Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

merhaba meydanaz.. ne zaman gidiceksin doktora merak ettim. durumlar nasıl diye? ben de bugun akşam gıdıp kantestimi olucam muhtemelen olumsuz cunku bugun yıne ıdrar testımı tekrarladım papaz gıbı tek cızgı cıktı. alahtan umut kesılmez hesabı aksamustu gıdıp kan tahlılımı yaptırıcam ona gore onume bakayım dıyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

allah hepımıze nasıp etsın ısteyenlere versın rabbım :)

Oooo 7 gun boyunca hergün iş yerime nasıl aciklicam ayy ayy telaş sardi :)

Mecbur gidilecekte baya zor olacak ben aşılamadaki gibi olur sanıyordum hergün u beklemiyordum açıkçası :)
Canim bende hergün gitmedim iki güne bit cagirdi lar oda yumurtalar toplanan a kadar herseferinde kan tahlili verdim sonra transfere gidiyosun canim hergün izin alamazdım bende

Demekki senin durumlari iyi gidiyo tatlim.masallah.benim doktor topalmadan ilk ciktigi zaman persembe yapariz buyuk ihtimal demis bilmiomki belkide tarzi boyle :) belkide benim sayi az ya riske atmiyolar bilemiyom ki nyse allahim insallah nasip eder hepimize simdi tedavi goren kac kisiyiz hepinize yetisemiyom :) inslalh guzle haberler arka araya gelsin. azap_cicegi sen naptin Canimm ne durumdasin

gönlundekını tez kucagına al ınsallah

Mecbur gidilecekte baya zor olacak ben aşılamadaki gibi olur sanıyordum hergün u beklemiyordum açıkçası :)
canım aynı şehirdeysen hastaneyle sıkıntı olmaz birer saat geç gidersin işe ki zaten gün aşırı çağırıyorlar. benim daha zor oldu iş yerim dilovasında ben izmitte oturuyorum hastane istanbulda mecbur işe gidemedim ama zaten rapor aldığım için sıkıntı olmadı. sıkıntı yapsalarda kafana takma evlattan daha önemli değil..

Şükür canım aynı sehirdeyimde izin ust uste olunca sıkıntı oluyor aslinda veriyorlar da yine mi yuz goz egince ben de takiyorum . dedigin gibi evlarlardan önemli degil eğer izin alamama durumum olursa senin gibi rapor almaya çalışırım

eğer sıkıntı yaparlarsa tam gün işe gitmezsin hem evde yatar dinlenirsin hemde raporlu olursun daha iyi olur. ben rapor almassam zaten çok sıkıntı yaşardım ama hastane hemen veriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…