ay canım aynen benım esımde varıkoselden amelıyat oldu gecen sene hatta bırbucuk yıl olduÇok fazlaymis canim neden bu fiyatlar bu kadar yüksek anlamıyorum Rabbim yardımcımız olsun her konuda ins.maddji manevi bizde hala beklioz yani oyaliyolar pazartesi arayın pazartesi ariyip pazartesi tekrar arayın böyle canim ama fakultede bütün testler çok incelenip bu kesin yani biz bir senedir gidiyoruz variskosel de olduk memnunuz ama zaman çok uzun bekletilir tahlil sırası sonucu.oyle canim benim
cnm çok geçmiş olsun ya nedesek boş ınsanın elinde olmuo uzulmemek uzme kendini kısmetMalesef sonuç negatif
Yaa baktım cnm saglik ocagi listesi bike yok.. acile gitsem hemen cikar biliyosun ama ordaki ortamda malum eşim razi degil.. erken verdiklerini bilseydim hastanede baktirirfimCanim sen internetten bakmadin mi yaa sonuca baksana cikmisytir sonucub
Cift 3. Gün embriyosu canimTek mi cift mi embriyoydu tekrar hayırlı olsun :)
ay canım aynen benım esımde varıkoselden amelıyat oldu gecen sene hatta bırbucuk yıl oldu
Yaa baktım cnm saglik ocagi listesi bike yok.. acile gitsem hemen cikar biliyosun ama ordaki ortamda malum eşim razi degil.. erken verdiklerini bilseydim hastanede baktirirfim
MAŞALLAH ALLAHIM verince vriyo işte tüp bahane vesile kucagına almayıda nasip eder inşş bacımCift 3. Gün embriyosu canim
Nasi yok ki yaa simdi cokta israrci olmak istemiyom ama:) sen google girip iste ankaraysa medela sehrin ,ankara kan tahlili yaz devlet hastanesinin linki olana gir ordan onune cikar zaten tc nle gelirdi neyse o kesin cikmistir neyse nasi olsa pozitif ama bosyere heyecan yapptiriyon bizeYaa baktım cnm saglik ocagi listesi bike yok.. acile gitsem hemen cikar biliyosun ama ordaki ortamda malum eşim razi degil.. erken verdiklerini bilseydim hastanede baktirirfim
amınn cumlemız ıcınbacım ben gecen salı histerskopi oldum hiç birsey duymuyorsun korkulcak bişisi yok dün de dr um aradı histeroskopide oldugum patoloji sonuçlarım çok şükür temiz gelmiş yarın konturole gidecegim sakın korkmaa ben özelde oldum yani novartta tüp bebk merkezinde 1750 lira ödedik yani çok bizim gibilere ama napacksın mecburuz ALLAHım yardım etsin hepimizeeee
MAŞALLAH ALLAHIM verince vriyo işte tüp bahane vesile kucagına almayıda nasip eder inşş bacım
Benimde 3.gun embriyosu insallaj tutunmustur benim bebisimdeCift 3. Gün embriyosu canim
İnşaallah cnm ne zaman test gününBenimde 3.gun embriyosu insallaj tutunmustur benim bebisimde
Cnm hastane adi cikio sağlık ocaginin ismi yok.. nerde yanlis yapiomki?Nasi yok ki yaa simdi cokta israrci olmak istemiyom ama:) sen google girip iste ankaraysa medela sehrin ,ankara kan tahlili yaz devlet hastanesinin linki olana gir ordan onune cikar zaten tc nle gelirdi neyse o kesin cikmistir neyse nasi olsa pozitif ama bosyere heyecan yapptiriyon bize) esine soledinmi
Yok canm daha olmadi igneye devam persmbe bidha kontrol bu hafta toplanir yumoslarMerhaba canim transferinin oldumu
Saglik ocaginin ismi cikmaz onu arama,simdi o kanlar devlet hastan e si laboratuarina gonderiliyor ya senin sonucun devlet hastanesinin kendi sitesinde tahlilsonuclari bolumunde cikar.hangi sehir ben sana link atayim olmazsa bulupCnm hastane adi cikio sağlık ocaginin ismi yok.. nerde yanlis yapiomki?
Cuma günü canim kan tahlili yaptiracagimİnşaallah cnm ne zaman test günün
Burdur' dayim canimolsun nedemek canım ınsan aklında tutamayabılıyor ben de oyleyım ben dıyarbakır canım ya sız
Ankara güneşevler; )Saglik ocaginin ismi cikmaz onu arama,simdi o kanlar devlet hastan e si laboratuarina gonderiliyor ya senin sonucun devlet hastanesinin kendi sitesinde tahlilsonuclari bolumunde cikar.hangi sehir ben sana link atayim olmazsa bulup
Benimkide cumaydi dayanamadim çatladım; )Cuma günü canim kan tahlili yaptiracagim
Canım senin adına çok sevindim tebrikler söyledin mi eşine? İnş kan sonucunda yüksek çıkarBenimkide cumaydi dayanamadim çatladım; )
Bende çalıyorum ama esim izin vermiyo yapmıyorum canimBenimkide cumaydi dayanamadim çatladım; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?