canım senin embriyoların durumu nasıldı biz hala eşimle karar veremedik tekmi çiftmi koyduralım diye..Benimkide cumaydi dayanamadim çatladım; )
Benimkide cumaydi dayanamadim çatladım; )
Aynen dedigini yaptim meger barkod yokmus bende gidip aldim beta hcg 62.56 iyimi? Doktora mail attim cvp bekliomSaglik ocaginin ismi cikmaz onu arama,simdi o kanlar devlet hastan e si laboratuarina gonderiliyor ya senin sonucun devlet hastanesinin kendi sitesinde tahlilsonuclari bolumunde cikar.hangi sehir ben sana link atayim olmazsa bulup
Aynen dedigini yaptim meger barkod yokmus bende gidip aldim beta hcg 62.56 iyimi? Doktora mail attim cvp bekliom
Evet duramadım gittim yanina is arkadasina paket verdim açarken kameraya aldi.. iki cift corap koydum birde testi.. anlamadi saskolozum ark hediye getirmis sandi beni görünce anladi ;eşine soyledınmı
Evet duramadım gittim yanina is arkadasina paket verdim açarken kameraya aldi.. iki cift corap koydum birde testi.. anlamadi saskolozum ark hediye getirmis sandi beni görünce anladi ;)
Cift emriyo yasin 35 ustuyse kaliteli yumurtan 4 den fazlasa 2 koydur bencecanım senin embriyoların durumu nasıldı biz hala eşimle karar veremedik tekmi çiftmi koyduralım diye..
Amin Aminnnnnn insallah sizde alırsınız daha güzel süpriz hazırlasın inş; )ne buyuk mutluluk saglıkla kucagınıza alırsınız inş.:)
Yaaa daha doktor cvp vermedi iyi dimi hamileyim dimievet evet hamilesinnnn:)))
ayy iki koydur olmuşken ikiz olsun yesin teyzeleir onucanım senin embriyoların durumu nasıldı biz hala eşimle karar veremedik tekmi çiftmi koyduralım diye..
Amiiiin darısı tum listenin başına hep dua ediyorum namazlarimda hep edecem.. adagim vardi bu persembe esimle hatime basliyoruz... hepiniz icin dua edecem inşallah yer gök dua iletatlım ben tüp bebek değildi ama değerim 17 idi adetten 3 gün önce..
evet hamilesin hayırlı olsun
darısımmousee min başına inşş
Neden dusunuyorsunyz ki hem sizin karariniza birakmaz ki doktorlar... yumurtan varsa 2 koydur annesicanım senin embriyoların durumu nasıldı biz hala eşimle karar veremedik tekmi çiftmi koyduralım diye..
Amin Aminnnnnn insallah sizde alırsınız daha güzel süpriz hazırlasın inş; )
Benim 10 tane yumurta 8 tane iyi kalite embriyo vardi ama tam transfer gunu yani 3. Gun 2 ye düştü. 1 tane bile yetiyor Allah ol diyince... guya olmazsa gerisini donduracaktim...tabiki takip et ama sayma bence ben cok yanlis oluyo... hic ummadigin seyler olabiliyor... Allah de gerisini birak doktorlara...benim transferim yarın isteyen emek veren herkes kucağına sağlıkla kavuşşun:)
bişey sorcam benım yas 31 5. gun transferı olcak bende cıft embrıo ıstesem koyarmı kalıtelerı ıyıymıs haber verıyolar hergun
9. Gun kan verdim 62.56 cuma bidaha vereceğim.. iyi dimi degerimCanım senin adına çok sevindim tebrikler söyledin mi eşine? İnş kan sonucunda yüksek çıkardün kaçıncı günündü? Allah isteyen herkese salih hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş kendimle birlikte isteyen herkese de dua ediyorum
Benim 10 tane yumurta 8 tane iyi kalite embriyo vardi ama tam transfer gunu yani 3. Gun 2 ye düştü. 1 tane bile yetiyor Allah ol diyince... guya olmazsa gerisini donduracaktim...tabiki takip et ama sayma bence ben cok yanlis oluyo... hic ummadigin seyler olabiliyor... Allah de gerisini birak doktorlara...
Hayırlısı ile hersey güzel olacak insallah kalbini ferah tut... haber izleme bu aralar kötü film izleme... sıkıntılı ortamlardan hemen uzaklas uzaklasamiyorsan bile bildigin dualari oku rahatla... asla kötü şeyler aklina getirme... sen rahat olki vucudunda olsun bebisinde...cok heyecanlıyımm bı bılsen yarın bı olsa:)
Canim sonuc hatika 9. Gun icin ikiden biraz katlar 11 gun 150 lere ulasir benimde 142 idi . Hadi gozun aydin tebrik ederimAynen dedigini yaptim meger barkod yokmus bende gidip aldim beta hcg 62.56 iyimi? Doktora mail attim cvp bekliom
canımm çok çok sevindim darısı bende dahil tüm isteyenlerin başına inşşşAynen dedigini yaptim meger barkod yokmus bende gidip aldim beta hcg 62.56 iyimi? Doktora mail attim cvp bekliom
canım ben 30 yaşındayım bugün daha 2. günü bakalım arıcaklar ne durumda diye bende 2 istiyorum ama eşim korktu ikiz olursa zorlanırım diye..Cift emriyo yasin 35 ustuyse kaliteli yumurtan 4 den fazlasa 2 koydur bence
aminnnnnnnntatlım ben tüp bebek değildi ama değerim 17 idi adetten 3 gün önce..
evet hamilesin hayırlı olsun
darısımmousee min başına inşş
bence de bir sakıncası yok ama doktor çoğul gebelik tavsiye etmiyoruz anne çok zorlanıyor falan deyince korktu 1 tane koyalım deyip duruyor...ayy iki koydur olmuşken ikiz olsun yesin teyzeleir onu
canım doktor karar sizin dedi istersek iki tane koyucak sağolsun bugünde arıcaklar bakalım bebişler ne durumdaNeden dusunuyorsunyz ki hem sizin karariniza birakmaz ki doktorlar... yumurtan varsa 2 koydur annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?