kan tahlılımı yaptırıcam ona gore onume bakayım dıyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin.gunaydın kızlarr hastaneden aradılar...dr benı cagırıyomus...tlfnda sordum gec tutunma olab ılır mı dedıler...yok yanı senın tutmus ama kımyasal yanı...dedıler bugun gel...yada yarın gel kan testı de verırsın sonuc kımyasal yanı benım
canım ben regl 3. günü gittim. alttan muayene ve hormon testleri yapıldı hemen ogün başladım iğnelere. geçen ayın 23 ünde başladım dün yumurta toplama oldu birkaç güne transfer olucak kısmetse
canım 5. gün olması çok iyi bugün bende söyledim ama evlatçıklarımın daha ilk günü bugün yrın belli olur dedi embriyolog
Teşekkür ederim kızlar yarına az kaldi... kani saglik ocagi yerine keşke devlet hastanesine vereydim 3 te elimde olurdu
Oooo 7 gun boyunca hergün iş yerime nasıl aciklicam ayy ayy telaş sardi :)soyle acıklayım cnm
pazar gunu ılk ıgneme basladım ve kontrole gıtmıstım
prsb gıttım
pazartesı cagırdılar
salı crsb prsb cuma pzrtsı salı crsb yıne gıttım ve bu7 gunde full kan aldılar benden hergun arayıp sonuclarıda bıldırdıler
persembe catlatma ıgnesı yaptırdılar
cumartesıde toplama yaptılar
Canim sen internetten bakmadin mi yaa sonuca baksana cikmisytir sonucubTeşekkür ederim kızlar yarına az kaldi... kani saglik ocagi yerine keşke devlet hastanesine vereydim 3 te elimde olurdu
Tek mi cift mi embriyoydu tekrar hayırlı olsun :)Teşekkür ederim kızlar yarına az kaldi... kani saglik ocagi yerine keşke devlet hastanesine vereydim 3 te elimde olurdu
Canim Hayırlı olsun insallah kanada pozitifi görürsün darısı bana canimTeşekkür ederim kızlar yarına az kaldi... kani saglik ocagi yerine keşke devlet hastanesine vereydim 3 te elimde olurdu
Oooo 7 gun boyunca hergün iş yerime nasıl aciklicam ayy ayy telaş sardi :)
Mecbur gidilecekte baya zor olacak ben aşılamadaki gibi olur sanıyordum hergün u beklemiyordum açıkçası :)ınan ben hergun gıttım 2 saat gec gıttım ısyerıne mecburdum bı sekılde ıdare ettım ısyerını:)
Canim bende hergün gitmedim iki güne bit cagirdi lar oda yumurtalar toplanan a kadar herseferinde kan tahlili verdim sonra transfere gidiyosun canim hergün izin alamazdım bendeMecbur gidilecekte baya zor olacak ben aşılamadaki gibi olur sanıyordum hergün u beklemiyordum açıkçası :)
Mecbur gidilecekte baya zor olacak ben aşılamadaki gibi olur sanıyordum hergün u beklemiyordum açıkçası :)
Demekki senin durumlari iyi gidiyo tatlim.masallah.benim doktor topalmadan ilk ciktigi zaman persembe yapariz buyuk ihtimal demis bilmiomki belkide tarzi boyle :) belkide benim sayi az ya riske atmiyolar bilemiyom ki nyse allahim insallah nasip eder hepimize simdi tedavi goren kac kisiyiz hepinize yetisemiyom :) inslalh guzle haberler arka araya gelsin.benım cmrtesı toplandı 18 yumurta 12 sı dollenmıs bugun ıcın randevu verdıler transfer ıcın normalde ama dun persembeye attılar 5. gun olacakmısım. cok korktum nıye erteledıler dıye bı sorunmu var dedım ama megerse ıyıye ısaretmıs benım cahıllıgım:)) hakkımızda hayırlı olsun hepımızın
2 gune yine biraz daha iyi seninki çağırır insallah canim yaCanim bende hergün gitmedim iki güne bit cagirdi lar oda yumurtalar toplanan a kadar herseferinde kan tahlili verdim sonra transfere gidiyosun canim hergün izin alamazdım bende
2 gune yine biraz daha iyi seninki çağırır insallah canim ya
Demekki senin durumlari iyi gidiyo tatlim.masallah.benim doktor topalmadan ilk ciktigi zaman persembe yapariz buyuk ihtimal demis bilmiomki belkide tarzi boyle :) belkide benim sayi az ya riske atmiyolar bilemiyom ki nyse allahim insallah nasip eder hepimize simdi tedavi goren kac kisiyiz hepinize yetisemiyom :) inslalh guzle haberler arka araya gelsin.azap_cicegi sen naptin Canimm ne durumdasin
Haha :)) tarzi o demek ki bakalim benim nasıl olacak yarin :))valla sanırım benım doktor psıkopat hergun rutın kontrol ve kan verdım :)
canım aynı şehirdeysen hastaneyle sıkıntı olmaz birer saat geç gidersin işe ki zaten gün aşırı çağırıyorlar. benim daha zor oldu iş yerim dilovasında ben izmitte oturuyorum hastane istanbulda mecbur işe gidemedim ama zaten rapor aldığım için sıkıntı olmadı. sıkıntı yapsalarda kafana takma evlattan daha önemli değil..Mecbur gidilecekte baya zor olacak ben aşılamadaki gibi olur sanıyordum hergün u beklemiyordum açıkçası :)
Şükür canım aynı sehirdeyimde izin ust uste olunca sıkıntı oluyor aslinda veriyorlar da yine mi yuz goz egince ben de takiyorum . dedigin gibi evlarlardan önemli degil eğer izin alamama durumum olursa senin gibi rapor almaya çalışırımcanım aynı şehirdeysen hastaneyle sıkıntı olmaz birer saat geç gidersin işe ki zaten gün aşırı çağırıyorlar. benim daha zor oldu iş yerim dilovasında ben izmitte oturuyorum hastane istanbulda mecbur işe gidemedim ama zaten rapor aldığım için sıkıntı olmadı. sıkıntı yapsalarda kafana takma evlattan daha önemli değil..
eğer sıkıntı yaparlarsa tam gün işe gitmezsin hem evde yatar dinlenirsin hemde raporlu olursun daha iyi olur. ben rapor almassam zaten çok sıkıntı yaşardım ama hastane hemen veriyor zatenŞükür canım aynı sehirdeyimde izin ust uste olunca sıkıntı oluyor aslinda veriyorlar da yine mi yuz goz egince ben de takiyorum . dedigin gibi evlarlardan önemli degil eğer izin alamama durumum olursa senin gibi rapor almaya çalışırım
Merhaba canim transferinin oldumuSagol canim 4. Ignemi olcam bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?