Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Arkadaslar opu yapildi bugun 9 yumurta toplandi yarin haber vericekler.cuma da transfer bu durumda opuyu sayicakmiyim kacinci gun embriyosu transfer edilmis olur bir de bundan sonra nasil beslenmeli afedersiniz kabizligim gitmiyor ne yapilabilir
Hayrli olsun gecm8s olsun canm protein agirlikli beslen bol meyve meyve suyu ve su tuket kayisi kompostosu falan ic kabizliga iyi gelir

Kizlarr devlet hastanesine gidip kan verdim sonuc negatif...buda olmadi..deger yazmio ama <1.20 yazio yani negatif...buda olmadi...

Kizlarr devlet hastanesine gidip kan verdim sonuc negatif...buda olmadi..deger yazmio ama <1.20 yazio yani negatif...buda olmadi...
Hadi yaa off inan ki senin kadar uzgunum suann ve yakinda benmde yuklemem olucak belki bende boyle sonuc alicam bilemiyorum ama nedicegimi bilemiyorum hayrlisi diyeyim ama lutfen umudunu kaybetme savasi birakma birakmayalim hicbirimiz Allahim su kutsal analigi bizede tattirsin insallah bi gunnn nolur Allahim

Bende uzgunm cok ama elden bisi gelmio malesef...alistm artk negatiflere...hayrlisini diledm hep demekki hayrlisi buymus..

Cnm7.gunm bugun...4.gun embriyosu olsaydi ufakta olsa biseuler cikardi herkeson oyle olma 3 .5 bisey cikio yani
7.gununmuydu dur bakalim ozaman ya hemen olmadi demeyelim ya belki tutar ya belki yukselir kanama yok sonucta suan yukselir deger belki

Nasıl düzelttiniz dna hasarı
Dna hasari icin esim hergun en az bir bardak isirgan otu cayi icti, sonra keci boynozu tozu klomen kullandi. Fakat en onemlisi bol bol yesil sebze salata nohut bakliyat meyve ve balik yedi. Kirmizi etten uzak durdu. En son cok yavas duzelme olunca doktorumuz kaan hoca igne tedavisine gecti bu yazdiklarimin Disinda. Sonra 45 gun gibi bir surede %50 den %15 lere dustu sukur. Biraz deneme yanilma oldu. Ama anlayacaginiz duzenli ve saglikli beslenme temelinde yatan sebepler.

Dna hasarini biz ankarada duzen laboratuvari yada genart tup bebek lab. Yaptirdik hoca yonlerdirdi bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…