Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

ay canım aynen benım esımde varıkoselden amelıyat oldu gecen sene hatta bırbucuk yıl oldu

Canim sen internetten bakmadin mi yaa sonuca baksana cikmisytir sonucub
Yaa baktım cnm saglik ocagi listesi bike yok.. acile gitsem hemen cikar biliyosun ama ordaki ortamda malum eşim razi degil.. erken verdiklerini bilseydim hastanede baktirirfim

ay canım aynen benım esımde varıkoselden amelıyat oldu gecen sene hatta bırbucuk yıl oldu

bacım ben gecen salı histerskopi oldum hiç birsey duymuyorsun korkulcak bişisi yok dün de dr um aradı histeroskopide oldugum patoloji sonuçlarım çok şükür temiz gelmiş yarın konturole gidecegim sakın korkmaa ben özelde oldum yani novartta tüp bebk merkezinde 1750 lira ödedik yani çok bizim gibilere ama napacksın mecburuz ALLAHım yardım etsin hepimizeeee
Yaa baktım cnm saglik ocagi listesi bike yok.. acile gitsem hemen cikar biliyosun ama ordaki ortamda malum eşim razi degil.. erken verdiklerini bilseydim hastanede baktirirfim

Cift 3. Gün embriyosu canim
MAŞALLAH ALLAHIM verince vriyo işte tüp bahane vesile kucagına almayıda nasip eder inşş bacım

Nasi yok ki yaa simdi cokta israrci olmak istemiyom ama:) sen google girip iste ankaraysa medela sehrin ,ankara kan tahlili yaz devlet hastanesinin linki olana gir ordan onune cikar zaten tc nle gelirdi neyse o kesin cikmistir neyse nasi olsa pozitif ama bosyere heyecan yapptiriyon bize) esine soledinmi

amınn cumlemız ıcın

Cnm hastane adi cikio sağlık ocaginin ismi yok.. nerde yanlis yapiomki?

Cnm hastane adi cikio sağlık ocaginin ismi yok.. nerde yanlis yapiomki?
Saglik ocaginin ismi cikmaz onu arama,simdi o kanlar devlet hastan e si laboratuarina gonderiliyor ya senin sonucun devlet hastanesinin kendi sitesinde tahlilsonuclari bolumunde cikar.hangi sehir ben sana link atayim olmazsa bulup

Saglik ocaginin ismi cikmaz onu arama,simdi o kanlar devlet hastan e si laboratuarina gonderiliyor ya senin sonucun devlet hastanesinin kendi sitesinde tahlilsonuclari bolumunde cikar.hangi sehir ben sana link atayim olmazsa bulup
Ankara güneşevler; )

Benimkide cumaydi dayanamadim çatladım; )
Canım senin adına çok sevindim tebrikler söyledin mi eşine? İnş kan sonucunda yüksek çıkar dün kaçıncı günündü? Allah isteyen herkese salih hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş kendimle birlikte isteyen herkese de dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…