Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Olsunda 2 olsun yaa hayırlısıyla... nice anneler biliyorum saglikla doguran ikizlerini... hayırlısi bakıp göreceğiz

Olsunda 2 olsun yaa hayırlısıyla... nice anneler biliyorum saglikla doguran ikizlerini... hayırlısi bakıp göreceğiz
Benim yine baskentten birlikte tedavi gordugum arkadasimin ikizi oldu biri kiz biri erkek ne guzel tek seferde ikisinden de allah nasip etti

7 yıllık evlıyım omrumde hıc bu kadar ne korktum nede mutlu oldum allahım cocuk ısteyenlerın yardımcısı olsun :)
canım telefon edicekler ya nasıl heyecanlı bekliyorum anlatamam. korkma rabbime sığın bol bol dua et kendini sakın sıkma olurmu rahimin rahat olması gerekiyormuş çünkü ve bol bol yat
aynen öyle canım bakalım yumurtalar ne durumda bir sonuca varalımda ona karar vericez artık

Benim yine baskentten birlikte tedavi gordugum arkadasimin ikizi oldu biri kiz biri erkek ne guzel tek seferde ikisinden de allah nasip etti
Yaa süper Allah'im korusun onlari... darısı tüm isteyenlerin başına olsun insallahhhh

sayfalari gezerken gordum bende burayi.
benim de dun dondurulmus transferim vardi.hep 2 koyacaklar diye bekliyordum ama transfer oncesi doktor gorusmesinde embriyonun saglikli olmasindan dolayi 1 tane transfer edilecek deyince biraz uzuldum.2 olsa dedim.2yi gerektirecek bir durum yok dedi.kaliteli embriyo yas 30.neden ille cogul gebeligi istiyorsun dedi.ole tek bebisimi aldim yani.hayirlisi bakalim

kızlar embriyolog aradı yine çok şükür herşey yolunda gidiyor. ctesi günü trasnfer olucak 5. gün embriyosu. dua edin ne olur herşey yolunda gitsin. şimdiden çok heyecanlıyım ctesi olurmu şimdi
Hayırli olsun canım:) bol bol oku meryem suresini hersey yokunda şükür:)

kızlar embriyolog aradı yine çok şükür herşey yolunda gidiyor. ctesi günü trasnfer olucak 5. gün embriyosu. dua edin ne olur herşey yolunda gitsin. şimdiden çok heyecanlıyım ctesi olurmu şimdi

dualarımız ınan herkes ıcın rabbım ıcımızı bılıyo ve dualarımızı bılıyo:)

benide 13:00 da cagırdılar goruselım tabı cok sevınırım benım 5. gun transferı bakalım:)
Evt sonradan hatirladim senin 5. Gun oldugunu hatta ilk 3 demislerdi sana sonradan 5 oldu demi, benide bugun aradilar acaba 5e gidermi benimki de yarin burda kaliteleeini filan konusuruz dediler ama gercibsenin yumurta sayinda fazlaydi benim 4 tane var.heralde yarin 9lur benim ki yaa yarin ayni saate muhemeln icerse olacaz zaten illaki gorusuruz:)

sayfamıza hos geldın o zaman :) hakkında hayırlısı olsun hayırlı haberlerını beklıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…