Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

eğer sıkıntı yaparlarsa tam gün işe gitmezsin hem evde yatar dinlenirsin hemde raporlu olursun daha iyi olur. ben rapor almassam zaten çok sıkıntı yaşardım ama hastane hemen veriyor zaten
Haklisin canim rapor gelmemisti hic aklima eger sıkıntı olursa tavsiyene uyacagim insallah Allah razı olsun

canım ALLAH tan ümit kesilmez inşş artar gelir melegin

bacım seni merk ettim sende durumlar nasıl
canım ben dun sonucumu aldım 5.88 cıktı negatıf yanı uzulup eve geldım.sonra burdakı bayanlar azda olsa yuksek ya gec dollenme olmus yada kımyasal gebelık dedıler...bakalım yarın kan vercem yıne sonucta tutmus ama yuzde yuze yakın kımyasal...bugun drum cagırdı gttım ya uzuldum 3.gune kadar hersey harıkaydı 4 gun embrıyolar bozulmaya basladı dedı...genetık tahlılı ıstedı vs ona kalırsa tekrar baslayalım vs dedı...bakalım tabı bu arada doktorum dogal yollada kalabılırsın hamıle vs dedı bılemıyorum...

Hakkinda hayirlisi cnm . Kimyasaldan sonra gebelik sansi artiyormus. Bende 2. De kimyasal olmustum 3. Te tutturdum sukur. Insallah seninde oyle olur
inşallah canım bakalım dr genetık testler ıstıyo nıe bastan ıstemedıyse bırsuru sey aksam esım gelsın kon uscaz esım hastaneye olan ınancını yıtırdı bakalım naparız

ınsallah pozıtıf olur canım sızlerınkı...dr la gorustum sagolsun bazı arkadaslarda sormus burdan yazayım dr um uzuldugunu bastan transfere kadar embrıyoların 3.gune kadar cok ıyı gttıgını ama 4.gun bozulmaya basladıgını yanı guzel bolunmedıgını soyledı tabı bana transfer ettıler...bızın ılerı hız sorunumuz var 0....onemlı degıldı dedı...ama oncekı aylarda olan morfolojı 4 ıken tedavı sırasında 2 cıkmıstı...dr bu saatten snra ıse genetık testler ıstedı bızden bızım hastanede pahalı ıstersen fakultede yaptırın eger 4 ay sonraya vs vermezlerse test gunu orda yaptır yoksa burda dedı...genetık test ıstıyo esıme vıtamın yazdı...sanada rahıne kamerayla gırer bakarız rahıpde yapısıklık vs varmı gerekırse çizerız dedı.orayı tam bılmıyorum cizme ıslemını yanı...neyse eger olakı genetık testler temız cıkarsa dırekt ıkıncı tup bebek baslarız.bu kez cok yumurta elde ederek...eger sorun cıkarsa zaten onlar duzeltılır vs dedı...tabı hemn fakulteyı aradım once 8 ay sonra ıcın gun verdıler sonra subata ındırdım ama dr umun ıstegıne gore oda gec...neyse asıl sorun genetık test ıse 4 ay sonra sonuc cıkıyomus.gttıgım hastanede ıse bın lıra fıyat artı 1 ayda cıkıyomus..bakalım suan ıcın hastane gorunuyor ama neyaparız bılmıyorum..tum bunun arasında drum dogal yollarlada hamıle kalabılırsın dıyo kafam karıstı

Kizlar Ankarada sperm dna hasar testi yapan merkez bilen var mi? Antalyada olsa çok süper olur malum ben Burdurdayim

Malesef sonuç negatif
kızlarr yemin ederim çok üzüldüm ALLAH yardımçınız olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kendiliginden bu adetten snra kalırsınız ,inşşşşşşşşşşşşşşş bol bol dua edecegim ediyorumda ALLAH acısın bizlere kular deil

inşallah canım bakalım rabbım ıcımızı bılıyo ınsallah duyar bızlerı

Canım biz genetik test fakültede yaptirdik bir ay kadar beklemiş tık sonucu almak için zatne sıra almakta uzun suruyo yoğun oluyo genetik test için erken davranın çünkü bekleme sırası oluyo Rabbim hepimiz için hayırlısını versin

yok canım ya fakulte once 8 ay sonrası ıcın gun verdı daha erken vs olamaz mı dedım subata verdı..aama sonuc 3 4 ayı buluyor dedı...ama benım hastanemde yapıyormus bın tl ve bır ayda cıkıyormus...genelde duyuyorum ozellerın sonuclarına guven olmaz dıye ondan tereddut edıyorum bırde su rahıme bakıyolar ya kamerayla hıteroskopı onuda ıstıyo bakalım dıye o gozumu korkutuyo

sizin sonuc nasıl cıktı ınsallah temızdır...bıde kabaca yazarsan sevınırım tam olarak neyı ıncelıyolar kromozom sayıları vs mı yada sperm dna sıda dedıklerı bu ısleme dahılmıdır erkek genetık testınde

Canim benim biras farklı eşimin sperm sayisi az die genetik kromozon testi yaptırdilar kromozon lar da bir bozukluk var mı die bakıyorlar.herhangi bir bulgu saptanmadi temiz yani canim bende diğer ay tüp bebek yaptırcam ama fakülteler çok yoğun yani biz hala bir aydır beklioz özel gidelim dio eşim ama orada tedavi olduk takip ettiler bizi die ilk orda olsun istedik iyimi kotumu bilmiom hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.marmara universitesinde yaptirdik biz ist.da

Çok fazlaymis canim neden bu fiyatlar bu kadar yüksek anlamıyorum Rabbim yardımcımız olsun her konuda ins.maddji manevi bizde hala beklioz yani oyaliyolar pazartesi arayın pazartesi ariyip pazartesi tekrar arayın böyle canim ama fakultede bütün testler çok incelenip bu kesin yani biz bir senedir gidiyoruz variskosel de olduk memnunuz ama zaman çok uzun bekletilir tahlil sırası sonucu.oyle canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…