Evt sonradan hatirladim senin 5. Gun oldugunu hatta ilk 3 demislerdi sana sonradan 5 oldu demi, benide bugun aradilar acaba 5e gidermi benimki de yarin burda kaliteleeini filan konusuruz dediler ama gercibsenin yumurta sayinda fazlaydi benim 4 tane var.heralde yarin 9lur benim ki yaa yarin ayni saate muhemeln icerse olacaz zaten illaki gorusuruz:)
Aynen dedigini yaptim meger barkod yokmus bende gidip aldim beta hcg 62.56 iyimi? Doktora mail attim cvp bekliom
Hayırlı olsun canım bende dün umutsuz bir şekilde tahlil yaptırdım çok sancım olmuştu yine olmadı dedim amaaa 109 çıktı şükürler olsun allah herkese nasip etsin sonuna kadar herkesin devam etsin inşallah
merhaba,aranıza yeni katıldım. beni anlayabilecek yegane kişiler burada.. 9 gün önce transferim oldu. cumartesi test günüm..ama gelin sorun ki zaman geçiyor mu acaba? idrar testi yapayım diye düşündüm ama sonra vazgeçtim..hayal kırıklığını erkenden yaşamayayım bari :)
tüp bebek tedavimi kimseyle de paylaşmadık. sadece eşim ve ben bir de şimdi siz :) bu nedenle kimseyle konuşup, paylaşamamak da ayrı bir sıkıntı..
biraz olsun rahatladım şimdi :) inşallah hakkımızda hayırlısı olsun, hepimiz için..Allah hepimize nasip eder inşallah..
Canimm amin diyim oncelikle gozunuz aydin Allahim devamini getirson saglikla kucagina al insaallahHayırlı olsun canım bende dün umutsuz bir şekilde tahlil yaptırdım çok sancım olmuştu yine olmadı dedim amaaa 109 çıktı şükürler olsun allah herkese nasip etsin sonuna kadar herkesin devam etsin inşallah
valla sanada cok sevındım canım ya benım ıcıme doguya buradakı herkesın bu sene yuzu gulecek allahın ıznıyle :)
Canimm amin diyim oncelikle gozunuz aydin Allahim devamini getirson saglikla kucagina al insaallah
bence paylaşmalısınız çünkü acı heyecan üzüntü yada mutluluk paylaştıkça artıp azalan bişey. arkadaşlarım olmasa annemin duası ablamın desteği olmasa ne eşim ne de ben yıkılmadan çıkamazdık çok zor bir süreç çünkü. ctesi transferim olacak rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşş..merhaba,aranıza yeni katıldım. beni anlayabilecek yegane kişiler burada.. 9 gün önce transferim oldu. cumartesi test günüm..ama gelin sorun ki zaman geçiyor mu acaba? idrar testi yapayım diye düşündüm ama sonra vazgeçtim..hayal kırıklığını erkenden yaşamayayım bari :)
tüp bebek tedavimi kimseyle de paylaşmadık. sadece eşim ve ben bir de şimdi siz :) bu nedenle kimseyle konuşup, paylaşamamak da ayrı bir sıkıntı..
biraz olsun rahatladım şimdi :) inşallah hakkımızda hayırlısı olsun, hepimiz için..Allah hepimize nasip eder inşallah..
canım hayırlı olsun darısı başımıza inşşşşHayırlı olsun canım bende dün umutsuz bir şekilde tahlil yaptırdım çok sancım olmuştu yine olmadı dedim amaaa 109 çıktı şükürler olsun allah herkese nasip etsin sonuna kadar herkesin devam etsin inşallah
Inşallah. Cumartesi Gününü bekleyeyim diyorum..hosgeldın oncelıkle hakkında hayırlısı olsun benım tup bebek olayınıda kımse bılmıyo annem ablam esım ve ben hayal kırıklıgı dıye dusunme 9. gun negatıf sonuc alanlar 12. gun pozıtıfle karsılasabılıyorlar :)
Âmin inşallah.. Paylaşmayı çok isterdim inanın.. Hatta anneme söylememek için kendimi zor tutuyorum. Lakin, evin tek kızıyım ve annem babam çook hassas kişiler. En ufak bir olumsuzlukta çok üzülürler, çok kafalarına takarlar. Onları üzmek istemediğim için söylemedim..inşallah gebelik olursa hemen koşa koşa gidip anlatacağımbence paylaşmalısınız çünkü acı heyecan üzüntü yada mutluluk paylaştıkça artıp azalan bişey. arkadaşlarım olmasa annemin duası ablamın desteği olmasa ne eşim ne de ben yıkılmadan çıkamazdık çok zor bir süreç çünkü. ctesi transferim olacak rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşş..
canım hayırlı olsun darısı başımıza inşşşş
Hayırlı olsun inşallah. Transferden sonra ben inanılmaz rahatlamıştım. En azından süreçleri tamamlamış olduğum için mutluydum. O kadar korkuyordum ki yumurta toplanmasından ve transferden gece uyku uyuyamıyordum.. Meğer en zoru transferden sonrasıymış. Zaman Geçmiyor.. Allahım Hakkımızda hayırlısını versin inşallahHerkesin tedavisi hayirli olsun. Allahim yüzümüze gülsün. Transfer oldum geldim yatıyorum.
Herkesin tedavisi hayirli olsun. Allahim yüzümüze gülsün. Transfer oldum geldim yatıyorum.
Ooo süper Allah tamamina erdirsin kacin gun sonucu bu?Hayırlı olsun canım bende dün umutsuz bir şekilde tahlil yaptırdım çok sancım olmuştu yine olmadı dedim amaaa 109 çıktı şükürler olsun allah herkese nasip etsin sonuna kadar herkesin devam etsin inşallah
inş güzel haberlerle gidersin canımÂmin inşallah.. Paylaşmayı çok isterdim inanın.. Hatta anneme söylememek için kendimi zor tutuyorum. Lakin, evin tek kızıyım ve annem babam çook hassas kişiler. En ufak bir olumsuzlukta çok üzülürler, çok kafalarına takarlar. Onları üzmek istemediğim için söylemedim..inşallah gebelik olursa hemen koşa koşa gidip anlatacağım
Hemende takvimler yapilmisOoo süper Allah tamamina erdirsin kacin gun sonucu bu?
Aynen bizde kimse ile paylasmadik zor bir surec oldu.. Ama bu aksam herkes duyacak ayni andamerhaba,aranıza yeni katıldım. beni anlayabilecek yegane kişiler burada.. 9 gün önce transferim oldu. cumartesi test günüm..ama gelin sorun ki zaman geçiyor mu acaba? idrar testi yapayım diye düşündüm ama sonra vazgeçtim..hayal kırıklığını erkenden yaşamayayım bari :)
Hee ne catlakmisim meger... birde sabırlı derlerdi bana..Hemende takvimler yapilmis
Kesinlikle kötü şeyler izleme hatta mümkünse komedi filmleri izle haber izleme bi muddet... en onemli tavsiyem bu cnmHerkesin tedavisi hayirli olsun. Allahim yüzümüze gülsün. Transfer oldum geldim yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?