3.gun embiriyosuArkadaslar opu yapildi bugun 9 yumurta toplandi yarin haber vericekler.cuma da transfer bu durumda opuyu sayicakmiyim kacinci gun embriyosu transfer edilmis olur bir de bundan sonra nasil beslenmeli afedersiniz kabizligim gitmiyor ne yapilabilir
Dcu nasil oluyo kalite olarak daha mi dusuk kalite olarak3.gun embiriyosu
Yoo onunla hic alakasi yok bence tuttuktan snr 2.gun tutuyo belki yeterince bolunce icin oyle demislerdirDcu nasil oluyo kalite olarak daha mi dusuk kalite olarak
Dnya cim sana sormustum yanlis yazmisimDcu nasil oluyo kalite olarak daha mi dusuk kalite olarak
Hayrli olsun gecm8s olsun canm protein agirlikli beslen bol meyve meyve suyu ve su tuket kayisi kompostosu falan ic kabizliga iyi gelirArkadaslar opu yapildi bugun 9 yumurta toplandi yarin haber vericekler.cuma da transfer bu durumda opuyu sayicakmiyim kacinci gun embriyosu transfer edilmis olur bir de bundan sonra nasil beslenmeli afedersiniz kabizligim gitmiyor ne yapilabilir
Tesekkur ederim nisancim dikkat edicem soylediklerine 3.gün embriyosu hakkinda bi fikrin var miHayrli olsun gecm8s olsun canm protein agirlikli beslen bol meyve meyve suyu ve su tuket kayisi kompostosu falan ic kabizliga iyi gelir
Hadi yaaKizlarr devlet hastanesine gidip kan verdim sonuc negatif...buda olmadi..deger yazmio ama <1.20 yazio yani negatif...buda olmadi...
Valla canim benim de 3.gun embriyolarm donduruldu ama yuklemem olmadi benimde bir fikrim yok once Rabbimize sonra drumuza guvenmekten baska caremuz yookkTesekkur ederim nisancim dikkat edicem soylediklerine 3.gün embriyosu hakkinda bi fikrin var mi
Cnm7.gunm bugun...4.gun embriyosu olsaydi ufakta olsa biseuler cikardi herkeson oyle olma 3 .5 bisey cikio yanikacıncı gunduki gunun dolmusmuydu canım
Bende uzgunm cok ama elden bisi gelmio malesef...alistm artk negatiflere...hayrlisini diledm hep demekki hayrlisi buymus..Hadi yaaoff inan ki senin kadar uzgunum suann ve yakinda benmde yuklemem olucak belki bende boyle sonuc alicam bilemiyorum ama nedicegimi bilemiyorum hayrlisi diyeyim ama lutfen umudunu kaybetme savasi birakma birakmayalim hicbirimiz Allahim su kutsal analigi bizede tattirsin insallah bi gunnn nolur Allahim
7.gununmuydu dur bakalim ozaman ya hemen olmadi demeyelim ya belki tutar ya belki yukselir kanama yok sonucta suan yukselir deger belkiCnm7.gunm bugun...4.gun embriyosu olsaydi ufakta olsa biseuler cikardi herkeson oyle olma 3 .5 bisey cikio yani
Bencede 7.gun erken benimkide 4.gun embiriyosuydu 11. Gunde yapmistimCnm7.gunm bugun...4.gun embriyosu olsaydi ufakta olsa biseuler cikardi herkeson oyle olma 3 .5 bisey cikio yani
Gec yazabildim kusura bakma,dün saat 11.00 de opu oldu iste bilmiyorum nasil oluyo ama cuma transfer olur dedilerkacıncı gunduki gunun dolmusmuydu canım
Dcu öyle düsünme bence 12.güne kadar umudunu kaybetme lutfen tabiki herseyin hayirlisi iyi olur insallahBende uzgunm cok ama elden bisi gelmio malesef...alistm artk negatiflere...hayrlisini diledm hep demekki hayrlisi buymus..
Bilmiormki cnm.ya aslnda 7.gun du test yaptrdgmda bilmiorm yaaa..ufack bi umut iste..Dcu öyle düsünme bence 12.güne kadar umudunu kaybetme lutfen tabiki herseyin hayirlisi iyi olur insallah
Dna hasari icin esim hergun en az bir bardak isirgan otu cayi icti, sonra keci boynozu tozu klomen kullandi. Fakat en onemlisi bol bol yesil sebze salata nohut bakliyat meyve ve balik yedi. Kirmizi etten uzak durdu. En son cok yavas duzelme olunca doktorumuz kaan hoca igne tedavisine gecti bu yazdiklarimin Disinda. Sonra 45 gun gibi bir surede %50 den %15 lere dustu sukur. Biraz deneme yanilma oldu. Ama anlayacaginiz duzenli ve saglikli beslenme temelinde yatan sebepler.Nasıl düzelttiniz dna hasarı
Cnm 3. Gun embriyosu ise bencede erken yaptirmissin. Daha nerdeyse 5 gunun var. biraz daha sabret insallah sonuc degisir.Bilmiormki cnm.ya aslnda 7.gun du test yaptrdgmda bilmiorm yaaa..ufack bi umut iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?