Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Saglik ocaginin ismi cikmaz onu arama,simdi o kanlar devlet hastan e si laboratuarina gonderiliyor ya senin sonucun devlet hastanesinin kendi sitesinde tahlilsonuclari bolumunde cikar.hangi sehir ben sana link atayim olmazsa bulup
Aynen dedigini yaptim meger barkod yokmus bende gidip aldim beta hcg 62.56 iyimi? Doktora mail attim cvp bekliom

Evet duramadım gittim yanina is arkadasina paket verdim açarken kameraya aldi.. iki cift corap koydum birde testi.. anlamadi saskolozum ark hediye getirmis sandi beni görünce anladi ;)

ne buyuk mutluluk saglıkla kucagınıza alırsınız inş.:)

tatlım ben tüp bebek değildi ama değerim 17 idi adetten 3 gün önce..
evet hamilesin hayırlı olsun
darısı mmousee min başına inşş
Amiiiin darısı tum listenin başına hep dua ediyorum namazlarimda hep edecem.. adagim vardi bu persembe esimle hatime basliyoruz... hepiniz icin dua edecem inşallah yer gök dua ile

Amin Aminnnnnn insallah sizde alırsınız daha güzel süpriz hazırlasın inş; )

benim transferim yarın isteyen emek veren herkes kucağına sağlıkla kavuşşun:)

bişey sorcam benım yas 31 5. gun transferı olcak bende cıft embrıo ıstesem koyarmı kalıtelerı ıyıymıs haber verıyolar hergun

Benim 10 tane yumurta 8 tane iyi kalite embriyo vardi ama tam transfer gunu yani 3. Gun 2 ye düştü. 1 tane bile yetiyor Allah ol diyince... guya olmazsa gerisini donduracaktim...tabiki takip et ama sayma bence ben cok yanlis oluyo... hic ummadigin seyler olabiliyor... Allah de gerisini birak doktorlara...

9. Gun kan verdim 62.56 cuma bidaha vereceğim.. iyi dimi degerim soykedim dün esime isyerine gittim paket yolladim onceden corap vardi icinde anlamadi saskolog kocam hediye sanmis... beni görünce anladi ;))

cok heyecanlıyımm bı bılsen yarın bı olsa:)

cok heyecanlıyımm bı bılsen yarın bı olsa:)
Hayırlısı ile hersey güzel olacak insallah kalbini ferah tut... haber izleme bu aralar kötü film izleme... sıkıntılı ortamlardan hemen uzaklas uzaklasamiyorsan bile bildigin dualari oku rahatla... asla kötü şeyler aklina getirme... sen rahat olki vucudunda olsun bebisinde...

Aynen dedigini yaptim meger barkod yokmus bende gidip aldim beta hcg 62.56 iyimi? Doktora mail attim cvp bekliom
canımm çok çok sevindim darısı bende dahil tüm isteyenlerin başına inşşş
Cift emriyo yasin 35 ustuyse kaliteli yumurtan 4 den fazlasa 2 koydur bence
canım ben 30 yaşındayım bugün daha 2. günü bakalım arıcaklar ne durumda diye bende 2 istiyorum ama eşim korktu ikiz olursa zorlanırım diye..
tatlım ben tüp bebek değildi ama değerim 17 idi adetten 3 gün önce..
evet hamilesin hayırlı olsun
darısı mmousee min başına inşş
aminnnnnnnn
ayy iki koydur olmuşken ikiz olsun yesin teyzeleir onu
bence de bir sakıncası yok ama doktor çoğul gebelik tavsiye etmiyoruz anne çok zorlanıyor falan deyince korktu 1 tane koyalım deyip duruyor...
Neden dusunuyorsunyz ki hem sizin karariniza birakmaz ki doktorlar... yumurtan varsa 2 koydur annesi
canım doktor karar sizin dedi istersek iki tane koyucak sağolsun bugünde arıcaklar bakalım bebişler ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…